Viete niekto ako sa stať z pesimistu optimistom ? problém je v tom že ja som strašný pesimista, akého asi nikto nikdy nevidel, aj keď sa za to hambím chcel by som vás požiadať o radu ako si dokážete udržať dobrú náladu alebo sa dostať z dlhotrvajúcej depk
pesimizmus je aj na nieco dobry ja vzdy cakam len to zle a ked to pride tak nie som prekvapeny a ked je to lepsie tak sa potesim...chod von s kamosmi a zabavaj sa
Zamestnat sa.. cim viac donutis svoju mysel nezaoberat sa svojimi prolemami tym budes mat viac casu.. A cas lieci... Chod s kamosmi vonku a hlavne neber vsetko tak vazne.
tak ja som aj aj ...ked mam zlu naladu a som nasraty tak sa spravam ako pesimista ..co je malokedy ..lebo mna hoc co nevytoci ..(vacsinou segra ked po mne zacne hulakat ...ja neznasam ked na mna niekto krici ....ale inak som optimista ..
a k tej rade ako bolo povedane ...zabavaj sa a snaz sa nemysliet len na tie zle veci co ta obklopuju....a na somarinach sa nepozastavuj
ja si nemyslim, ze ziju na svete dva typy ludi..Pesimista, Optimista....ale predsa ma kazdy k niecomu blizsie...ja osobne mam blizsie k optimistovi i ked som nemala nikdy ne ruziach ustlane...Nelam si hlavu nad problemami, tie ma kazdy..Musis sa ich naucit zvladat...Ziadny clovek nie je tak odolny ze by ho nic "neskolilo"...
Jedine co ti odporucam...Kazde rano ked budes v kupelni pozri sa do zrkadla usmej sa a povedz si, ze svet je krasny...a zapamataj si, kazda prekazka v tvojom zivote ta posuva iba dalej a dava ti nieco do buducna...
Daj každému dňu šancu, aby sa stal najkrajším dňom tvojho života.(Mark Twain)
usmev, je liek... teda usmievaj sa z každej maličkosti, už len z toho ,že si sa zobudil,že si videl dajmetomu kvet,pelkné aňuto- to je jedno, v každej veci skus hladat pozitíva... normálne si ranop povedz, dnes budem hladat vo všetkom pozitívne veci... musíš sa tešiť z maličkosti- teda začat od malích detailov, postupom času ked si zvykneš na detaili ,tak sa naučíš brat aj komplexnejšie veci pozivívnejšie, teda optimistickejšie...
skus sa usmievat aj ked ti nie je do smiechu- povedz si rano v zrkadle,že si pekný a že sa máš rad, a že dnešný den si užiješ, nech sa už stane hocičo....
možno to všetko pojde pomaly,ale neboj sa ono to pojde ked teda budeš chcieť...- to je jednoduchá psychologia....
som optimista (povacsine) ale myslim, ze je to v cloveku, to ako sa pozera na svet, a tak trochu pochybujem, ze existuje navod ako sa preorientovat.. urcite je dobre ak sa budes snazit robit vsetky tie veci co ti tu radia, to urcite pomoze, ale myslim ze fakt sa zmenit na optimistu sa mozes len ak sa zmenia veci v tvojom zivote, ktore ti najviac vadia.....
ach, ja neviem ci je to aspon trochu zrozumitelne..
Pesimista: uz nemoze byt horsie . . . Optimista: ale moze, moze k teme: ludia ako fakt sorry, ale to si myslite, ze robota pomoze, lebo nebude cas mysliet na nic? Alebo si vsugerovat, ze je vsetko super ci hladat vo veciach nasilu dobro? Ono to posledne sa vyuzit da, ale len urcitym sposobom (napr nelutovat zbytocne a vytrvalo, kedze uz ju nezmenime a samotna prihoda nas obohatiĺa, poucila). Mne sa celkom dari si na skarede veci trocha zafrflat a zasmiat sa na nich. Teraz som prave na lacnej dovolenke a veru ze je mi tu do popuku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a k tej rade ako bolo povedane ...zabavaj sa a snaz sa nemysliet len na tie zle veci co ta obklopuju....a na somarinach sa nepozastavuj
Jedine co ti odporucam...Kazde rano ked budes v kupelni pozri sa do zrkadla usmej sa a povedz si, ze svet je krasny...a zapamataj si, kazda prekazka v tvojom zivote ta posuva iba dalej a dava ti nieco do buducna...
Daj každému dňu šancu, aby sa stal najkrajším dňom tvojho života.(Mark Twain)
skus sa usmievat aj ked ti nie je do smiechu- povedz si rano v zrkadle,že si pekný a že sa máš rad, a že dnešný den si užiješ, nech sa už stane hocičo....
možno to všetko pojde pomaly,ale neboj sa ono to pojde ked teda budeš chcieť...- to je jednoduchá psychologia....
ja osobne nemozem byt v takom kruhu ludi...bleee
ach, ja neviem ci je to aspon trochu zrozumitelne..
asi to neznelo velmi optimisticky... ?!?