nechapem čo sa v mojom vztahu deje ..aj ked viem že sa rozhodnem podla seba chcela by som vediet váš názor...s chalanom už chodim rok ... a pred polrokom prišlo to vytriezvenie zamilovanosti... a občas mam take blbe stavy že neviem čo si mam mysliet a nev
Skús si reálne predstaviť, že sa s ním rozídeš, že budeš bez neho.... Aký to je pocit? Ak ti chýba, tak musíš vedie že ho lubiš ... Zamilovanosť prejde, ale láska nie
vytriezvenie zo zamilovanosti vraj prichádza až po dvoch rokoch
ale fakt ako čo riešiš? očividne ho máš rada a si s ním šťastná...tak teda? nemôžeš čakať, že budeš mať motýliky v brušku neustále nerozmýšľaj nad tým, nerozoberaj to a ži pre to, čo máš teraz...o tom čo bude potom, budeš rozmýšľať potom
@bejbina42 to čo prežívaš je v poriadku. nemôžeš prežiť celý život s niekym s pocitom zamilovanosti. Ten pominie. Je dôležitejšie, čo príde po ňom, či práva láska alebo opačný stav. Ja vám to takto prajem, užívaj si to pokým ho máš
ježiši.... najšťastnejšia keď si sním a nemá zásadne chyby ktoré by ti prekážali? a ty si už jebnutá? drž sa ho alebo si jedna z tých masochitstických dievok čo sa potrebujú šťažovať na nešťastie v laske?
juuuj ta tu rady nehľadaj tu sú samé hovädá očividne ho máš rada tak to nevzdávaj pozri sa teraz možno sa ti zdá že už nie si "zamilovaná" ani si doňho nikdy nebola ... málo kto chápe význam byť zamilovaný .... ale k veci ja ti osobne radím nedávaj tomu posledné zbohom kto bojuje vyhráva... kto nebojuje bude vinu zvaľovať na iných
Viem tiež aké to je. Ale presne ako tú píšu ostatní. Nie vždy proste sú fajn dni. Niekedy si proste hore niekedy dole. Tiež mi niekedy behajú somariny po rozume ale neviem si predstaviť že by som bez nej mal žiť. Som tak šťastný že som s ňou a nenechám si ju zobrať len kvôli ´´svojej sprostosti´´ to by si mala spraviť aj ty
nie som jebnuta ani nič podobne viem o čom je vztah...a taketo odbobie som ešte nemala že mam riadny zmatok v hlave z toho všetkeho...v minulosti som mala vztah ale taky že ten prešiel to do pokojnej lasky bez žiadneho zmyšlania nad tym či mi chyba či som stastna ..proste takyto zvlaštny pocit som ešte nemala....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ale fakt ako čo riešiš? očividne ho máš rada a si s ním šťastná...tak teda? nemôžeš čakať, že budeš mať motýliky v brušku neustále nerozmýšľaj nad tým, nerozoberaj to a ži pre to, čo máš teraz...o tom čo bude potom, budeš rozmýšľať potom
Proste nemysli na to nenechaj sa tým ovládnuť.
Držím palce
ak sa máte rady, tak čo riešiš, začni myslieť na niečo iné ...