Caute... Stretavam sa uz nejaky cas so svojim sefom a je mi fakt blizky, asi som sa donho bezhlavo zalubila ale on to tak pravdepodobne neciti.. Este pred tyzdnom to bolo take ze kazdy den sme si volali, chodili spolu dvaja na obedy, na kávy .. Ale v posl
Očividne o teba nemá záujem takže mu napíš na rovinu radšej že s ním chceš komunikovať len v rámci práce a že od neho nič nechceš. Lebo sa môže stať že mu to tvoje vyvolávanie príde tak otravné že ta vykopne. A smola no.
Tak ja viem.. A snazim sa kontrolovat.. Keby sa jednalo iba o vztah tak nato kaslem.. A nejako to zhltnem.. Lenze aj praca.. A aj jemu by natom malo zalezat
nepchala by som sa mu do riti, tak jak to robíš ty, ak by sa chcel ozvať po prvom telefonate ozve sa, ak ti dal seen a podobne asi je rád za váš dobrý pracovný vzťah a nechce nič viac
Zas nevolam mu 1000x denne.. 1sprava na fb.. Pred 3dnami! 1x telefonat kvoli praci nezdvihol.. A dneska SMS typu : ahoj.. Co je s tebou? Preco sa neozyvas? Odpoved: ozvem as o jednej.. Neozval.. Ale trz zase neviem co mam zajtra robit v praci..
jezis kriste co si ty za zenu. vsak ty si ta ktora ma manipulovat a omotat si ho okolo prsta. na to este sice nemas vek ale nauc sa to. ignoruj ty jeho. jeho to prejde. tym ze mu budes viac vypisovat, vyvolavat a otravovat ho tak mu akurat uplne znechutis to, aby s tebou daco riesil. muzi su jak take psy. cim viac ho drzis na voditku tym viac vrci, steka. ked ho pustis on sice vybehne ale zachvilu ho mas spat.
@jablko123 rýchlo sa nato vykašli...len si užil... využil ťa zabavil sa...to je vše...na 100% možno má ženu a ty si bola len taká jeho zábavka....čím skôr si to uvedomíš..tým skôr bude lepšie pre teba...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
asi jeb na to...hlavne nedoliezaj veď maj kus hrdosti
ak bude chciet ozve sa