Chcem sa opytat,ci je pre vas vzrusujuci oralny sex aj s opacnej strany,tym myslim ze napr. ked muz uspokojuje zenu ,ci ho to vzrusuje a podobne.Ci to pre vas nie je istym sposobom niecim nepprijemne a taktisto i zeny.Dakujem
i ked som toto nemal. ale myslim si, ze je to afrodiziakum. takze teoreticky by to mohlo vrusovat ale nie az na tolko ako toho komu to ten dotycny robi. Vrusovat moze akurad potom to, ake zvuky vidava. Ale to si len myslim takze skusenejsi budu vediet viac povedat teda napisat.
to zvedavost: pytas sa co ma na tom vzrusuje ked si to ja vychutnavam?
alebo ked to robim partnerovi? co sa tyka druhej z moznosti, jednak ma vzrusuje to, ako vidim, ze je mu dobre - vie to dat najavo - a potom musim povedat, ze mna celkovo vzrusuje moj priatel, ked je nahy, cize ano, ma to aj ine dovody...
Zvedavucka pocuj moja jasne ze to vrusuke teda aspon mna hej a celkom dost velkej miere ved inak by som to ani nerobil nie, A ak ces vedet preco to ti nezavesim na nos to je osobne
Jasnacka, ze ked to robim zene ustami, tak to vzrusuje aj mna. Nechcem byt ziaden humusak, ale to co poviem vam potvrdi kazdy sexuolog. Tie vylucky, ktore sa zene vylucuju pri sexe (aj oralnom) posobia na muza ako afrodiziakum.
nepoznam nic lepsie ako ked robim oral nejakej kocke a ona si to uziva ... paci sa mi ten pocit ked je iba na mne co bude, ci to odbijem hned alebo ju trosku potrapim ]:-> je to suuuuper
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Dedko oral, babka anál...
To sa sem asi nehodí, že?
alebo ked to robim partnerovi? co sa tyka druhej z moznosti, jednak ma vzrusuje to, ako vidim, ze je mu dobre - vie to dat najavo - a potom musim povedat, ze mna celkovo vzrusuje moj priatel, ked je nahy, cize ano, ma to aj ine dovody...