Ahojte ... ked som zacal cvicit mal som 15...chcem sa spytat ze ked posilujem ci to nejak neohruzuje raz mojho ... ci sa nejak nezastavuje rast alebo nieco ... ? mohli by sme poradit prosim ?
rast za môže zastaviť alebo spomaliť, keďbudeš cvičiť napr. s činkami postojačky alebo ťahať tú takú tyč smerom dolu za chrbát (sry, ale neviem, jak sa to volá na to sú lavičky, aby si pri činkovaní ležal a nezaťažoval chrbát-stavce sa pri státí, stání (jak sa to píše) "mačkajú" na seba a zmenšujú medzistavcové chrupavky (platničky) a týmpádom sa aj zmenšuje výška...ehm
moze nemusi. mne bolo povedane, ze ano. a zasa ... tiez ako cvicis a ake cviky. ak taku malu vahu davas na jednu ruku napr 10kg tak si myslim, ze to ti to dako moc neublizi
jezin počuvajte Ja cvičim 2krat chcem sa spitat ako sa mam stravovat a ako mozem cvicit bez toho aby som pil tie napoje lebo chcem mat svaly mam 15rokov
caw ja mam 14 cvicim asi polroka, berem protein (to musis ak chces mat svaly, inak sa znicis) tu stravu si musis upravit sam ja som tiez kazdeho otravoval a potom som sa nasral a spravil si to podla seba to ze posilovanie zastavi rast je uuuuuuuuuuuuuuplna hovadina ja som za ten pol rok vyrastol 5 cm. Ale radim ti nerob take pri.ebane cviky ako mrtvy tah a pod. inak chrbtica v prdeli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
pokial neberies anabolika typu naposim a tie co sa pichaju do zil bude vsetko ok