Takže vec sa má takto, chodím s jednou holku, má 17 (ja 18). Chodím spolu mesiac aj pár dní. Je nám spolu dobre, cítime sa spolu skvelo, zabavame sa a tak. No problém je že je hrozne iná pri mne, a iná keď je pri svojich kamošoch... keď sme spolu, Stále i
s tým správaním pri kamošoch to bude asi preto, lebo sa hanbí a veľa ľudí má STRAŠNÉ pindy na partnerov, ktorí sa k sebe, čo i len trochu majú na verejnosti...
neviem to posudit, ale skor by som povedal ze za to nestoji. ale to ze je ina ked je s kamosmi je uplne normalne - ani ty sa nespravas rovnako ked si s kamosmi a ked si s nou. a to ze sa na verejnosti nechce bozkavat a podobne je tiez v pohode a myslim si velmi cenne
zas som si skrátil svoj život o pár minút čítaním ďalšieho stupídneho fóra neviem akú odpoveď si od nás chcel počuť možno len chceš zistiť reakcie na takú blbosť, akú si napísal ach
ježiši.... inak vy ste ten stých párikov čo nevedia inak nájsť spoločnú reč ako sa rozprávať? lebo vždy keď si napísal že ste sa mali fajn tak ste sa bozkávali....
a je iná aj keď si píšete, telefonujete.... je iná keď je s priateľmi a nemôže ti nonstop pchať jazyk do krku....
áno je iná ako tvoja nafukovačka, je to živá bytosť, zmier sa
Get a life trošku.. Ukrutne mi pripomínaš kamaráta, ktorému keď sa holka pozdraví, tak už je v jeho očiach celá jeho do konca života, a keď sa nepozdraví, začne ju nazývať ,,bývalou".
Neviem, aké nesmierne city by si chcel po mesiaci rozoberať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
fakt sa mi nechce
a moja odpoveď je: myslím že jej to trochu jebe
odpovede na takéto otázky tu už dávno neposkytujeme.
Predpať si vzťahovú verziu birdzu na rok za 20eur.
chlope no čo ti povedať daj tomu čas a nerob si nádeje... buď ťa nechce alebo je ešte dieťa
milujem fóra, kde môžem niekomu vynadať
a je iná aj keď si píšete, telefonujete.... je iná keď je s priateľmi a nemôže ti nonstop pchať jazyk do krku....
áno je iná ako tvoja nafukovačka, je to živá bytosť, zmier sa
Ale netuším možno nemám pravdu
Riesis picoviny. Daj tomu cas a neber to az tak vazne. Zien je pokokot.
Neviem, aké nesmierne city by si chcel po mesiaci rozoberať.