Lol aka diskusia teda ze ci panna alebo co spocitajte mi vsetky 16 rocne baby co su este panny a dajte mi vediet podla mna babu v mojom veku a este ktomu pannu uz nenajdem ale mate pravdu lepsie je ked je to vyrovnane panic panna alebo skuseny a skusena ale skusena a panic to nejde dokopy
podla mna ti, co chcu vztah a maju tu osobu radi, chcu, aby bola panna, aby bola "len ich". a ak sa jedna len o nejaku odvazovacku tak skor uz nejaku skusenejsiu..moj nazor, mozno nie spravny...
podla mna normalni ludia toto neriesia. to kedysi bolo panenstvo nieco cenne, co kazdy chranil, po svadobnej noci sa kontrolovali krvave plachty...no hroza. ja si myslim ze ked sa dvaja maju radi a su spolu stastni, ziju pre dany moment a len sami pre seba, je to jedno. maju a musi sa mat radi so vsetkym.
no ako nic v zlom, ale by ste sa divili, kolko bab este nemalo sex, ked majú 16, kazdá zas neni rovnaká, ze sa vyspí s prvým chalanom, ktorý o nu zakopne.
No Aduliatkodca, tusim by sme mali zacat robit ten katalog... uz sme 2 No fakt nemam v plane vyspat sa prvym co sa a na to spyta, chcem si to uzit A preco by panny nemohli byt v posteli dobre... kebyze sa rata skusenost bez chlapa, fu
ako myslim, ze aj skusena aj neskusena baba ma svoje vyhody...ak mate skusenu, moze to byt hodne fajn, no nemate zaruku ze vam bude vyhovovat...s neskusenou sa pozitivny vysledok mozno dostavi neskor, ale zase bude zaucena vami a to je fajn...cize asi tak dajako, ehm...
no este čoby si nechcel? to rovno s fotkami v spodnom prádle, tak si aspon lahšie vyberiete
L. A.
potom mi posli teda fotku, ale dajakú sexi presne, je to tak trosku ponizujúce, ved kde majú hrdost? chces si to užit??? no jasné, a tresk ho rovno medzi nohy a s radostou aj nabudúce
a súhlasím aj s tým, že napriek tomu, že nemali sex, tak mozu byt v posteli lepsie ako vy
tiez poznam dost kociek v mojom veku (17), ktore este nemali taky "normalny" sex. dokonca aj take, co nemali ani oral ani nic podobne.
ale je pravda, ze sa to stava dost zavratnym tempom uz rarita. lebo dnes uz take zasrane 13ky maju viac skusenosti ako my a starsie...
to by som mlatila do radu. ako dobre, nech si robi kazdy podla (zvieracej) potreby, ale keby moje decko sukalo alebo robilo fajky v 13tich? to by som ju zabila... alebo h
Ja poznam aj 18-ročné holky ktoré ešte nemali sex. A to len preto lebo myslia a nechcú byť s prvým ko... ktorý im príde do cesty... A myslim si ze tie 13-15ky to vela raz olutovali ked sa s nikym vyspali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Inak mne osobne sa paci ked je baba panna, je to take mile v tejto dobe ked jebu aj male 14 rocne deti..
Ak by kazy rozmyslal tak, ze radsej by chcel skusen zenu tak kolko neskusenych by bolo?
Cize je jedno ci panna alebo nie
osobne by som teraz preferoval skusenejsiu
alebo aspon pannu ktora je starsia odomna
a do buducnosti by som urcite chcel aj panny (neskusene) rovnakym dielom ako tie skusene
Mne je to jedno len nech pri mne o svojom bývalom nerozpráva.
no este čoby si nechcel? to rovno s fotkami v spodnom prádle, tak si aspon lahšie vyberiete
L. A.
potom mi posli teda fotku, ale dajakú sexi presne, je to tak trosku ponizujúce, ved kde majú hrdost? chces si to užit??? no jasné, a tresk ho rovno medzi nohy a s radostou aj nabudúce
a súhlasím aj s tým, že napriek tomu, že nemali sex, tak mozu byt v posteli lepsie ako vy
Skywolker007- Akože ja poznám vela 16 aj 17 ročných bab,ktoré sú ešte panny...
ale je pravda, ze sa to stava dost zavratnym tempom uz rarita. lebo dnes uz take zasrane 13ky maju viac skusenosti ako my a starsie...
to by som mlatila do radu. ako dobre, nech si robi kazdy podla (zvieracej) potreby, ale keby moje decko sukalo alebo robilo fajky v 13tich? to by som ju zabila... alebo h
a chalani nemaju radi kritiku takze mozno aj preto pannu, aby im nemohla povedat "ten pred tebou bol lepsi"
...ale fakt neviem ako funguje chalansky mozog,toto je len moj nazor