Poradte ... ako si vytvoriť partiu a získať kamarátov
ahojte ludia.. hned do predu vas chcem poziadať aby ste sem napísali uplne bludy ( ako zvyknete) ale normálne rady prosím vas dakujem tak a teraz k veci
Mám 14 noa? myslíte že kvoli tomu nemožem byt v žiadnej partii? lebo napríklad moje spolu
@corvuscorax keby kazdy vedel gramatiku , ale ved uvazuj to ani nieje mozne , niekdo musi byt aj ten nie az taky mudry ako ty , a kdo vie , ona je mozno lepsia v niecom inom ako ty a ona by ta v tom mohla kritizovat , takze sa netvar nejako mudro , lebo toto bola detinska poznamka : nauc sa gramatiku a potom si hladaj kamosov ? je ti dobre ? ja by som potom bol navzdy sam ako klinec v plote .... niekedy treba pouvazovat aj nad tym co povies nez to napises
@sisa7 neodsudzujem ťa za pár gramatických chýb,len sa ti snažím naznačiť, že to čo si napísala o vypití si občas a partii by malo byť až keď budeš mať zvládnuté základné veci.
Hm s tým Ti žiaľ asi ani ja neporadím, lebo s tým skúsenosti nemám a ani neviem akým vyhľadavačom sa to robí.. Len Ti radím, aby si bola spokojná, že máš aspoň jednu skutočnú kamarátku, lebo to je často viac ako tlupy ľudí, ktorí sa stretávajú na pochybných miestach a robia pochybné veci... No a čo? Buď rada, že máš s kým si niekam zájsť a možno sa časom nájde niekto, kto by sa rád pripojil. Ver mi, veľa ľudí nemá ani také šťastie ako Ty a to už sme podstatne starší..
@sisa7 vobec si tu "mudru" osobu nevsimaj myslim ze ty by si ju mohla za ine veci kritizovat , neviem aj mna takto po nete ludia casto kritizuju ze aka "super" gramatika a pytam sa na nieco uplne ine , nakoniec to skoncy tak ze mi nikdo neporadi a iba zacnu kritizovat moju gramatiku
a nie si tak trocha namyslena?? ked si dovolis tvrdit, ze si krajsia nez tvoje spoluziacky?? skus sa nad tym zamysliet, a mozno potom pochopis preco nemas priatelov ...
alebo, mozno to bude zniet kruto, ale za to z vlastnej skusenosti, hladaj vinnika medzi svojimi najblizsimi ... ci uz ta tvoja kamoska, alebo surodenci, spoluziaci ... mozno o tebe rozsiruju nieco, co nie je pravda ...
dakujem tým ktorí ma zastali .. že tu fakt ide len o názor.. ale aj ostatným za názory... a tá gramatika? čo už možno sa ju raz naučím možno nie.. ale to vás v podstate v tomto momente nemusí zaujímať... len som sa pýtala na kamarátov a nie na to aký máte názor na moju gramatiku
@malasimi vobec si nemyslím že som namyslená .. ale teraz naozaj ... ked vidím tie baby ktoré chodia každý den s iným tie su už potom aké ked vraj ja som namyslená .... ale to je tiež názor ako všetko toto dookola A tá vec že krajšia ako spolužiačky to som tak nepovedala ale myslela som že niesom škaredá ... si myslím ja teda... a asi aj tí s ktorími som bola vonku len problém že boli na mna starí
@sisa7 ves, ked som bola v tvojom veku, riesila som nieco podobne ... mala som kvoli tomu depky a ja nevem co ... ale ja som si s tymi ludmi proste nemala co povedat ... a bolo jedno kolko mali rokov ... a dnes som stastna, ze som sa vtedy nesnazila silou mocou sa s niekym bavit a chodit s nim pit ... a az teraz som nasla skutocnych priatelov ... daj tomu cas ....
"nepotrebujeme takú partu kde sa každí druhý den opíjajú a hulia a fetuju... len tak sem tam dačo vypiť a tak ( šak chápete)" ako by povedal @eraser : Say wuaat???
@pernik nemyslím si sú zufali ale podla ich odhadov sme mali pri najmenšom 16 ... to bude tým a ked sme im povedali náš vek tak ich to dosť zarazilo .. ale neodradilo ani to že sme pod zákonom
@profesor nerobil by človek vodičak bez predpokladu, že nebude šoferovať predsa hoci aj od rodičov požiča ...a po čase kupi teraz to už nieje drahe ... teda vlastna skusenosť čo robile kamarati vodičaky tak len aby jazdili a tí čo vedia, že jazdiť nebudu nerobia
@profesor v mojom okoli nevydana skutočnosť ...všetko už auta pokupili alebo môžu kedy chceju rodinne pripadne už je to na spadnutie pokiaľ kupia ...akurat vo štvrtok veziem kamoša do PL lebo ide po jedno ak mu bude vyhovovať ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
najprv zvládni základy gramatiky, potom dospej a až nakoniec hľadaj partiu, kde sa budeš opíjať atď....
nauč sa vážiť si samu seba dieťa..
OMG
Hm s tým Ti žiaľ asi ani ja neporadím, lebo s tým skúsenosti nemám a ani neviem akým vyhľadavačom sa to robí.. Len Ti radím, aby si bola spokojná, že máš aspoň jednu skutočnú kamarátku, lebo to je často viac ako tlupy ľudí, ktorí sa stretávajú na pochybných miestach a robia pochybné veci... No a čo? Buď rada, že máš s kým si niekam zájsť a možno sa časom nájde niekto, kto by sa rád pripojil. Ver mi, veľa ľudí nemá ani také šťastie ako Ty a to už sme podstatne starší..
alebo, mozno to bude zniet kruto, ale za to z vlastnej skusenosti, hladaj vinnika medzi svojimi najblizsimi ... ci uz ta tvoja kamoska, alebo surodenci, spoluziaci ... mozno o tebe rozsiruju nieco, co nie je pravda ...
Say what?!?
F*ck off!!!
tak si myslím, že by sa k alkoholu mala vyhýbať a mať normálnu partiu a nie bandu mladistvých spratkov... asi tak nejak
ale zas ani netvrdím,že by mala chodiť 2 x denne do kostola...
len sa mi nepáči, že hľadá kamarátov vo svojom veku, kt. sa síce neožierajú každý deň, ale "len popíjajú"
a myslím,že kamaráti sa nejaký vždy nájdu.....len by si mala zachovať svoju hrdosť - nakoľko si viem predstaviť opitú 14-ku
@pernik medzi 17 a 19 us moc rozdiel neni