No podla mňa je magia všade okolo nás Ani si to vetšina neuvdomuje No mne sa zatial nič nepodarilo,ale ja na takéto veci verím A to preto lebo je plno vecí co sa vysvetlit nedaju,ale je aj nieco iné vtom je- moja starka heheh
Viem, že ma asi mnohí budete pokladať za blázna, ale mágia skutočne existuje. No nie taká ako to vykresľujú v rozprávkach Je všade, len si ju nevšímame. Istý čas som sa jej venovala a ľutujem to Síce som vďaka tomu pochopila mnohé "nevysvetliteľné" veci, ale taktiež som nevedomky ničila seba aj blízkych. Pravda je, že všetky nadprirodzené schopnosti sú od diabla. Som veriaca, ale cirkev neuznávam preto mi možno trvalo tak dlho kým som to všetko pochopila. Jedno si však asi do konca života neodpustím - že som o tom všetkom povedala svojmu vtedajšiemu priateľovi. Neviem čím to bolo, ale on bol proste veľmi záhadný človek, viackrát už mal podľa lekárov zomrieť, ale len zázrakom prežil. No a keď som mu povedala o tých veciach tak sa začalo diať viacero nechcených vecí. Tak napr. dosť často na neho útočili démoni (alebo dajaké astrálne bytosti), mal nadprirodzené schopnosti, dokonca videl aj anjelov (možno to bol aj diabol v anjelskej podobe, neviem). Došlo mi, že bude pravdepodobne posadnutý ale odmietal akúkoľvek pomoc. A keď sa za neho modlil jeden kamoš tak začali astrálne útoky aj na neho. To však bolo asi pred pol rokom...a teraz ? Myslím že sa to trochu skľudnilo vďaka tomu, že si konečne uvedomil zopár vecí. Ale poznačilo ho to. Preto vam chcem povedať, že zakázané ovocie najviac láka..a tak to je aj s mágiou Zbytočne sa však s tým nezapleťte, lebo zbaviť sa potom toho všetkého nie je také ľahké ako by sme chceli A keby to niekoho predsa len zaujalo tak nech sa páči ( » portal.freeweb.sk ; » www.modlitba.sk/htm/okultizmus/...
Mne sa dari znervoznovat ludi v buse ked im civim na krk...Kazdy sa do 5 min zacne mechrit a obzerat...A dakedy daaavno-pradavno som vyvolal ducha...brrr
Mne sa dari predpovedat ak pesnicka pojde v radiu.....podvedome...zacnem na nejaky song mysliet a o chvilu pojde .....ale to je skor siesty zmysel abo cosi take.....a dari sa mi hadat ake karty ma niekto v ruke
no hodinky mam aj ja v hlave... to tiez nechapem ze vzdy ked sa ma niekto spyta kolko je hodin, tak bez rozmyslania poviem a vzdy sa trafim s presnostou +/- 5 min.
Dost casto sa mi stavaju cudne veci, obcas citim pritomnost...hm ako to nazvat...nejakych bytosti?... skusala som aj telekinezu, ale nie som si ista, ci sa mi to ozaj podarilo alebo to bol len slaby zavan vzduchu...a dokonca som si za par sekund zastavila bolest brucha, ktore ma bolelo uz asi hodinu, len silou vole
Samozrejme ze magia existuje, jediny problem je v tom ze kazdy si jej existenciu vyklada inak a vacsina sa boji nazvat tuto silu magiou... Ale je tu... Magia je svojim sposobom vsade okolo nas. Je to ta vec ktora sposobuje ze citis ked sa na teba niekto pozera, vies vycitit emocie ostatnych a ovladas svoje vlastne... To by sa bez magie proste nedalo...
hh mne ked sa nieco sniwa tak sa mi to stale deje a ked sa mi sniwa daka somarina tak ju rozlustim a daco sa stane len je problem ci to bude dobre alebo zle na toto newem ako mam prist...raz sa mi sniwalo o anieloch a duchoch a boli cerweny do rano som sa dozwedela ze mi zomrela starka...
1. zhasnúť v kostole svetlá - proste som sa nudil, tak som si počas omše predstavoval ako celý kostol horí, asi pol hodiny, potom som sa dostal k predstave ako tie plamene dosahujú na svetlá, a tie vybuchujú, a vtedy aj v skutočnosti niekoľko svetiel zhaslo. vyrušilo ma to, ale potom som v tej predstave pokračoval, a predstavil som si ako vybuchlo pár ďalších svetiel, a zasa zhasli aj v skutočnosti. to ma už ale zo sústredenia vyrušilo natoľko, že nič ďalšie sa už nepodarilo...
2. kedysi som vedel rozbíjať mraky.
3. počas jednej búrky sa mi podarilo spôsobiť, alebo predvídať (vyberte si) osem bleskov z desiatich, v štýle že jedným prstom som ukázal na oblohu a povedal "odtiaľto", druhým niekam inam, a povedal "sem", a potom som povedal "teraz", a zablyslo sa, presne medzi tými dvoma bodmi.
4. občas viem na chvíľku utíšiť vietor.
5. keď prší, a sústredím sa, tak sa mi občas podarí spôsobiť, že ma kvapky dažďa nezasahujú.
take schopnosti zialbohu nemam avsak od ranneho detstva ma sprevadzaju znamenia a deja-vu. zacalo sa to vtedy, ked som bola ako mala sama v izbe. hrala som sa s legom a zrazu som zacula zabuchnutie stresneho okna nad mojou hlavou. pozrela som sa nan a ono bolo otvorene... v ten den zomrela teta mojho otca. bolo toho viac, ale ako priklad toto hadam postaci..
casto mavam take zvlastne utrzkovite sny, ktore mi vstupuju do sna. da sa to prirovnat k reklame, ktora prerusi film. o par dni sa vsak dostanem do situacie, o ktorej viem, ako bude nasledovat, lebo je zhodna so zaciatkom toho utrzku. vzdy som dosial postupovala tak, aby sa realita s nim zhodovala. viem, ze keby som tak nespravila, stalo by sa nieco zle...
Par cudnich veci sa stalo asi najzaujimavejsia bola ked ma chcela daka bytost udusit ked som spal , ale kdo vie mozno som iba mal bujnu fantaziu. Avsak z vedeckeho pohladu je zazrak ze som sa vobec narodil co hovorily doktory.
vo štvrtok sa mi stala jedna poriadne magická vec čítali sme nudný článok z literatúri (na literatúre) a ja som skoro zaspávala, lebo som bola unavená, s kamoškou sme hrali človeče nehnevaj sa aby som nezaspala a chlapci čo sedia pred nami nás rozosmievali. Vobec som skoro nevnímala čo sa číta, vedela som že dajaka básnička o láske a prídem domov, idem sa učiť na litiku, nalistujem básničku a vedela som ju celú naspameť pitom sa mi nezdá že som ju počula ale proste, povedala som ju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ziadne skusenosti nemam, skus pohladat na nete cez google:d
) good luck
odvtedy seriem perníky
Ten kto sa o to ani trosku nezaujima to ani v zivote nepochopi, ale magia je vsade okolo nas.
2. kedysi som vedel rozbíjať mraky.
3. počas jednej búrky sa mi podarilo spôsobiť, alebo predvídať (vyberte si) osem bleskov z desiatich, v štýle že jedným prstom som ukázal na oblohu a povedal "odtiaľto", druhým niekam inam, a povedal "sem", a potom som povedal "teraz", a zablyslo sa, presne medzi tými dvoma bodmi.
4. občas viem na chvíľku utíšiť vietor.
5. keď prší, a sústredím sa, tak sa mi občas podarí spôsobiť, že ma kvapky dažďa nezasahujú.
casto mavam take zvlastne utrzkovite sny, ktore mi vstupuju do sna. da sa to prirovnat k reklame, ktora prerusi film. o par dni sa vsak dostanem do situacie, o ktorej viem, ako bude nasledovat, lebo je zhodna so zaciatkom toho utrzku. vzdy som dosial postupovala tak, aby sa realita s nim zhodovala. viem, ze keby som tak nespravila, stalo by sa nieco zle...