a uplne najcennejsie su tie, ktore mi chodia pocas seminarov a prednasok od kona a potom tak placem a lezim v krci na lavici, ze ostatni si myslia, ze mam epilepticky zachvat.
Je ich viac, okolo 200 ale nachádzajú sa tam aj 2 z roku 2009, ktoré nedokážem vymazať, teda možno aj dokážem, ale nechcem, pretože mi pripomínajú sekundu (6.triedu), sú od chalana, ktorého som vtedy "chcela"
Mám.. a nemažem ich... veľa znamenajú hodne od ocina,ktorý tu už s nami nie je..tie sú uložené na karte a dúfam,že mi tam navždy ostane a veľa od kamarátov a tak
Mám tam takých strašne veľa, od viacerých ľudí. Väčšinou mažem len od operátora alebo výpisy z účtu, ostatné nechávam. Keď ma ale dotyčný človek niečím v tej správe naštve a viem, že by som si ju nechcela v budúcnosti prečítať, tak zmažem aj tú.
A taká pekná milá mi už dlho neprišla, takže nemám čo nechávať :/
pokiaľ som pred pár dňami nemenila mobil bolo tám zopár sms, ktoré som si vážila.. najstaršia mala asi 4 roky... :/ od kamarátky... a potom iné smsky, ktoré mi niečo pripomínali...
jj,mam ich dost...najcennejsie su od mojej byvalej...je ich cca 400 a je v nich cely nas pribeh..od zaciatku az do sameho konca hoci sa to do*ebalo,ale aj tak si ich nikdy nevymazem...su to krasne spomienky
ja sms nemažem vôbec, bez ohľadu na to, od koho sú, keďže mám v mobile dostatok miesta na SMS, nemusím ich preto mazať ale keby som musel, tak určite si nezmažem sms prijaté od priateľky a odoslané odo mňa jej
Nuž mám ich vyše 1000 asi, teraz mám našťastie nový mobil, tak som tie staré nemusela ani moc mazať,.. A keď budem chcieť, tak si ich tam môžem prečítať Mám ich od priateľa, jednu básničku od jedného veľmi milého voľakedy zamilovaného chlapca, od už mŕtveho krstného ocka Tak rôzne...
Sms-ky mám také rôzne normálne v prijatých správach, tam mám také blbosti asi 100 správ keď som zmazala tie od operátora a tak A potom mám v priečinkoch zaheslované od neho asi okolo 500 smsiek a nezmažem ich nikdy, je v tom celý náš spoločný rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a od @n0wa tie s krasnymi autentickymi opismi tlacenia na zachode.
od @nicomnika "mozno tam ostanu, neboj sa."
od @blekoty laskuvyjadrovacie cennosti
a od inych vyhrazne esemesky.
(inak,kam zabludila moja pohladnica?
vyzera to tak
a inak toto, keď ti poviem jaká hanba! napíšem ti to do ts-ky
ani v mobile, ani na nete
A taká pekná milá mi už dlho neprišla, takže nemám čo nechávať :/
"Najkrajšia sms-ka.... od teba ju mááááám.
Má chuť tých malín,.... čo ešte nepoznááááám...."
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ostatné mažem
Vazeny zakaznik, pocas vasej nedostupnosti Vas 1x kontaktoval odosielatel tejto SMS. Datum a cas hovoru: 2.05.2011 14:23. O2
ale takisto od ľudí,ktorích mám rada a nechcem ich proste vymazať...