@poke
nie je to moc moje, neviem či nenapíšem blbosť, ale príde mi to také alternative, ja mám radšej tak fakt brutálny beat, ktorý keď vypeckuješ, všetko sa trasie, v každom prípade dík, viem presne koho poteší keď mu pošlem niečo nové na počúvanie.
nepocuvam to az tak ze by som vedel mena zahranicnych tipkov ale posledneho casu si ficim na trapu atd cekni gleba ale to urcite poznas, inak si pustam iba mixy trapove ale to vies aj ty napsiat do yt trap mix
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
tu mas nejaky dub
to už mám opozerané, niečo originálnejšie by to chcelo a hlavne so zvukom
dík za tip, idem sa tam hrabať či nájdem niečo poriadne
toto neviem čo je
neviem či sa ti bude páčiť, nie je to z tých súdkov, ale taký trochu viac zbeatovaný post-punk
a toto som objavil dnes:
ja všetko kde počujem elektroniku dávam do jedného vreca, aj keď viem, že sú to odlišné veci
to je asi všetko čo počúvam z elektroniky
také na "monotónny chill" to je, pustím si keď budem robiť klauzúry. dík : )
@poke
nie je to moc moje, neviem či nenapíšem blbosť, ale príde mi to také alternative, ja mám radšej tak fakt brutálny beat, ktorý keď vypeckuješ, všetko sa trasie, v každom prípade dík, viem presne koho poteší keď mu pošlem niečo nové na počúvanie.
nooo a myslela si trip nie trap ze ?
a pozri dub incorporation napr. thievery corporation, a » www.last.fm si okamzite registruj
nenee, myslela som trap a idem check
toto
nedavno objavene:
High Contrast -a a The Qemists, Spor, napr.
» soundcloud.com/andrej-star-tur...
nepocuvam to az tak ze by som vedel mena zahranicnych tipkov ale posledneho casu si ficim na trapu atd cekni gleba ale to urcite poznas, inak si pustam iba mixy trapove ale to vies aj ty napsiat do yt trap mix
» www.youtube.com/user/OfficialTr...
» www.youtube.com/user/RebellionO...
» www.youtube.com/user/InspectorD...
» www.youtube.com/user/TrapandBas...
» www.youtube.com/user/TrapPandaO...
» www.youtube.com/user/AllTrapNat...
a radšej si sprav účet na soundcloude a pofollowuj si producentov čo vidíš a potom máš aj aktuálne veci pod nosom
weee, poznám.. super vec, ja mám rada aj túto zmixovanú vec, je tam viac trackov, super spravené, asi poznáš:
@feklus
komander je super a gleb srdcovka : )
ostatné ešte len púšťam, ale dík všetkým
tu sú ešte nejaké songy :
Je toho trochu viac no