Ahojtee, volam sa Tááňa a mám sedemnasť rokov (skoro ako v klube alkoholikov , a môj problém je vtom, že ma nepriťahuju chalani. Teda oni ma vlastne priťahuju, dokonca môžem povedať, žeee naozaaj veelmi... Ale len do istého času. Potom odrazu ako by so
dufam že ten čas nebude potrebný až do paťdesiatky ... Verííím, že too bude čo najskor. @1 vieš lenže mne sa ten človek sprotiví tak, že si s nim nechcem ani užiť =D
ja som zas zistila,že sa bojím s niekym chodit preto,že by som sa potom zhoršila v škole..už nato radšej nemyslím,ale aj tak mi to občas príde na rozum..
oojoj.. a to ze fakt poznam.... vsetko ide lahko.. a zrazu ti zacnu chodit po rozume myslienky o tom, co je na nom zle ... aj ked vlastne nechces na to mysliet.. ale proste si zacnes vsimat same hluposti...taak ked to prekonas daj mi vediet... vela zdaru..
ach,ja som taka ista...zo zaciatku ho chcem a nevsimam si nikoho ineho,ale ked ho uz mam,a ma ist k niecomu vaznejsiemu - "vztah" - vtedy mi zacne strasne liezt na nervy, vsimam si chyby, a ine veci, a potom nezostane nic ine len to setko ukoncit...nvm,ale myslim ze to moze byt v tom ze nejak podvedome sa nechceme viazat...ci zase davam blbosti?
Mixelle hovorí, že nejde o život, a treba to proste skúšať, a že na prvý raz nenájdeš toho pravého (tiež ma prekvapuje že použila ten výraz), "ani keby si sa pojebala" (presný citát).
Ja tvrdím, že ten moment kedy na nich začneš vidieť iba chyby nie je moment kedy sa zľakneš, ale kedy konečne uvidíš realitu (po chvíľke "zabuchnutosti"), a že ľakať sa prestaneš (tzn budeš dokázať vytrvať vo vzťahu), keď o chalanoch konečne stratíš ilúzie...
To je mimochodom to, čomu sa hovorí "byť pripravená na vzťah"...
Hmm, mozno si mala takych chalanov, co ta moc nenatahovali a lipli na tebe, co v tvojom pripade nie je pozitivne (ziadna iskra, nuda..:F). Najdi si nejakeho bastarda co ta bude vyuzivat Vazne, skus si najst nejakeho rozlietanejsieho, co furt budes musiet makat, aby si ho zaujala a to ta bude motivovat (mozno...ak nie, tak sa aspon zabavis na chvilu )
tiež mi trvalo dosť dlho, kým som sa dopracovala k mužovi, ktorý ma priťahoval tak veľmi, že dokázal prekonať všetky zábrany. Chce to len čas a toho správneho človeka. Nie je nič divné, ak sa poprvýkrát zamiluješ až v 18. Aj tak až práve tento vek je tým správnym na lásku.
Že sa bojíš, to je dobre. Aspoň sa nedáš dokopy s nejakým "magorom" le preto, že tvoje kamošky majú chalanov a ty nechceš byť výnimka. Neboj sa a nezúfaj. Láska príde vtedy, keď ju nebudeš hľadať.
haha dakujem, tak som rada, že v tom nie som sama =D... Hmm anoo, ten posledný ma aj naťahovaal dosť dlho... a ma to bavilo.. lenže potom jedného dňa zrazu ma chcel a zrazu nebol pre mňa žiadna výzva, nič =D... @10 a ako ich mám stratiť? ja mam svojho princa na bielom koni a ja ich naozaj neviem stratiť... sakra =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
cas, cas..a spoznavaj novych ludi
@1 vieš lenže mne sa ten človek sprotiví tak, že si s nim nechcem ani užiť =D
Ja tvrdím, že ten moment kedy na nich začneš vidieť iba chyby nie je moment kedy sa zľakneš, ale kedy konečne uvidíš realitu (po chvíľke "zabuchnutosti"), a že ľakať sa prestaneš (tzn budeš dokázať vytrvať vo vzťahu), keď o chalanoch konečne stratíš ilúzie...
To je mimochodom to, čomu sa hovorí "byť pripravená na vzťah"...
Že sa bojíš, to je dobre. Aspoň sa nedáš dokopy s nejakým "magorom" le preto, že tvoje kamošky majú chalanov a ty nechceš byť výnimka. Neboj sa a nezúfaj. Láska príde vtedy, keď ju nebudeš hľadať.
@10 a ako ich mám stratiť? ja mam svojho princa na bielom koni a ja ich naozaj neviem stratiť... sakra =D
A preto ked sa mi chalan znepaci......necham ho a idem hladať new