Zamysleli ste sa nad tym ze budete mat milenca, a mozno casom to bude aj nieco viac? Mate chalana ale laka Vas druhy a nechcete priatela stratit? Aky mate nazor nato?
Som zadany a kamaratka ktora chodila s mojim kamaratom mi to ponukala. Vraj co oci nevidia srdce neboli.
Slusne som jej povedal, ze som zadany a ze nerad by som si znicil vztah so svojou priatelkou a so svojim kamaratom.
@romanblava666 to by sa o tom ale ani jedna strana nemohla dozvedieť že?
krátkodobo možno hej...
ale dlhodobo udržať v tajnosti niečo takéto je podľa mňa nemožné....
sama by som to ale určite nespravila lebo mne nikdy nič vo vzťahu nechýbalo... a lákali ma max. tak sexy filmové postavy keď sme pozerali filmy... ale aj to len do tej chvíle dokedy sa môj chlap ku mne neotočil a...
@as nejde o to chciet ineho na vztah a lubit ineho ked uz niekoho lubim, ale o to, ze je blud ak je to dovodom, ze ta nikto iny nepritahuje.. ako keby si popierala existenciu seuxalnej pritazlivosti, ktora je uplne prirodzena a absolutne nesuvisi s citmi..
@grinder ten človek sa mi môže páčiť výzorovo, ale to neznamená, že by som kvôli nemu podviedla niekoho, s kým som už dlhší čas a je medzi nami niečo viac, ako fyzická príťažlivosť
milenky a milencov chápem pri dlhoročnom manželstve s niekoľkými deťmi keď sa im rozvod zdá príliš komplikovaný. Ale v nejakom mladom veku nevidím dôvod to robiť. Nie som šťastná s jedným a láka ma druhý? Tak sa s tým prvým rozídem. A nemusím podvádzať.
@as a ked sa ti niekto paci vyzorovo a sexualne pritahuje, neznamena to, ze ta laka?
lebo z toho co si hore napisala mi to vyznieva tak, ze ta nikto iny nelaka tymto sposobom, lebo niekoho uz mas a lubis ho.. co nema podla mna ziaden suvis
druha vec je podviest, to je pochopitelne, ze ti to za to napr. nestoji, lebo mas uz nieco cennejsie, o co nechces kvoli uletu s niekym inym prist..
"Ak miluješ dvoch ľudí naraz,
vyber si toho, do ktorého
si sa zamiloval neskôr.
Lebo ak by si naozaj miloval
toho prvého,
nezamiloval by si sa
do druhého"
A je to naozaj pravda. Aj keby sa človek v tom mileneckom pomere sklamal tak by nikdy už nemiloval pôvodného partnera.
Hovorí sa, že ak ti na niekom záleží tak sa k nemu vždy vrátiš ale nie je to pravda, pretože ak by si miloval, tak nikdy neodídeš.
láska je široký pojem a možno niekedy preceňovaný... v podstate "vraj" tá prvotná zamilovanosť do 2 rokov opadne a potom je to skôr zvyk... osobne si ale myslím, že láska nieje len o tých motýlikoch v bruchu ale aj o tolerancii... neviem či je to o povahe alebo o spokojnosti, no ja som sa nad tým tiež už zamyslela... nie štýlom, že to chcem spraviť, ale či som povaha schopná podviesť.... svojho priateľa milujem, nemám mu čo vytknúť, občas si myslím, že asi je fakt dokonalý tak nehrozí aby sa také niečo stalo... vďaka za to že nechľastám, lebo som si všimla, že najväčšie sklony k nevere majú nespokojné polovičky z párov hlavne pod vplyvom omamných látok...každopádne neodporúčam, nie je to fér a ak ti niečo na chlapovi nevyhovuje, radšej sa sním rozíď ako ho ťahať za nos, aj chlapi majú city, aj keď to tak občas nevyzerá u niektorých jedincov ... vzťah je aj o úprimnosti, dôvere a vernosti, nie len o sexe... ak nie si zrelá na vzťah, buď single a užívaj si každý týždeň iného, len aby si potom v 35ke neľutovala nálepku opustenej šľapky .. odpusť dĺžku komentu...
@drsmajlik pekne si to napísala Ja mám pomaly 28 rokov a veľký problém si zohnať frajerku,,,pametam si ze ked som mal 20 mal som priatelku a dost som ju zanedbaval / nepodj*baval, to som nikdy neurobil, ani neurobim/teraz by som v tom case sa spraval inak,lubil a staral sa...ale clovek sa musi v tichto veciach ucit na vlastnych chybach
@drsmajlik a to som si myslel, že keď sem (BIRDZ) nakuknem po takom dlhom čase, tak tu nič pekného nenájdem. A hľa, omyl. .....stotožňujem sa s názorom, pekný príspevok.
Osobne to nikdy nepochopím, hnusí sa mi to. Ako muž by som prišiel o svoju česť, asi tak....nehovoriac, ak by to už bolo v manželstve s deťmi....
@dad0 ja som sem tiež prišla po dlhej dobe, už mi stihli zrušiť predošlý nick a tiež som nedúfala, že sa ešte nájdu slušní chlapi bohužiaľ, ľudia sú rôzne povahy a osobne mám pocit, že ženy skôr vyhľadávajú vypatlancov ako slušákov, ja som na to nikdy nebola, veď keď človek ľúbi nemyslí na iných
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Slusne som jej povedal, ze som zadany a ze nerad by som si znicil vztah so svojou priatelkou a so svojim kamaratom.
toto robia chudery
krátkodobo možno hej...
ale dlhodobo udržať v tajnosti niečo takéto je podľa mňa nemožné....
a všetko, na čo si kedy človek povie že "nikdy" raz urobí
lebo z toho co si hore napisala mi to vyznieva tak, ze ta nikto iny nelaka tymto sposobom, lebo niekoho uz mas a lubis ho.. co nema podla mna ziaden suvis
druha vec je podviest, to je pochopitelne, ze ti to za to napr. nestoji, lebo mas uz nieco cennejsie, o co nechces kvoli uletu s niekym inym prist..
vyber si toho, do ktorého
si sa zamiloval neskôr.
Lebo ak by si naozaj miloval
toho prvého,
nezamiloval by si sa
do druhého"
A je to naozaj pravda. Aj keby sa človek v tom mileneckom pomere sklamal tak by nikdy už nemiloval pôvodného partnera.
Hovorí sa, že ak ti na niekom záleží tak sa k nemu vždy vrátiš ale nie je to pravda, pretože ak by si miloval, tak nikdy neodídeš.
Osobne to nikdy nepochopím, hnusí sa mi to. Ako muž by som prišiel o svoju česť, asi tak....nehovoriac, ak by to už bolo v manželstve s deťmi....