kazdy ma daco ja toho mam tiez dost, vyrazky, strie, chlpky, male prsia a velke zuby, ktore sa mi nevopchaju do ust... a co, treba sa sustredit na to, co je na cloveku pekne, nikto nie je dokonaly...
Mám medzi klúčnymi kosťami ethernal jebák. Proste od kedy si pamätám je tam až do dnes a furt je v ňom hnis, ako nie konštantne ale tak, že aj keď vytlačím za pár dní sa doplní.
K téme - mám trochu krivé nohy a problematickú pleť a už neviem čo s ňou a takisto divný tvar hlavy, bucľatú ju mám s veľkými líčiskami, trojuholníkovú by som povedala a nijaký účes mi k nej nesedí, a mám na stehnách veľa strií a sú tlsté, ako aj moje brucho... ty vole, z môjho popisu by sa dala aká karikatúra nakresliť! V skutočnosti ale nevyzerám vôbec tak zle ako sa tu popisujem , ale sú tie nedostatky postrehnuteľné.
samozrejme, ale odmietam sa o tom baviť načo? proste sú , deal with it.. alebo samozrejem ešte tu máme plastickú chirurgiu, ale ja sa s tým radšej zmierim a all in all mi to nejak veľmi nevadí, nemám moc na výber
Mám krivé obidve dvojky, ale nejak veľmi ma to neserie, lebo zuby ukazujem aj tak nanajvýš zubárovi.
A ešte mám značné výhrady voči svojim prsníkom, ale tie neukazujem ani len zubárovi
to je super vedieť, že toľko ľudí má rovnaké "vady" ako ja strie, celulitída a malé prsia a ešte taká obludná pigmentová škvrna na páse (priemer asi 4 cm)
takto... musi byť nejaka taka ta esteticka nedokonalosť akože vždy negatívna? lebo ja už soms a naladila na to čo mám, tvorí to mňa čiže žiadno by som nejak nemenila...čiže vada "vadí" nie? tak nemám vady!
možno že tam moje palce ktorým chýba šľacha, na oboch, a fakt je to niekedy nepraktické aj keby sa nezdalo
ale tak, zohnala som na seba podprsenku, bez veľkého nosa by som to nebola ja a stále by som mohla mať aj menej vlasov a občas sú na mňa podozrivo milí predavači v potravinách, takže mohlo by to byť aj horšie a nesťažujem sa
Asfalt v kolene a zuby v zlom poradí a každé oko iné takže sa dosť problematično na nich maluje linka.
A mám strašne vysoko boky takže nemám skoro žiaden pás. A mám na ženu fakt žilovaté ruky.
Inak pohodaa
fuuha ani nvm... ale toto je podla mna idealna tema pre zeny! @hanka12 tak ty ked mas male dydy tak ja som chemik - a to vies ze nejsom! @natyfuckingo divny tvar prs? to ich mas akoze stvorcove ci co?
ja mám jednu nohu krivú čo potom vyzerá divnejšie ako keby boli obe , to som ešte ani nevidela u nikoho ale operácia je velmi riskantná takže ostávam krivonohá, hlavne že je pojazdná
Hej dnes mi doktorka poevdala ze mi za usami rastu dalsie pary usi a neviem co mam s tym robit, vraj budem pocut velmi dobre... tym padom aj to co nechcem som z toho teraz zmeteny je to dobre ci zle :/
Celý som špatný ako slovenský dabing evidentne sa k nám dostalo veľké množstvo radioaktivity od súdruhov v čerbobyle ... inak si neviem vysvetliť prečo som taký špatný
@obliviate Ano mam zo 2 problemy na sebe co mi dost vadia ale dufam ze ich v buducnosti vyriesim pravdaze to chce dost penazi. aj zuby som mal krive a zacal som to riesit uz mam strojcek takze sa rovnaju ale este musim na sebe dost zapracovat a je to drahe ale nevzdam to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
149 komentov
ixixixixixixi
ta ale teda mám jebáky hocikde, ekzémy na lakťoch, strie na rici, som chlapatá jak medvec, druhú bradu a tretiu bradavku ani nepočítam
and that's what makes me beauuuutiful
otrasné, ale fakt že otrasné prsia! vrátane bradaviek!
strie
a hej..aj problematickú pleť po novom
...
nech prvý hodí kameňom!
K téme - mám trochu krivé nohy a problematickú pleť a už neviem čo s ňou a takisto divný tvar hlavy, bucľatú ju mám s veľkými líčiskami, trojuholníkovú by som povedala a nijaký účes mi k nej nesedí, a mám na stehnách veľa strií a sú tlsté, ako aj moje brucho... ty vole, z môjho popisu by sa dala aká karikatúra nakresliť! V skutočnosti ale nevyzerám vôbec tak zle ako sa tu popisujem , ale sú tie nedostatky postrehnuteľné.
A ešte mám značné výhrady voči svojim prsníkom, ale tie neukazujem ani len zubárovi
Okrem toho som nanajvýš estetičnô.
ináč som spokojná.
strie, celulitídu, krivý nos, jazvy, malé prsia a krátke nohy
aa inac burbla pobavila :
aa uz som si zvykla na nos,takže mam mini malicky na nohach,divne clenky, kostnate chodidla, katastrofalne !!! vlasy
ale zvykam si uz a basta !
Inač sa sama sebe páčim. A tie kozy spôsobujú všetky depresie a problémy môjho bytia
a ja strie nemam ?
možno že tam moje palce ktorým chýba šľacha, na oboch, a fakt je to niekedy nepraktické aj keby sa nezdalo
trochu tvar prs sa mi nepaci
zubadla sa mi nepacia (teda 1 zub)
ale ze vraj som pekna
@coleshepter do TS? ale se nelekni
A mám strašne vysoko boky takže nemám skoro žiaden pás. A mám na ženu fakt žilovaté ruky.
Inak pohodaa
Ale to neviem, či je zrovna vada.
@hanka12 tak ty ked mas male dydy tak ja som chemik - a to vies ze nejsom!
@natyfuckingo divny tvar prs? to ich mas akoze stvorcove ci co?
Takú hrču tam mám
Spredu je v pohode
A strie
Ale nič čo by mi uberalo na sebavedomí
Malé prsia ani to mi neva však načo aj tak patria mne a čo koho do toho
lebo furt tu šeci čosi že jazvy a teda ja mám zopár krásnych jaziev, estetická vada je možno to že príliš málo
ja som spravil zo seba estetickú vadu