Ahojte, ja len či veríte na duchov..alebo ste už aj nejakého zažili ??? lebo chcem vedieť, či sa to deje len u nás doma..alebo aj niekde úplne na inej časti Slovenska
Permanentne, keď niekto zo známych alebo z rodiny umrie, tak deň predtým padne nejaký predmet alebo čokoľvek čo niekoho z našej rodiny spájalo s dotyčným; kedykoľvek sa nám pohybujú tiene po dome, ale také.. nie na zemi, také akoby zatemnené postavy; a kopec iných vecí, ale toto je najčastejšie v našej domácnosti.
@anjelik107 ... no máme doma asi ducha podľa všetkého...videla som ho, moja sestra ho videla...a dokonca aj môj tatko.....proste nám doma hýbe vecami, otvára dvere.....a tak ... je toho veľa...už som toho dosť zažila..najhoršie šak bolo ho vidieť...
@darinella nam sa stalo parkrat ako tu uz niekto spominal ze sa prisiel niekto rozlucit... nejaka vec zmizla a objavila sa uplne na nepochopitelnom nieste... a raz ked som bola vonku som pocula kroky ma povalu.. pritom vsetci boli v dome a na povale nikto nebol, lebo som sa tam sla pozriet... a ako s i videla toho ducha?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
toto sa stalo aj nám, v jednu noc padol obraz zo steny u tety a nasledujúcu noc v približne rovnakej hodine nám zomrel babkine sestry manžel...
@4 to by som povazoval za vhodne. Tak sa potom necudujte.