Ahojte...mam taky problem...chcel by som sa opytat ci je mozne ze priatelka by mala po 24 hodinach od nechraneneho pohlavneho styku priznak tehotenstva ze ju picha v maternici (podbrušku)...alebo ci je toto pichanie sposobene niecim inym...neviete za aku
Pichanie v maternici nie je príznak tehotenstva, rozhodne nie po 24 hodinách ked ešte ani testy tehotenstva (tie bežné z lekárne) nefungujú stopercentne ak vôbec.
Pokiaľ nie je tvoja priateľka mimozemšťanka, tak nie.
Minimálne však bude vzdialená zdravému rozumu, keď si to rozdá s niekým tam nevzdelaným ako ty. V tvojom veku by si to už mohol vedieť, alebo aspoň tušiť a o tvojej priateľke ani nehovorím. Skôr si myslím, že si jej nejako ublížil akoby si ju nabúchal.
tak inak sa pise ked si v pohode ako ked mas strach...chcel som len nejaky nazor,pomoc ze co to moze byt...ci to neni tehotensky priznak...myslel som ze to bude fajn ked sa tu s tym zdoverim.prepacte
friško ju odnes do nemocnice, možno jej už odtiekla plodová voda a rodí!
seriózne, bežte kúpiť tabletku po, a ak tá bolesť trvá dlhšie než deň, nech ide k lekárovi, môže to mať rôzne príčiny.
ja neviem, tí ľudia v dnešnej dobe, keď ich niečo bolí, robia o tom fórum, som zvedavá kedy sa tu objaví ,,na ruke mám pretrhnuté svaly, krváca to a trčí mi z toho niečo tvrdé a biele, môžem mať zlomenú kosť alebo som tehotný?"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
A ty máš 19 ?
skús www.usethefuckinggoogle.com/ predďaľšou blbou otázkou
tie klasicke priznaky pridu kusok neskor
Minimálne však bude vzdialená zdravému rozumu, keď si to rozdá s niekým tam nevzdelaným ako ty. V tvojom veku by si to už mohol vedieť, alebo aspoň tušiť a o tvojej priateľke ani nehovorím. Skôr si myslím, že si jej nejako ublížil akoby si ju nabúchal.
Alebo je tiež možný ASSHOLE a ani jeden z Vás si to nevšimol! Natrhol si jej rite až k maternici, treba to liečiť potom.
treba v takom pripade navstivit lekara!
nikdy sa dietatu nenarodi otecko
@17 @gothicpoethic nemyslim si
seriózne, bežte kúpiť tabletku po, a ak tá bolesť trvá dlhšie než deň, nech ide k lekárovi, môže to mať rôzne príčiny.
ja neviem, tí ľudia v dnešnej dobe, keď ich niečo bolí, robia o tom fórum, som zvedavá kedy sa tu objaví ,,na ruke mám pretrhnuté svaly, krváca to a trčí mi z toho niečo tvrdé a biele, môžem mať zlomenú kosť alebo som tehotný?"