Môj život už ma fakt nebaví, už odmalička som na vozíku a to pre mňa znamená, že väčšinu času musím sedieť doma. Bývam v zapadákove kde nie nič okrem krčmy, starých báb a spitých trosiek. A moji kamoši majú lepšie veci na práci, než ma občas navštíviť.
A odkiaľ si? Takto ti nikto z nás nepomôže, nevieme, čo ti je, prečo si na vozíku, nakoľko si samostatný atď. (samozrejme, sú to osobné veci, netreba to písať).. ale naozaj sa netreba opúšťať
Nuž dobre, tak vieme čo ťa nebaví, ale stým sa proste nedá pracovať. Čo tak dať teda predstavu čo by ťa bavilo to by sa ti už poradiť možno dalo...
(Len nezabi, že behať za loptou :
Nooo ja mam tiez napicu zivot. Spravil som zaujimavu vec - nechal vsetko tak, neriesil, nech je jak chce, nesnazil som sa nic zlepsit. A odvtedy mam nie ze dobry, ale minimalne neutralny zivot.
Musis sa vzdat, z prehier smiat, a bude ti lepsie. trust me
uz som parkrat v živote rozmýšlal čo by som robil keby som na vozíčku....a 90% vecí by ostalo rovnakých ako teraz ked som zdravý takže podla mna je to len o prístupe
@7 ako podla mna zalezi vela na rodicoch, ked su prehnane protektivni a zvyknuti ze je vzdy doma s nimi tazko sa zrazu zoberie, najde si partiu 10 cool kamosov s piercingami a budu natacat videa na youtube ako s vozikom jazdi na upravenych vodnych lyziach
Tak sa venuj dobrovolnictvu napríklad môžeš doučovať niečo, čo máš rád a v čom si dobrý. Ofc to môžeš robiť aj za nejaký symbolický peniaz, našeteiť si a cestovať, nájsť si nejaké hobby, zaplatiť si nejaký kurz.. poznáš ľudí, naučiš sa.nové veci, odpútaš sa od svojich sračiek. Nehovor, že nevymysleli šport alebo volnocasovu aktivitu, ktorá nie je vhodná pre vozičkára aj keby to mal byť šach
dnes už vozíčkari hrajú snáď všetko ...
Btw. videl som jeden film na túto tému. Bol fakt super. Pozrite si ho keď budete mať čas -volá sa - Něco za něco
@stesso Vidíš tak sa venuj motorkám to sa dá aj z vozíčku, poznal som jedného jednonohého čo sa naučil opravovať a zostavovať motorky, teraz má dielňu niekde Anglicku vraj. A inak ak si dobre pamätám myslím že on mal kamaráta vozíčkara a behali spolu neskôr na štvorkolkách ktoré upravil.
Tak nieco rob! Nieco co ta bavi. Alebo citaj, pozeraj filmy, chod sa von len tak...neviem ci je "prejst" vhodne slovo najdi si nejake hobby, nieco sa uc...omg kolko veci by som ja len tak doma chcela robit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A odkiaľ si? Takto ti nikto z nás nepomôže, nevieme, čo ti je, prečo si na vozíku, nakoľko si samostatný atď. (samozrejme, sú to osobné veci, netreba to písať).. ale naozaj sa netreba opúšťať
(Len nezabi, že behať za loptou :
Musis sa vzdat, z prehier smiat, a bude ti lepsie. trust me
a sry za caps
Btw. videl som jeden film na túto tému. Bol fakt super. Pozrite si ho keď budete mať čas -volá sa - Něco za něco