Ahojte...chcem sa len spýtať na Vaše skúsenosti. Mám partnera, s ktorým už nejakých tých pár mesiacov spolu chodíme. Jeho rodičov poznám v celku dobre, aj oni mňa mali možnosť spoznať keď som občas s nimi išla na ich chatu. Avšak partnerova matka si ma ne
Je to divné... Kamarátka v 17 sa s frajerom bežne navštevovali a prespávali u seba (nespali spolu) dosť často a to boli ešte malé deti dá sa povedať, nechápem, čo to niekomu vadí u dospelých ľudí.
Podla mna si krava, ked sa tam chces trepat, ked si ocividne nevitana... Mne by moja hrdost nedovolila tam ani vkrocit, keby matka mojej priatelky take nieco zahlasila... Tvoj priatel ma 26 rokov, zaraba, ste dlhsie spolu, si plnoleta? Tak si prenajmite byt, a skuste zit spolu. Nevidim v tom problem.
26 rokov???26 rocny clovek sa potrebuje pytat mamy ci u neho obcas moze prespat priatelka?a to ze nema sukromie tak obcas by to mohla vydrzat.a tiez by sa mohol uz odstahovat kedze ma 26
ja som vychadzala s rodicmi partnerov vzdy celkom dobre az na matku mojho prveho frajera kvazi.. bol to jej milacik a evidentne nevedela co ma doma starala som o nho ako o 5 rocne decko aj ked mal uz 25.. ked som jej raz povedala ze on si nevie pomaly asi parky uvarit tak na mna tak vyskocila ze ona mu aj sackovu polievku zalieva tak preco sa ja o nho nestaram tak dobre ako ona prepacte pride mi to take vtipne aj po tych rokoch a odvtedy ma neznasala a vzdy ked som prisla zavrela sa do izby alebo isla prec
toto nie je jednoducho normálne...nedokážem pochopiť ako nemôže jedna matka takto neprijať synovu partnerku...pre mňa je to proste úplne bežná vec...ty prespíš u mňa ja prespím u teba...klasika...tak vôbec nechápem...a on aby si nevedel v 26ke dupnúť..je to divné
Musíš pochopiť, že ten byt je hlavne jeho rodičov a prespávanie tam je naozaj narušenie súkromia. Ak mám doma mamu, ani ma nenapadne niekoho volať na prespanie (aj keď by s tým zrejme nemala problém).
Je to divné, na chate jej to nevadí, že spolu spíme v jednej izbe, na byte jej to prekáža. Na byt keď prídem na návštevu, už sa jej to nepáči a na to prespávanie bola úplne proti...Chlapec zarába vyše dosť slušne na dnešné podmienky, podnájom by si pokojne dovoliť mohol! A áno, môj vek je skutočný, mám 23...on 26...a tiež sa mi to celé nepáči. Hovorila som s ním o spoločnom podnájme, do toho sa mu nechce...a mne sa zase nechce chodiť vonku po kofolkách ako 15 ročné dieťa, pýtať sa jeho mamičky či môžem prísť na návštevu, potulovať sa niekde po vonku a riešiť takéto p..... v dospelom veku. A áno, je dosť divné, že v tom veku sa nevie rozhýbať, vypadnúť z domu, prípadne si presadiť, aby jeho partnerka mohla prísť na návštevu a prespať občas (pričom o to čoromoro tu vôbec nejde, nakoľko na chate jej to neprekáža)
Samozrejme, hádali sme sa o tom už párkrát, mne sa tiež nechce tlačiť niekde kde nie som vítaná a môžem sa vykašľať na to, že na chatu, prípadne keď jeho rodičia sú mimo domu - prísť na návštevu môžem, dokonca aj prespať...ale inak nie...toto je vzťah dospelých ľudí? Mala som už vážny vzťah pred ním, s partnerom normálne fungovala, prespávala, chodila na n´vštevy a jednoducho na toto už nemám žalúdok...
a najsmutnejšie je to, že už raz mimo domu žil so svojou ex - priateľkou na podnájme, lebo podobný postoj mala jeho matka aj predtým ...jediné čo stále počúvam je to ako on musel upratovať, variť, vysávať a aké to bolo hrozné...Doma má navarené, nažehlené, naprané a pod...ale nač si teda hľadal priateľku, keď jej nevie poskytnúť "teplo domova" ktoré ku každemu vzťahu patrí, keď nie je ochotný odsťahovať a osamostatniť sa? Dosť ma to štve, lebo sú to už skoro 4 mesiace čo sme spolu...Ok, zo začiatku som to brala tak, že nemôže hneď od matky žiadať niečo takéto a dohodli sme sa, že o pár mesiacov to porieši...no však jej sa to nepáči. Keď prídeme niekedy k nemu a jeho matk aje doma - hneď jej povie: "Prišiel som len hodiť sprchu, zachvíľku ideme preč"...nevoláva ma k sebe keď sú doma, ak tak sa na chvílu zastavíme a ideme preč...Dokonca keď som sa raz kvôli tomu rozčúlila a rozplakala, spomínal aj rozchod...na druhý deň ružička a prosba o prepáčenie...Veď toto je úplne choré čo sa deje a ja neviem čo ďalej robiť...ale mám fakt chuť sa na to celé vysrať...
@zuzka1238 v tomto prípade je mamička puča a budeš to mať ťažké...čo ma nie že nejak osobne mrzí, ale je mi ťa ľúto, lebo asi nič horšie byť nemôže..
ja som zase mal holku vyše dvoch rokov, sem-tam som u nej prespal, ale fakt máličko (iba pri nejakých udalostiach - stužkovica, silvester a pod...) a ona u nás nikdy. ja som chcel, mama tá to akceptovala, povolila, no tatko povedal, že ani náhodou. nemal ju rád. chodila k nám na návštevy často, ale nikdy tu nemohla spať...a pritom ako to celé dopadlo som rád
btw skús povedať milému, aby apeloval u mamči na to, že ťa má naozaj rád a chce s tebou existovať a keď neprídete do toho modelu "stereotypnej domácnosti" (zobúdzanie sa vedľa seba a nejaké povinnosti), vezmete sa po deviatich rokoch takéhoto vzťahu a dva týždne po svadbe zistíte, že spolu v jednej domácnosti jednoducho nevydržíte...
ak mamička zapojí kúsok logiky a zamyslí sa, dá jej to zmysel...
ak nie, je to rozhorčená zmija a buď ťa nemá rada alebo chce byť pre svojho synáčika jedinou ženou v jeho živote.
joj dievka, neviem no, to je takto ked tych ludi nepoznam neprijemne radit, ale z toho co tu citam, to nie je dobry chlap velmi, trosku mamickina sukna a taki su malokedy dobra partia ... bud ho ukecas na podnajom, alebo na konfrontaciu s mamou, alebo sa s tym zmieris, aj ked ten vek uz by mal znamenat trosku samostatnosti, rspkt. jeho mamu sa da aj chapat (je to ich majetok), aj nechapat (moja s ocom este moju ex krmili a ked nesla niekedy, tak ju nasilim tahali dnu,
@gothicpoethic OK a ako by si to ďalej riešila? Mne sa tam vkročiť tiež nechce, dokonca keď mi už povedal, že vraj jeho matke vadí, že som použila jej šampón a pod...čo je už vrchol...Avšak nemám chuť ja jeho hostiť u nás, keď u neho vítaná nie som...a takto sa existovať nedá...čo by si urobila teda na mojom mieste? trpela toto všetko, nechodila na navštevy, stretávala sa po vonku a trpela toto? Alebo sa proste rozišla? Ja ešte študujem, avšak mám brigádu...vravela som mu nech zatiaľ kým doštudujem (2 roky) ideme dakde na podnájom spolu s nejakým párom - čo menej zaplatíme, ja budem brigádovať ďalej, že to v poho zaplatíme...ale nie, jemu sa nechce, vraj je to priskoro, nechce sa mu platiť cudzím a pod...veď preca môžem prísť spať k nim keď nie sú rodičia doma a môžeme na chatu chodiť...
@fajlo s matkou s abavil o tom už asi 3 x, nie je ochotná to pochopiť...a zjavne je to totálna zmija, ktorá si ho drží pre seba - volá mu 4x denne...čo je absurdné...a čo je najhoršie, on sa jej neopováži v ničom oponovať
Taký cirkus by som doma urobil že by sa so mnou mama ani nebavila a keby aj tak nechcela ta by som si začal baliť veci a šiel by som do pipreč hladať prenájom a prespávať pohoteloch kým by sa niečo nenašlo...
Ale iba za predpokladu že by tá žena za niečo stála ...pretože som už raz doma taký cirkus urobil áá ukázalo sa že to dievča za to nestojí
@colt1911 Tak myslím, že sa za tých niekoľko mesiacov ukázalo, že za to stojím...ale tak zjavne jemu nie až natoľko, aby zdvihol svoju lenivú riť a šiel žiť mimo hentakej harpie čo robí problémy všade kde sa len dá (nielen v našom vzťahu)...a naozaj začínam pochybovať o jeho vyspelosti, psychickom zdraví, inteligencii, keď si toto od nej nechá...A fajn, keď sa rozídeme, som zvedavá ako to bude riešiť v budúcnosti? Určite mu každá dospela žena na toto pristúpi...
@prasaman Nik od neho nechce vlastný byt...stačí podnájom....a ver mi (nebudem tu písať konkrétne sumy, jeho plat a ani koľko matke prispieva), ale to čo dáva doma matke s apomaly vyrovná tomu čo by sme dali na podnájme...a jeho plat je nadpriemerný na pomery SR...(na čom sa ja nepriživujem a prispievať som rovnako chcela aj ja). Proste mi len povedzte? Ťahali by ste toto ďalej alebo sa rozišli?
no zjavne mu to takto vyhovuje, kedze sa doma nemusi o nic starat, ale je to prejav nevyspelosti a to by sa mal nad sebou zamysliet, ak tak nechce zit naveky.
@21 riadok 3 o___O dievca, toto nie je dobre. mozno nie je na to pripraveny este zit sam, hoci nechapem, ale dobre, kazdy je iny, len pozor na to, aby neocakaval neskor, ze ty nahradis jeho matku a budes sa starat o vsetko a o neho ako o svoje decko, do toho ani nechod, lebo ti prasknu nervy a ruzicka na druhy den nepomoze.
inac mozno ste este kratko spolu na to, aby ste sli spolu do podnajmu, no minimalne on by sa mohol skusit osamostatnit a mal by sa aj chciet, kazdy normalny dospely clovek chce zit vo svojom a po svojom a ked na to ma, netusim, preco nechce. skus sa s nim normalne o tom porozpravat, ale netlac nanho, ze by ste sli spolu. vies, mozno sa do toho nehrnie aj preto, ze uz mu to raz nevyslo a dalsi raz si chce byt isty, s kym zacne niekde zit. len mu vysvetli, ze takto to dalej nejde.
ale bude to tazke, celkovo, minimalne z toho popisu, aj v buducnosti, lebo je nevyspely a sa nevie postavit vlastnej matke. a toto moze narobit este kopu problemov aj v inej oblasti, chlapec by sa mal zamysliet nad svojim vztahom s mamou
@acvd43xa7w presne toto som mu navrhla ja...zobrať podnájom spolu s nejakým ďaľším párom, čo by vyšlo približne rovnako ako platí doma matke...Takže tu fakt neriešte to, že by bol on sociálne zle na tom a nemohol si to dovoliť...mohol by si to dovoliť - už aj dávno predtým než spoznal mňa...a viem, moje reakcie už znejú asi dosť rozhorčene, ale myslím, že toto by s úsmevom prijal hockto veľmi ťažko...Tak prosím, povedzte čo by ste urobili v takejtoo situácii kedy by ste videli, že on si dupnúť nevie, jeho matka neustúpi, vy vítaní nie ste, on sa odsťahovať nemieni tak skoro? Nechcem byť mrcha, nehľadám ani partnera s bytom a ferari...ale vo svojom veku chcem vzťah, v ktorom sa skutočne nebudem musieť zodpovedať niekoho mamičke...a chodiť k niekomu len keď nik nie je doma
ake prepac, viem ze sa mi to lahko hovori a tak ... ale od takeho chlapa cim dalej a cim skor. toto sa nezmeni... vzivote sa od mamicky neodputa a ty na to budes doplacat. a bude to len horsie...
kebyze ma frajer 26 a nevie si vybavit aby som u neho spala tak sa zamyslam ci je v pohode ... ... ked zaraba dost na to aby si platil podnajom je dost uchylne, ze byva napriek tomu s mamou , ktora je ocividne tiez divna... mozno tam chce byt do 40tky alebo do smrti a to mu ako zakazala hej? no sorry ale to je smiesne ... si neviem predstavit ze mi niekto povie v 26rokoch , ze nemozem unho spat lebo mu to mama nedovoli este ked prispieva na byt a vsetko
a keby viem, ze tam niekomu vadim tak tam ani nejdem
@nixxina aj mne to príde absurdné...keď som ho spoznala, spoznala jeho rodičov...všetko vyzeralo OK...fakt som enčakala, že budem musieť riešiť takéto veci s dospelým mužom - ver, že by som inak ani za svet do takého vzťahu nešla...bohužial, ukázalo sa to až po mesiacoch.
@zuzka1238 je to decko, ktore zaraba... ked mas 23, najdi si normalneho chlapa prosim ta alebo ak ti na nom velmi zalezi, tak ho donut sa odstahovat a nech pokojne byva aj s kamaratom alebo sam, nemusis sa k nemu nastahovat, ale nech sa nauci sa o seba postarat
Ďakujem Vám všetkým veľmi za Vaše rady...len ma utvrdili v tom, že toto ďalej nemá význam. Jeho matka je harpia, ktorá by robila problémy celý život. On by sa ma zjavne nikdy nedokázal zastať, tak ako to nedokáže teraz. Nemám chuť ťahať vzťah ako 15 ročná puberťáčka po kofolkách, z toho som veru vyrástla. Riešila som to s ním už mnohokrát, snaha zmeny z jeho strany nulová...akurát tak čaká odomňa, že to prijímem a budem tak pokračovať. Radšej budem sama a nájdem si raz normálneho chlapa, ktorý sa dokáže postarať sám o seba, postaviť sa matke a zabezpečiť budúcnosť. Bohužiaľ, človek nikdy nevie čo sa po mesiacoch z toho druhého vyklube...ale toto naozaj nemám chuť ďalej ťahať a čakať či za nejakých 10 rokov náhodou aj nevyspeje. Držím Vám palce, aby ste si lepšie vybrali ako ja a neverte prvému dojmu...často klame. Ďakujem ešte raz a dobrú noc všetkým. Ukončím to kým mám ešte zdravé nervy, lebo pri ňom by som o ne čoskoro prišla.
@zuzka1238 v tom prípade je to týpek, čo má málo sebavedomia a bojí sa mamičky, alebo nemá dosť rozumu... toto nie je dobrá partia, takíto privedú ľudí len do nešťastia. Prosím, rozíď sa s ním a hľadaj si niekoho bez psychickej vady u seba aj v rodine. Ďakujem. (za naše deti a deti našich detí)
mna skorej zarazilo ako kazdemu pride uplne absurdne ze 26 rocny byva u rodicoch.. v 25 vyjst vysku a v 26 uz mat vlastny byt? ...
hladat si podnajom kde sa tlacime dalsi piati a davat na to dve tretiny vyplaty... hned si rozmyslite ci byvat u rodicov este chvilku a pomaly setrit alebo hento
@pstros213 tak je to normalne... vacsina ludi je na vysokych v inom meste, cize oni uz su na intraku, na private, a ked sa aj vratia do rodneho mesta, tak pochybujem, ze chcu opat byvat s rodicmi, je to uplne nieco ine mat vlastne byvanie a robit si po svojom...
a proste je to prirodzene, ze dospely clovek odide od rodicov...
nechce sa mi citat vsetky komentare prisla som po @20 ale pripada mi ako mamickin maznacik ktoremu proste vyhovuje zit s nou a nechce si ju pohnevat aby sa o neho nahodou neprestala starat
jeho matku celkom aj chapem lebo predsa na byte aj ked ma vlastnu izbu je to take ze stale sa o seba podkynate a preto sa moze citit tebou obmedzovana...
ja som u svojho spala po vyse 4rokoch ale to preto ze jednak byvame blizko seba takze nebol dovod a jednak preto ze hoci som u nich stale a jeho rodicom to nevadi tak ja som sa citila blbo ist tam este aj spat ked uz im tam aj tak dost zavadziam...
no nejak som odbocila od temy proste ked tento stav tvojmu frajerovi vyhovuje a tebe nie a on o tom vie a nic s tym nemieni robit tak ho posli do riti...4 mesiace nie su vela kdezto po par rokoch by si si mohla trieskat hlavu kolko casu si s tym neschopakom premarnila
Rozprávala som sa s ním dnes o tom. Z domu sa odsťahovať nemieni. Keď som mu povedala, že to ajtak bude raz musieť riešiť - povedal, nie tak akútne...A čo sa týka jeho matky, tá jasne povedala teraz - neželám si ju a je úplne proti nášmu vzťahu. Povedal - ona bude vždy proti, bude to lepšie pre nás oboh, len by sme sa trápili. Okrem toho povedal...to sa mám teraz vzdať všetkého? Ehm...hovorí to za veľa...A keď som mu povedala nech ide bývať teda sám niekam - pod tlakom a podobne povedal: OK, budeš chodiť 1 - 2 x týždenne na návštevu a prispievať mi 20 - 30 eur...čo bol už vrchol!!! Za návštevy? No neviem chlapci, ale v živote by ma nenapadlo pýtať si od niekoho peniaze za návštevu...Týmto u mňa úplne skončil a vidím, že je skutočne po svojej matke...jeden bezcharakterný hajzel, ktorý dokázal hrať divadielka celé mesiace, o tom, že doma u nich to rúžové nie je vedel od začiatku, ale ťahal ma za nos...a keď sa situácia vyhrotila - radšej si povedal, mamičku si nechám na svojej strane, budem si žiť pohodlne...včera ma ešte miloval, dnes mi povedal: "akosi to zo mňa vyprchalo"...Vyprchalo, odrazu keď sa mal postaviť za svoju priateľku a zastať si ju...Dúfam, že na svete sú aj lepší muži...bohužial Ďakujem vám a týmto končím debatu na túto tému - je to rozmaznaný mamičkin maznáčik, ktorý je schopný podraziť zo dňa na deň hocikoho keď mu ide o neho samého...
PS. keby to bol zrelý muž a nie malý rozmaznaný mamičkin miláčik, myslím, že by po takomto incidente s matkou odišiel dobrovoľne (aj keď bezomňa) z domu a veľmi rád...OK, nech si tak žije, ja to nejak prekúsenem...život si dodrbe sám už len tým, že s ňou zostal. Ďakujem za Vaše postrehy, skúsenosti...
pohľad matky absolútne chápem, nechápem teba, čo ťa ťahá do vzťahu s chlapom, ktorý zarába dosť na to, aby mohol žiť v podnájme alebo možno vlastnom, ale radšej uprednostní matkine služby a la pračka, žehlička, varenie.
a možno sa matka týmto postojom snaží synátora nejako vyhnať z domu, lebo inak to už nejde.
čo je na osamostatnení kurva zložité? zaťať zuby a ideš. na 3izbáku sme 4ia, mám vlastnú izbu, 3krát do týždňa idem do práce, dva dni v týždni som v škole (a ako študentovi mi mamka prispieva na povinné poistenia a stavebné), v pohode ťahám nájom, stravu, cestovanie. a necítim sa stiesnene. a radšej privediem niekoho ku mne domov, do mojej izby a domácnosti, na ktorej sa podieľam, ako doma otravovať maminu a jej súkromie.
v 26 je fakt choré mať prácu a bývať u rodičov. to jasne poukazuje na to, že ten človek uprednostňuje pohodlie pred tým, aby sa naučil žiť so svojimi špinavými ponožkami sám.
@zuzka1238 tvoj frajer je jedinacik? laebo preco si ho mamicka tak drzi doma? Po dalsie, ak jej prispieva na byt, tak mi pride take, ze sak je to aj jeho byt, tak je velky predsa tak preco by si tam niekoh nemoohl priviest? ak nedala rozumny dovod, lebo vyrusovat ju asi nebduete, budete si robit svoje tak to nechapem
Asi je to jej mazanek a chce ho mat doma a ty jej ho kradnes ako sa povie
Uzavriem týmto túto debatu ak sa neurazíte...všetkým odporúčam dobre si preklepnúť rodinu partnera, jeho samostnatnosť a vyspelosť...Na prvý pohľad vyzerá rúžovo všetko, realita je však často iná...Ďaleko od takýchto...keď si nevie dupnúť doma pred vlastnou matkou...ťažko by sa zastal svojej partnerky v inej situácii...ťažko by sa postaral o dieťa, rodinu, ochránil ju keby ju niekto napadol - zdrhol by kadeľahšie...Ale ako sa vraví, pravda víjde vždy najavo...skôr či neskôr...Držte sa a ďakujem za Vaše úprimné slová.
@zuzka1238 ked si napisala toto: ,,.jediné čo stále počúvam je to ako on musel upratovať, variť, vysávať a aké to bolo hrozné." tak to nemam slov, on teraz caka, ze ak by ste spolu byvali, ze on nepohne ani prstom a ty vsetko? Proste rozmaznanu :/ ach strasne ... Inak a to si s nim 4 mesiace a uz je to take vazne, ze uvazujes o byvani?
Inak ked citam vsetky komenty, tak som len rada, ze si to objavila tak skoro a ze si sa s nim rozisla.. veru bolo by to casom len horsie :/ vela stastia..
@grietusha nie každý je taký šikovný ako ty čo sa týka toho osamostatnenia, nečudujem sa niektorým ak sú doma, zarábajú, bývajú u rodičov ( a snad aj pomahaju ) a moc sa nehrnú do vlastného alebo podnájmu... Možno chcú šetriť na niečo vlastné ktovie.
neviem si to moc predstaviť...ja mám s frajerom 17, k nám môže prísť hocikedy a má kde spať aj jesť.. ja k nim takisto, aj keď dojdem len na pár hodín na návštevu sa ma pýtajú prečo neostanem dlhšie..
podľa mňa je to celé o tom, že on je maminkin maznáčik a ona nevie prijať fakt, že by s nim mala trávit čas a tak iná žena, proste tie psychologické kecy..a to jej asi nikto nikdy nevyhovorí..hauk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
82 komentov
keď máš fakt 23 je to divné.
Choď to hovoriť k nemu domov a nie nám , tu sa to nevyrieši.
Alebo došťuchaj mu mamu na FB.
a mozno nezaraba tolko aby byval sam @6 !
Autorka pocuj kolko zaraba?
co robi 26 rocny clovek u maminky len tak medzi recou?
ale jeho, ze sa nevie odstahovat.
Osobne by som tam nevkročila v tejto situácii.
ja som zase mal holku vyše dvoch rokov, sem-tam som u nej prespal, ale fakt máličko (iba pri nejakých udalostiach - stužkovica, silvester a pod...) a ona u nás nikdy. ja som chcel, mama tá to akceptovala, povolila, no tatko povedal, že ani náhodou. nemal ju rád. chodila k nám na návštevy často, ale nikdy tu nemohla spať...a pritom ako to celé dopadlo som rád
btw skús povedať milému, aby apeloval u mamči na to, že ťa má naozaj rád a chce s tebou existovať a keď neprídete do toho modelu "stereotypnej domácnosti" (zobúdzanie sa vedľa seba a nejaké povinnosti), vezmete sa po deviatich rokoch takéhoto vzťahu a dva týždne po svadbe zistíte, že spolu v jednej domácnosti jednoducho nevydržíte...
ak mamička zapojí kúsok logiky a zamyslí sa, dá jej to zmysel...
ak nie, je to rozhorčená zmija a buď ťa nemá rada alebo chce byť pre svojho synáčika jedinou ženou v jeho živote.
skratka...máš to ťažké...
Ale iba za predpokladu že by tá žena za niečo stála ...pretože som už raz doma taký cirkus urobil áá ukázalo sa že to dievča za to nestojí
ale chyba je v ňom na plnej čiare... nezdá sa ti ?
normalne to vyjde v zavislosti od mesta, ale je to mala suma pre cloveka, ktory zaraba
vám sa to celé zdá kurva jednoduché.
@21 riadok 3 o___O dievca, toto nie je dobre. mozno nie je na to pripraveny este zit sam, hoci nechapem, ale dobre, kazdy je iny, len pozor na to, aby neocakaval neskor, ze ty nahradis jeho matku a budes sa starat o vsetko a o neho ako o svoje decko, do toho ani nechod, lebo ti prasknu nervy a ruzicka na druhy den nepomoze.
inac mozno ste este kratko spolu na to, aby ste sli spolu do podnajmu, no minimalne on by sa mohol skusit osamostatnit a mal by sa aj chciet, kazdy normalny dospely clovek chce zit vo svojom a po svojom a ked na to ma, netusim, preco nechce. skus sa s nim normalne o tom porozpravat, ale netlac nanho, ze by ste sli spolu. vies, mozno sa do toho nehrnie aj preto, ze uz mu to raz nevyslo a dalsi raz si chce byt isty, s kym zacne niekde zit. len mu vysvetli, ze takto to dalej nejde.
ale bude to tazke, celkovo, minimalne z toho popisu, aj v buducnosti, lebo je nevyspely a sa nevie postavit vlastnej matke. a toto moze narobit este kopu problemov aj v inej oblasti, chlapec by sa mal zamysliet nad svojim vztahom s mamou
a keby viem, ze tam niekomu vadim tak tam ani nejdem
a k veci, prespavam unho obcas ...
Držím palce.
hladat si podnajom kde sa tlacime dalsi piati a davat na to dve tretiny vyplaty... hned si rozmyslite ci byvat u rodicov este chvilku a pomaly setrit alebo hento
(teraz neriesim kolko on zaraba ale vseobecne)
a ano, je to jednoduche. pre tych ktori nie su mamickinimi maznacikmi co ty zrejme si, mam taky pocit
a proste je to prirodzene, ze dospely clovek odide od rodicov...
jeho matku celkom aj chapem lebo predsa na byte aj ked ma vlastnu izbu je to take ze stale sa o seba podkynate a preto sa moze citit tebou obmedzovana...
ja som u svojho spala po vyse 4rokoch ale to preto ze jednak byvame blizko seba takze nebol dovod a jednak preto ze hoci som u nich stale a jeho rodicom to nevadi tak ja som sa citila blbo ist tam este aj spat ked uz im tam aj tak dost zavadziam...
no nejak som odbocila od temy proste ked tento stav tvojmu frajerovi vyhovuje a tebe nie a on o tom vie a nic s tym nemieni robit tak ho posli do riti...4 mesiace nie su vela kdezto po par rokoch by si si mohla trieskat hlavu kolko casu si s tym neschopakom premarnila
budeš z toho taká znechutená časom a donekonečna sa to vydržať nedá.
ja mám síce o 5 rokov menej a považujem sa za nevyspelé sprosté decko ale určite by som sa vo vzťahu takto nezachovala...
on je khokho a zostane u mamičky nafurt, môžeš byť rada, že si sa ho zbavila!
» mamaozenma.joj.sk/novinky-mama-oz...
a možno sa matka týmto postojom snaží synátora nejako vyhnať z domu, lebo inak to už nejde.
čo je na osamostatnení kurva zložité? zaťať zuby a ideš. na 3izbáku sme 4ia, mám vlastnú izbu, 3krát do týždňa idem do práce, dva dni v týždni som v škole (a ako študentovi mi mamka prispieva na povinné poistenia a stavebné), v pohode ťahám nájom, stravu, cestovanie. a necítim sa stiesnene. a radšej privediem niekoho ku mne domov, do mojej izby a domácnosti, na ktorej sa podieľam, ako doma otravovať maminu a jej súkromie.
v 26 je fakt choré mať prácu a bývať u rodičov. to jasne poukazuje na to, že ten človek uprednostňuje pohodlie pred tým, aby sa naučil žiť so svojimi špinavými ponožkami sám.
Asi je to jej mazanek a chce ho mat doma a ty jej ho kradnes ako sa povie
Inak ked citam vsetky komenty, tak som len rada, ze si to objavila tak skoro a ze si sa s nim rozisla.. veru bolo by to casom len horsie :/ vela stastia..
podľa mňa je to celé o tom, že on je maminkin maznáčik a ona nevie prijať fakt, že by s nim mala trávit čas a tak iná žena, proste tie psychologické kecy..a to jej asi nikto nikdy nevyhovorí..hauk