Aby som Vás trochu inšpirovala, ja som absolútne závislá na bielych tielkach s hrubšími ramienkami Kupujem si minimálne jedno za týždeň obnosím, vymením, doplním to je môj najobľúbenejší kúsok v šatníku
Biele tričko na ramienka, je čisto biele, len tie raminka sú trošku hrubšie. V tom tričku som v lete stretla jedného chalana, keď som ho uvidela zľakla som sa a vyliala som na seba kofolu a nedá sa to vyprať. Je to také divné, ale ja ho vyhodiť nechcem Ešte jedny topánky na opätku ktoré sa mi strašne páčia, len už ma tlačia :/
satky, arafatky... ale zeby konkretnu tak neviem fakt... vela veci mam takych co sa nechem vzdat.. ale tak raz.. uz boli dotrhane derave moje botasky ale opatrovala som ich kym ma mama neprinutila ich vyhodit
Mám veľa vecí, ktorých sa nemôžem vzdať, ale vždy o ne tajne prídem, a zbadám to až vtedy, keď to uvidím na zemi v kúpeľni ako handru A raz to bolo také tričko, ktoré som mala strašne rada, keď som mala tak 8/9/10 rokov, a malo na predku takého slona, ktorého, keď ste stlačili tak zapískal. Mali ho radi všetcia v okolí, len mňa potom bolel hrudník A ešte to bol set (krátke gate a tričko s krátkym rukávom) s pepkom námorníkom Toť moja minulosť utešená
V súčasnosti to sú moje plátenky, košeľa a šaty vlastnoručne urobené
Krasne rifle setrila som na ne dlho minula som na ne pol vyplaty vtedy 100eur dost a tak rada a casto som ich nosila ze sa mi roztrhli na kolenach a pod zadkom stale ich nosim a priatel ich chce skratit Mne sa aj potrhane pacia boli to najkrajsie rifle a pre mna stale su ake som kedy videla. Milujem ich
mam take jedny zelene nohavice na doma a velmi rada ich nosim a mama sa mi stale vyhraza ze mi ich uz vyhodi lebo su uz dost znicene, ale su to moje oblubene
polorozpadnuté rifle, nie a nie ich vyhodit! jedny skladujem už od prvého ročníka na strednej a druhé asi rok... Nie a nie ich vyhodit, hoci jedny sa vobec nedaju nosit a tie druhé su v štádiu, že ešte dve-tri oprania a nosit sa nebudu dat tiež...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
V súčasnosti to sú moje plátenky, košeľa a šaty vlastnoručne urobené