zdravim.prosim vas pomozte mi.mam hrozny problem.volam sa richard a mam 24rokov.mam priatelku a dnes sme boli prvykrat spolu tak ze sa budeme milovat.sme spolu uz celkovo asi dva tyzdne,ale to je vlastne jedno.vratim sa k mojmu problemu.mam problem s peni
diky diky ludia,mno mozno to bude tou psychikou,ale nie som isty.ale nervozitou urcite nie aspon myslim.nervozny som nebol si rozumieme super,a som typ cloveka,ktory sa ani nehambi behat nahy po ulici takze nervozitou by som povedal ze to nebude.dakedy som mal penis tvrdy tak,ze som si ho ani nedokazal zohnut dole stale som ho mal pri pupku,heh az tak bol tvrdy a teraz no neviem.moze to byt tym ze pol roka som nemal sex a az pivela som masturboval?
je to psychykou 100%-..proste jak s nou budes tak sa uplne uvolni nemysli na nic ..ono je to uplne ine ked si to robis rukou alebo ide o sex ...alebo ak mozem poradit ze ked sa ti postavi pri bozkavani ..tak sa normalne bozkavajte obleceni a tak ...a jak sa postavi do pozoru tak podme na vec ...hmm? hlavne nemysli na to ze sa ti nepostavi,ze si mal naposledy nejaky problem ..
heh,uz som prisiel na to.drzim celibat aspon dva tyzdne bez sexu a masturbovania,a ked uz ani potom sa nedostavia vysledky,tak budem musiet nastivit svojho doktora.ale ten celibat hadam zabere.dufam ze budem potom ako taky bejk,he he
Dobrý den prajem všetkým mam jeden veľký problém a verim vtom ze sa to nejak da napraviť.....
je mi to velmi neprijemneeee ale musim sa vas spitat:
Jedna sa o oralný sex:ked mam stoporený penis a hladkam si zalud tak mam chut ist na zachod vycikat sa..... a chem sa spitat na oralny sex ci aj pri nom budem chciet ist na zachod..... je mi to velmi neprijemne aj ked viem ze ma nik nepoznaaa...ale bohuzial mam tento problem
prosim vas ma niekto tento isty probleeem??? pomozte mi pls...
encian skús a uvidís mne sa to už raz stalo mosel som bežat na záchod ale musel som ten pocit prekonaž že nepotrebujem íst na záchod skús to a uvidíš že čo sa ti podarí
Ahojte mam 15 rokov,s velkostov penisu nemam problem ale mam problem s predcastnim postavenim neviem preco masturbujem casto poprosim o nejaku dobru radu
Presne aj JA mam ten probem,sakraaaa mne už sa to stalo druh krat ale stm že prv krat som mal sex ale ked sme hodili druhu polohu tak mi potom hneť kvicol dole,a druh krat to sa mi nechcel vôbec postaviť,a potom mi spravila fajku a bol pohode ale ako nahle som už chcel isť na sex tak drb dole,už ma stoho drbne,podla mna to tiež nieje tou psychikou,lebo ked sme tak nahy na posteli tak niesom nervozny alebo tak,ach ja neviem
Ahojte .. Mam jeden problem .. Mam 16 a chcem mať 1 sex .. No moja predkožka ide stiahnuť iba pod žalud a nejde nižsie ..a chcem vediet co ma ist nizsie alebo nie .. A ked ma ist nizsie tak mi prosim vas poradte co stym mam robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
BTW Aj mne sa to stalo
Leží vedla mna,.len tak tak sa postaví..obvynujem 2 veci
Psychiku..
Onanovanie
je mi to velmi neprijemneeee ale musim sa vas spitat:
Jedna sa o oralný sex:ked mam stoporený penis a hladkam si zalud tak mam chut ist na zachod vycikat sa..... a chem sa spitat na oralny sex ci aj pri nom budem chciet ist na zachod..... je mi to velmi neprijemne aj ked viem ze ma nik nepoznaaa...ale bohuzial mam tento problem
prosim vas ma niekto tento isty probleeem??? pomozte mi pls...