Kamarát mi o mesiac vyhrá Juniorské Majstrovstva Slovenska v Kulturistike, Kamarát je Majster Sveta v Kit Boxe a Kamarátka je Majsterka Slovenska v Skoku do výšky.
pravidelne na koncertoch sa fotim s ludmi.. uz sme s nejakymi aj shareli podium.. ale hlavne, napriklad s clenmi korpiklaani som pred koncertom chlastal
boli sme s triedou jak publikum v Mini talente čo bývavalo asi pred rokom na jednotke .... no a tam sme stretli teda Petra Marcina a.... Roba Opatovského a Beatu Dubasovú no... a ešte v blave som stretla Juraja Jakubiska šecko.
Inak osobne som bola s Vratkom, s Peťom Cmoríkom a ešte s jedným gitaristom od IMT Smile, ktorý keď som vypomáhala na jednom feste mi požičal jeho nohavice
Latinák osobne ešte sestra keď robila v národnom keď nebol úspešný ako teraz Adela Banášová rozpraval som sa s ňou na jednej súťaži a ďalej ani neviem nevšimam si to ani nejako veľa
len nejaké náhodné stretnutia ľudí na/po koncertoch, a cez nejaké podivné rodinné vzťahy zdieľam nepatrnú časť DNA so Zdenkou Prednou, ale inak nemám prehľad o nikom a ničom slávnom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
fajn ľudia
@hetfield fakt slayerovcov ? fuf najs..
Inak osobne som bola s Vratkom, s Peťom Cmoríkom a ešte s jedným gitaristom od IMT Smile, ktorý keď som vypomáhala na jednom feste mi požičal jeho nohavice
inak mi už nikto "slávny" nenapadá
A ešte , ked bola prvá superstar tak som sa fotila so Zdenkou Prednou
@n0win0u A ja som ťažko prežívala, ked ma vtedy spevák pivom opľul
@mortysh jj finlandku
a s majiteľom RoofTopu mám spoločné záujmy