No nelutuj sa to je pravda ( zas Tommyhot nemusis zacat hned s takou agresiou), skus tym nieco urobit, asi to bude tym ze nemas dobru povahu alebo chodis len do zleho kolektivu, neviem skratka....
k zakladatelovi:hlavne sa nelutuj!!predsa mas dake sebavedomie,nie???to co nie je, moze byt!thak zdvihni rit od compu a chod sa zabavat...neverim ze by si si nenasiel ziadnych kamaratov...a vidim ze to mas v zivote dost stereotypne....sak si to trochu oziv!!!ja by som umrela uz od nudy!!!
Ty kokso, prosim ta, nebr prispevky podaktorych velmi vazne. Rozhodne sa nezabijaj, to teda Stifut dost prehnal. Skus sa na sebe popracovat, aj so svojim vnutrom moze clovek narobit mnohe veci, takze aspon si treba uvedomit, ze to je mozne. Mozes sa skusit prihlasit na kruzok, ktory ta zaujima, urcite tam stretnes novych ludi, ktorych navyse bude zaujimat to, co teba.
Neboj sa kontaktu, ja som s tym mala dlho problem a terza idem a kazdeho druheho cloveka ktoreho pomaly stretnem pozdravim a trochu s nim pokecam (juj, to som prehnala slight_smile:. Skratka, neboj, da sa to zmenit, nie si prvy ani posledny, kto mal takyto problem. Skus sa obcas niekomu prihovorit, mozno to bude vacsinou len kratky kontakt, ale moze sa stat, ze sa z toho vykluje, nuz vselico A celym tym, ze sa o nejaku kominukaciu snazis sa zlepsujes a si cim dalej, tym lepsi spolocnik, komunikacia ide lahsie, tak sa neboj
Majlos, Stifut- prosim vas, krotte sa, nesnazte sa byt nasilu cool, lebo mozete narobit viac skody ako uzitku. Neviem totiz, na co by vam bolo, keby ste boli cool, ale tomu chalosovi by ste neskutocne ublizili? Hm?
neviem prečo, ale ani mne sa mu moc nechce veriť, mám taký pocit, že to je celé len haluz.
Ale ak sa mýlim, tak prepác, laoshi to fakto pekne napísala, nemôžes sa lutovat ale musís s tým niečo robit, ved sa zoznamuj a ked uz si hanblivý, tak predsa existuje net a cezen sa dá lahko spoznat kopu ludí
haha majlos tebe ide..faaaakt ze dobreee ok ja mam 2 varianty mojho prispevku: VARIANT A- v pripade ze ta strihala mama a nevydalo tak si z toho vysiel s holou hlavou a este niekto a tak divne cvakol ked si sa drzal rukou dacoho hore - vela neporiesis tym ze sa budes lutovat sak chodis do skoly a mas tam spoluziakov tak chodte dakedy aj po skole von spoznas spoluziakov lepsie mozno aj ich kmaratov a kamaratov ich kamaratov atd atd atd..zacni sa niecomu venovat daky kruzok atd tam spoznas novych ludi a budes mat novych kamaratov s ktorymi budes moct chodit po akciach a von atd
nooo a VARIANT B- si nacko tak si najdi dalsich rovnako obmedzenych jak si ty a zdruzujte s spolu a teste sa z toho aki ste vsetci super cool a ake mate super nazory...najlepsie ak by ste to vsetko robili niekde daleko aby ste tym neotravovali normalnych ludi
To je pravda, ze ho nepozname, ale ja osobne nechcem ublizovat ludom, ani ked ich nepoznam, mne osobne na tom zalezi. Ale ja som iba povedala nazor, ze sa mi to nepaci, lebo to nechcem nechat bez odozvy, ale nakoniec je to kazdeho osobna vec, co povie, takze ked niekto chce niekoho urazat...
Laoshi: neviem ako ty, ale ja si urazky druhych vobec neberem k srdcu (hlavne nie urazky ludi co vobec nepoznam, a este k tomu na fore) ked ma nietko posle do pice tak ho poslem tiez + este ho poslem aj do kkta.
Cize si nemyslim ze by to niekomu nejako ublizilo a ak hej tak je to sracka co sa rozplace pri prvom probleme..
Tommyhot ak je na dne ako píše, tak mu ublíži aj tá vaša urážka, lebo jeho sebavedomie je pod bodom mrazu. niekedy sa zamysli nie ako reaguješ ty ale ako ten koho urážaš a čo spravil, že ťa to tak vytočilo? napísal na fórum hovadinu ale tak to ignoruj radšej ako nadávať, nadávky ešte nikomu nepomohli!!! iba uškodili... :/
Fercof a ty sa skús prihlásiť na nejaký kurz alebo niečo, tam sa zoznámiš, a nájdeš aspoň niekoho... A cez net nehľadaj, veľmi veľa ľudí tam klame...
A koho je to chyba ze je na dne? Nebodaj moja? To ze je blby a nevie si najst kamaratov nie je moj problem. Ja ich tiez nemam vela, ale nie preto ze by som si nevedel ziadnych najst, jednoducho nemam vela casu na ludi a mat vela kamaratov ani nepokladam za potrebne.. Mam priatelku a par ozajstnych kamaratov a to mi staci..
A ako som povedal koho zlozia nadavky druhych (hlavne na fore) je sracka, kt. toho v zivote vela nedokaze..
Clovek co je na dne alebo lepsie povedane pod dnom sa snazi zo svojich problemov vykecat a ked nema komu tak to robi na fore co neni moc dobre.Ten kto to nezazil to nikdy nepochopi ake to je ked ti zivot uteka pomedzi prsty..
Autorovi odkazujem len tolko tu ti nikto nepomoze musis sam vymysliet nejaky plan.A rob s tym nieco lebo sa to nikdy nezmeni!!
Tommyhot ty si to nezažil ale môžeš to zažiť ani sa nenazdáš. Ja som si zažila niečo podobné i keď som nehľadala pomoc na fóre ale uvedomila sa, čo je mojou prioritou... Ale veľa vecí ťa v živote prekvapí...
Je lepšie byť ticho ako niekomu ublížiť. Zamysli sa nad tebou. Možno tebe to nič nerobí ale niekoho to zabolí a všetko sa raz vráti...
to Fercof: Ak si ozaj sam, skus sa najprv zoznamit s ludmi cez net, tu nadviazes nove kamaratstva, zlepsis si komunikaciu a potom neskor zistis, ze nie je nic jednoduchsie, ako kecat so znamymi, so spoluziakmi a tak si vytvarat nove vztahy. Zrejme hladas nejaku partiu, ehm, skus ist niekedy do baru na kofolu, ktovie, koho tam stretnes... Vela stastia!
fakt ste mu nemuseli hned nadávat, ak je to teda pravda. On si chce proste nájst kamosov, dievca a sa mu nedarí a preto tým trpí.
Aj ked je zas pravda, že ked si bude robit niečo z nadáviek iných, tak v zivote nic nedosiahne. Ale je natom psychicky zle, a vy tomu len prilievate do ohna.
Inak sa vám lakho povie, že chod do baru. A ako sa tam s niekým spozná, ked sa hanbí dakoho oslovit? len tak sa pridá ku nejakej dobrej partii ludí? Si o nom pomyslia svoje.
Na nete je vela hajzlov, ale aspon si píses anonymne a ked si s niekým zacne super rozumiet, tak stretko je dat najmenej.
Sabica: ja som zazil kopu ineho a ver tomu ze to bolo horsie nez nemat kamaratov ci babu, ale zmenil by som to tym ze by som sa lutoval na fore? Urcite nie. Tu mu nikto nijak nepomoze.. Ako som povedal ludia co koli kazdej blbosti hladaju pomoc na fore to nebudu mat v zivote lahke.. V prvom rade sa treba naucit trocha rozmyslat, a hlavne rozmyslat vlastnou hlavou..
No normálne.. nechaj si narást vlasi/y.. neviem aké tam má byť i/y.. No never minid. Predaj motorku, bežkaj na pokec.sk tam si pokecaj s nejakým človekom.. dávaj otázky ktoré ta vobec nezajímaju & dajte si stretko (sice to odsudzujem, ale šak to je jedno.. tebe to pomože), pridaj sa k pzvch... nee. to je zlý nápad.. už viem. nenos maskáče, ani kanady. kúp si normálne galoty.. a možno ešte začni fetovat.. a pridáš sa k fetákom.. tiež celkom dobrá skupina ludí.
Aio: podla mna vobec nejde spoznat či je skin, alebo nacek alebo nejaký neo, alebo ojkáč.. A myslím si že ty vobec nevieš ništ o nacistoch. Len máš 15 rokov, húliš a bojíš sa ich.
Ani ja si urazky druhych, najma tych, ktorych nepoznam neberiem k srdcu, ale napriek tomu sa snazim neurazat druhych, aj ked pri niektorych na stopro viem, ze ani brvou nepohnu. Ale uz len z principu.
sak sa pozrite aku ma mailovu adresu v profile - azetovu - pozrite si jeho profil na azete, a zistite ci sa hlasi k nacistom alebo nie - ja uz mam jasno
noo...ludia ste tu rozvírili peknu diskusiu, ale ten chalan na forum prišiel aby sme mu dali nejaku solidnu radu - a myslím že rady typu aby sa zabil...nestoja za nič..
mno sak prve co by som urobil by bolo ze sa kuknem na azet... keby mi siel...
a ako borkovar: to mas odkial ze hulim... zivote so travu ani len nevidel(iba na obrazku) a ze bojim sa ich?? ja ich neznamsam... by som ho dokopal, keby som ho stretol...vies co?? chod do pice(borkovar)
Milujem kktov ktori sudia podla vzladu. &nacista, fasista? Za to, ze ma vyholenu hlavu nemusi byt nic s toho. To iba jebnuty ludia tak myslia.
ja mam tiez raz za cas vyholenui hlavu ale nie som ani jedno s toho a ani zastancom fasizmu alebo nacizmu to je jedno.
Zakladatel diskusie uvedom si jedno preco nemas ani kamosov a ani babu. Chyby je bud v tebe alebo v okoli. Skus sa odreagovat a predovsetkym nechaj podrast vlasy aby si o tebe nemysleli ze si nejky nacista alebo nieco ine
Kasko: teraz si sa vyznamenal ako najvacsi humanista, ktory chce pomahat slabsim.
Este raz ti to napisem, chod na pokec, klikni na uzivatelov, napis tam nick ferco0903(to je zakladatel diskusie, ktoreho si zastavas) a pozri si ten link, ktory ma v profile. A potom napis svoj nazor ci je fasista, nacista a ci sudime podla vzhladu, ok?
Mozno je to fasista ale neusdim podla vzhladu ak ho spoznam tak potom sudim. mna tiez kazdy sudi podla toho aky ako vyzeram a potom ked ma niekto spozna tak sa mi pcha do riti ale to je uz nieco ine . POzrem doma ten link a potom uvidim lebno v skole je pokec zablokovany apotom uvidim ak je fasista tak sa verejne ospravedlnujem zakladatelovi diskusie, ze som ho branil heh
Aio: ty mi hovoríš, aby som išiel do piče?, na viac sa nezmožeš?? & teda daj mi jediný dvovod prečo ich neznášaš..(alebo len tak si náhodného okoloiduceho dokopal?? A kolko mal 14?? a tiež sa potreboval niekam zaradiť??) predsa musíš mať nejaký dvovod.. ani ja ich nemám rád, ale mám dvovod. No daj a dám ti oficialnu omluvu pred celým cteným birdzom.sk
Mne osobne tiez nic nespravili ale viem co su to za curakov, takze myslim ze mam dovod ich nenavidiet - staci sa kuknut co robia...keby kazdy ich musel nenavidiet az potom co mu nieco urobia, tak by sa proti nim nebojovalo tak ako sa bojuje ( ale zas nehovorim ze dostatocne ) .
a co tak skusit nechat si trosku obrast hlavu vlasmi....mozno by si vyzeral menej nebezpecne...a mozno by si sa s vlasmi nejakej babe aj zapacil....moj nazor nackovia su eee!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
skus pouvažovat nad tym prečo to tak je..?
k zakladatelovi:hlavne sa nelutuj!!predsa mas dake sebavedomie,nie???to co nie je, moze byt!thak zdvihni rit od compu a chod sa zabavat...neverim ze by si si nenasiel ziadnych kamaratov...a vidim ze to mas v zivote dost stereotypne....sak si to trochu oziv!!!ja by som umrela uz od nudy!!!
Neboj sa kontaktu, ja som s tym mala dlho problem a terza idem a kazdeho druheho cloveka ktoreho pomaly stretnem pozdravim a trochu s nim pokecam (juj, to som prehnala slight_smile:. Skratka, neboj, da sa to zmenit, nie si prvy ani posledny, kto mal takyto problem. Skus sa obcas niekomu prihovorit, mozno to bude vacsinou len kratky kontakt, ale moze sa stat, ze sa z toho vykluje, nuz vselico A celym tym, ze sa o nejaku kominukaciu snazis sa zlepsujes a si cim dalej, tym lepsi spolocnik, komunikacia ide lahsie, tak sa neboj
Majlos, Stifut- prosim vas, krotte sa, nesnazte sa byt nasilu cool, lebo mozete narobit viac skody ako uzitku. Neviem totiz, na co by vam bolo, keby ste boli cool, ale tomu chalosovi by ste neskutocne ublizili? Hm?
pokial si takyto pesimisticky ani sa nedivim....
smile
Ale ak sa mýlim, tak prepác, laoshi to fakto pekne napísala, nemôžes sa lutovat ale musís s tým niečo robit, ved sa zoznamuj a ked uz si hanblivý, tak predsa existuje net a cezen sa dá lahko spoznat kopu ludí
nooo a VARIANT B- si nacko tak si najdi dalsich rovnako obmedzenych jak si ty a zdruzujte s spolu a teste sa z toho aki ste vsetci super cool a ake mate super nazory...najlepsie ak by ste to vsetko robili niekde daleko aby ste tym neotravovali normalnych ludi
To je pravda, ze ho nepozname, ale ja osobne nechcem ublizovat ludom, ani ked ich nepoznam, mne osobne na tom zalezi. Ale ja som iba povedala nazor, ze sa mi to nepaci, lebo to nechcem nechat bez odozvy, ale nakoniec je to kazdeho osobna vec, co povie, takze ked niekto chce niekoho urazat...
Cize si nemyslim ze by to niekomu nejako ublizilo a ak hej tak je to sracka co sa rozplace pri prvom probleme..
Fercof a ty sa skús prihlásiť na nejaký kurz alebo niečo, tam sa zoznámiš, a nájdeš aspoň niekoho... A cez net nehľadaj, veľmi veľa ľudí tam klame...
A ako som povedal koho zlozia nadavky druhych (hlavne na fore) je sracka, kt. toho v zivote vela nedokaze..
Autorovi odkazujem len tolko tu ti nikto nepomoze musis sam vymysliet nejaky plan.A rob s tym nieco lebo sa to nikdy nezmeni!!
Je lepšie byť ticho ako niekomu ublížiť. Zamysli sa nad tebou. Možno tebe to nič nerobí ale niekoho to zabolí a všetko sa raz vráti...
Aj ked je zas pravda, že ked si bude robit niečo z nadáviek iných, tak v zivote nic nedosiahne. Ale je natom psychicky zle, a vy tomu len prilievate do ohna.
Inak sa vám lakho povie, že chod do baru. A ako sa tam s niekým spozná, ked sa hanbí dakoho oslovit? len tak sa pridá ku nejakej dobrej partii ludí? Si o nom pomyslia svoje.
Na nete je vela hajzlov, ale aspon si píses anonymne a ked si s niekým zacne super rozumiet, tak stretko je dat najmenej.
si obycajne hovno, nikomu na tebe nezalezi, nemas nikoho tak jeb na to a skoc pod vlak alebo dakam do pice... nacek skurveny...
Ani ja si urazky druhych, najma tych, ktorych nepoznam neberiem k srdcu, ale napriek tomu sa snazim neurazat druhych, aj ked pri niektorych na stopro viem, ze ani brvou nepohnu. Ale uz len z principu.
a ako borkovar: to mas odkial ze hulim... zivote so travu ani len nevidel(iba na obrazku) a ze bojim sa ich?? ja ich neznamsam... by som ho dokopal, keby som ho stretol...vies co?? chod do pice(borkovar)
ja mam tiez raz za cas vyholenui hlavu ale nie som ani jedno s toho a ani zastancom fasizmu alebo nacizmu to je jedno.
Zakladatel diskusie uvedom si jedno preco nemas ani kamosov a ani babu. Chyby je bud v tebe alebo v okoli. Skus sa odreagovat a predovsetkym nechaj podrast vlasy aby si o tebe nemysleli ze si nejky nacista alebo nieco ine
Este raz ti to napisem, chod na pokec, klikni na uzivatelov, napis tam nick ferco0903(to je zakladatel diskusie, ktoreho si zastavas) a pozri si ten link, ktory ma v profile. A potom napis svoj nazor ci je fasista, nacista a ci sudime podla vzhladu, ok?
Mozno je to fasista ale neusdim podla vzhladu ak ho spoznam tak potom sudim. mna tiez kazdy sudi podla toho aky ako vyzeram a potom ked ma niekto spozna tak sa mi pcha do riti ale to je uz nieco ine . POzrem doma ten link a potom uvidim lebno v skole je pokec zablokovany apotom uvidim ak je fasista tak sa verejne ospravedlnujem zakladatelovi diskusie, ze som ho branil heh