Ráno bábovka, okolo 10 rezance zapekané s kuracím mäsom a ostrokyslá polievka potom o 2 chilli con carne a kurací vývar . o 6 kuracie mäso a ryža + zmrzlina. Dneska bez gaineru :/ minulo sa...
keďže som vstávala o 12ej, tak na raňajky chlebík so salámom, a potom už len palacinky, ktoré som robila a teraz som dojedla mäso s ryžou.. ale ešte som na dnes neskončila
Tak ja som mala
-raňanky+desiata+skorejší obed = horalka
-neskorší obed = dve balenia káveniek, broskyňa
-večera = 1,25 misky grenadíru!
Nenávidím jedenie, nenávidím, keď musím večerať! Pretože moje telo už začína bažiť po vitamínoch a živinách, ktoré sa mu nedostávali už takmer dva mesiace, preto!
prazenicu z bielkov+sunka rajciny a polka zemle, sardinky so zeleninovym salatom, bebe s tvarohom, dalsi tvaroh s bananom a piskotami, jogobellu, trosku ryze so zeleninou a vajickom a ako pozeram na obal vedla mna, tak k tomu jedna milka behom dna
a to je uz dufam end pre dnesok
mlieko, polku horalky a polku mliečnej siesty (delili sme sa so spolusediacou .), nejakú zeleninovú polievku, knedle/mäso/červenú kapustu + nejaký čaj či čo to bolo (obed v školskej jedálni), jogurt s príchuťou tiramisu, kamilkový čaj, müsli s mliekom, kúsok pizzového rožka,... a tak.
ono to fakt nie je tak veľa ako sa zdá
vela vela veci
rano jogurt a pasik cokolady
potom vo vlaku roztek a banan v cokolade
v kaviarni mandle a chipsy
na obed trojuholnik pizze a kebab
vo vlaku cukrovu vatu pol kyblika
doma krajec chleba s rajcinu a bebe
na veceru gulas a potom este rezen na prirodno s ryzou a uhorkou
a teraz chrumem jablko
vločky s jablkom a banánom, potom kúsok chleba s džemom, na obed nejakú zeleninu s ryžou, zase jablko, čaj, na večeru šampiňónová omáčka, a potom ešte ochutený tvaroh
a neviem či až toľko žeriem, ale neprežila by som asi kebyže mám byť celý deň na 1 rizote
bebe keksy, asi 4 krajce chleba so šunkou a paprikou, dáky pudingový dezert, také tie pizzové slimáčiky či jak sa tomu nadáva a cestoviny s asi kur. mäsom..asi vše
Rano tmavy chleba s maslom a paprikou, na obed sosovicovu polievku a smazak s hranolkami a tatarkou poobede jablko, vecer leco s klobasou a vajcom a pred hodinou som dochrumal hrusku...
na raňajky jablko, v škole banán, jablko, musli tyčinky, po škole hummus a keksy, keksy, jablko s arašidovým maslom, dva krajce chleba s arašidovým maslom a chystám sa na večeru
@sisooolq zuby chodím na čistenie kanálikov, bolí to ako sviňa...mám to otvorené čiže jedlo..nula bodov.. ale vrelo odporúčam tým,ktorí chcú schudnúť za týždeň som dala dole 4 kilá.. :/ :/ len môj problém je ten..že ja ťažko naberám s5 to bude zas..och.. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
túto srandu a už sa dúfam nič iné nechystám
takže nič.
a uz nic
a rožky
Jaaaj iba jedli? Ja ze aj pili.
po rannej vychádzke a cvičení 1 grep
asi o hodinu neskôr za hrsť mandlí,
naklíčenú pohánku s makom a jablkom (dosť veľké množstvo až sa prežrau)
k poludniu wrapy (avokádový krém, naklíčená šošovica atď. v čakankových listoch) a k tomu niečo olív a reďkovky)
k večeru dojedou delikátnu RAW mätovo-čokoládovú tortu
a teraz to dorážam dvoma banánmi
asi si založím denníček
A neviem, co sa chystam.. Na co budem mat chut.
Prečo nemôžeš?
Tak ja som mala
-raňanky+desiata+skorejší obed = horalka
-neskorší obed = dve balenia káveniek, broskyňa
-večera = 1,25 misky grenadíru!
Nenávidím jedenie, nenávidím, keď musím večerať! Pretože moje telo už začína bažiť po vitamínoch a živinách, ktoré sa mu nedostávali už takmer dva mesiace, preto!
a to je uz dufam end pre dnesok
ono to fakt nie je tak veľa ako sa zdá
rano jogurt a pasik cokolady
potom vo vlaku roztek a banan v cokolade
v kaviarni mandle a chipsy
na obed trojuholnik pizze a kebab
vo vlaku cukrovu vatu pol kyblika
doma krajec chleba s rajcinu a bebe
na veceru gulas a potom este rezen na prirodno s ryzou a uhorkou
a teraz chrumem jablko
zopár kusov od desiat spolužiakov
trošku halušiek s tvarohom, ale možno 5 x na lyžičku
hrušku
a neviem či až toľko žeriem, ale neprežila by som asi kebyže mám byť celý deň na 1 rizote
tiež nechápem, čo vy nežeriete? O___________________o
USA!
Och, tak to máš potom zlé. Nezávidím ti, a nie, ja radšej naberiem 4 kilá, ako mala niečo so zubami.