@side3 teraz ako seriozne, je ozaj vylucene ze si to videla viac ako raz ked som vtedy nasiel tu o ktorej som myslel aka je dokonala a vyklula sa z nej namyslena tak mi tu neociernuj moje meno hej ?
Preto lebo je dobry zlatý, milý vyzrelý a laskavý chlap a malo ich tu na slovensku je a ma aj dobre srdce a tych tu už je duplom málo preto ho milujem nadovšetko na svete
preto, aky je .. a nemusi sa snazit preto som povedala ano a chcem aby mi spravil dieta! (len reakcia na koment vyssie, ale suhlasim s postojom lebo ma dokaze lubit taku aka som, nenuti ma menit sa, skryvat svoje zapory , skratka o nich vie .. a este sa zo mna nezblaznil a je to ten najstarostlivejsi , najinteligentnejsi a najmilujucejsi chlap , akeho som kedy stretla
lebo je to veľmi trpezlivý človek a preto si ma i na začiatku získal...teda samozrejme najprv si ma získal vzhľadom milujem na ňom veľmi veľa vecí to sa tu nedá všetko vymenovať...cítim sa s ním úžastne
@johnysheek suhlas, ked viete preco milujete, tak nemilujete ...vraj.......neviem, nehaldam, ani nikdy som nehladala dovody preco?!.....proste preto, ze je....
lebo je vtipný, empatický, trpezlivý, pozorný, milý ku mne a vlastne ku každému, mám pri ňom pocit, že som jedinečná a že dokážem všetko do čoho sa pustím ... a vie, že aj keď mu sem tam poviem niečo škaredé tak to myslím zo srandy a tak sa na mňa neodúva....... čiže mám asi jeden z posledných exemplárov len nechápem prečo si taký chlapec vybral mňa
lebo je to mily a inteligentny chalan, lebo mu mozem vo vsetkom doverovat a spolahnut sa na neho. a tak nejak sme si sadli. a necha ma pritulit sa ked mi je smutno. a chape ma, alebo sa aspon snazi, trpezlivy a tolerantny. a obcas tak trochu blazon
@flussica teraz sa konkretne budem opierat o to co som zazivala v mojom najrelevantnejsom vztahu, ano, samozrejm ze su veic ktore som schopna povedat ze tamto a tamto som na nom zboznovala a v tom a v tom sme si sedeli, ale zaroven ked som spocitam dokopy, po tom celom, pri inom cloveku uz by som ho davno poslala do prec alebo proste zabudl,a uz nelubila, ale pri nom to bolo to NIECO ktore neviem specifikovat ze som k nemu prechovavala stale hlsie city.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
^^
neviem.
^^
takze .. NEVIEM
Asi ma podvádza s @etelnair om
ale ak by som to mala aplikovať na minulý čas,tak by som dôvody nenašla. resp.by som ich nehľadala. nikdy som sa nezamýšľala nad otázkou prečo.