Do teraz som to neriešil ale v poslednej dobe tak rozmýšlam prečo nikam nechodím. Myslím tým ožrať sa a tak. Toto ma moc ani neláka no práve preto sa bojím že si nikdy nenájdem frajerku. Kamarátov mám skôr spolužiakov. Mám svoje aktivity ale chápete?
Ja chodím na diskotéky a všeliaké možné aj nemožné akcie, no všetky priateľky čo som doteraz mal som spoznal cez facebook žiadny rozdiel by to či niekam chodím alebo nie v oblasti vzťahov nespravilo.
Nikam nechodis ale mas svoje aktivity ? Tak ako to teda je ? sedenie pri PC ako nejake super aktivity nerataj to robime my vsetci co mame zo zivota hovno
Tak to mas dobre na chlastacky sa nedavaj dopadnes jak ja cize nic moc a to ze sportujes je tiez super no a v dnesnej dobe uz to asi ine nebude na tom internete je uz zavisly asi skoro kazdy
a to by si si chcel nájsť frajerku niekde ožratú v bare? radšej športujú ďalej a ak nechodíš tak začni chodiť do posilky tam nájdeš super ženské pekné aj bez makeupu? budeš vidieť ako vyzerajú a budú triezve a silné a budú mat iné priority ako hýriť po nociach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@vsakpredsajaa sak a preco by som mal byt neuprimny ?