Moj chlapec ma 16 a ja 14...stale sa ma pýta kedy bude prvý sex!nedava to najovo az tak velmi ze to chce aby to prislo ale myslim si ze to uz chce Povedala som mu ze kej budem mat 15 aj pol ...ale neni to pre mna skoro a prenho pozde? nechcem aby aby
koli chalanovi nieco robit no nie to musis chciet ty ja by som chcel vlastny dom! kup mi ho! aa aj baworaka 120d chcem! aj to budem mat?! po 20r je to neskoro ja to chcem najneskor do 19tky!
Viete, sa uz bavit aj oniecom inom ako o sexe? To uz je dnesna doba ozaj taka zvrhla a zavisla na tom? 16 rocny hovori 14-roc decku ze chce sex a ona to tu verejne napise, na vracanie mi je z toho. Boze dospely clovek ma mat ine na rozume, pokial je normalny. A nie este decka, co fakt im by to este ani na rozum nemalo prist. A este povie, ze "Nie je to pre mna skoro a pre neho pozde?". Je to pre teba skoro ked to musis riesit na fore. Ked neexistuje laska medzi dvoma ludmi, tak nebude ani vo svete. Ozaj to ide do zahuby, uz by mohlo nieco konecne vrazit do tejto zasratej planety.
suhlasim s @2807 , hajzel obycajny....a tusim, ten je starsi od teba iba vekom, rozumu vicej nema...ten bude musiet est edlhsie cakat ako ty, len ci mu to raz dojde.....a prepac, davate si limity, ako keby ste mali niejaku obchodnu zmluvu...pekny vztach....
Asi som práve zomrel od smiechu Prepáč, ale tebe by mali dať medzi nohy zámok a kľúč by mali mať rodičia, lebo evidentne ešte nie si zrelá na to, aby si sama rozhodovala o svojom panenstve Nerob to preto, že on chce (ak mu nejde len o to, tak počká a ak mu ide len o to, pošli ho niekam), ale preto, že ty budeš chcieť a keď už sa budeš cítiť dostatočne zodpovedná na to, že ak by sa stalo niečo (roztrhol sa kondóm, alebo podobne), tak by si sa dokázala o to dieťa postarať, alebo by si ináč zvládla situáciu... Možno si to neuvedomuješ, ale je to veľký risk a zodpovednosť, nieje to len taká "nevinná hra". Porozmýšľaj nad tým, čo som ti tu napísal
Spravny cas pre neho? Kedze zjavne nie je dost psychicky vyspely, aby si uvedomil skutocne hodnoty a tlaci ta do toho, pre neho bude spravne najskor tak niekedy po 18 a pre Teba AZ KED SA BUDES NA TO CITIT. V ziadnom pripade to nerob kvoli nejakemu nadrzanemu uchylovi, ak to sama nechces. A vobec- 14 rokov? To je podla mna este veeeeeeeeeeeeeeeeeelmi skoro. Ale ak si chces kvoli takemu znicit zivot len preto, ze si MYSLIS, ze ho straaaaaaaasne milujes a on straaaaaaaaaasne miluje teba- nech sa paci.
jezisi .... že 14 sex ? ale ted fakt nwm kto o pisal že romovia ale akože ? vobec sa nebojis že by si otehotnela ?? by ta doma Zaj**bali ??? hm ? rozmyslaj a vlasne nehce stebou len preto chodit že chce POhlavny styk ? sex ??? ehm no neviem.... dnesny 16 ročny..... a spravis mu decko a necha ta.... ke dbdues starsiaa... mas 14 ako ja si decko ako ja...
viem ze je to ako hrach o stenu hadzat ked ti to hovorim ale ty si musis uvedomit ze mas iba 14 rokov a "milovat" a "skutocne lubit" este nie si schopna. este nevies o com to je a tak ti radim to, co si aj povodne chcela. pockaj. toho tvojho "frajera" neber vazne, v zivote ich este budes mat dost aj ked teraz sa ti moze zdat ze je jediny a podobne... teraz sa s nim vyspat je to najhorsie co mozes spravit.
Nemám nič proti tomu, ak štrnásťroční majú sex, ale dopekla NIE štrnásťroční, ktorí to chcú verejne konzultovať na fóre, prípadne zakladať ankety a riadiť sa výsledkami.
moja ja mam tes priatela ale je starsi len o rok a velmi ho lubim ale o sexe ani nerozmyslame weme ze sme na to este mladi takze sa uvedom .......co sceme seci skoncit jak cigani??? =D=D=D
Keď ťa nabúcha nezabudni sa ozvať, aby sme ti poradili čo máš robiť. Kurva decká to fakt nemáte čo na rozume len jebačku.Radšej sa uč aby z teba nevyrástla len rychlosarozmožujúca hus.
pozri niektore baby spavaju s chalanmi aj ked maju 13...ale co z toho maju..myslis, ze je to z lasky? urcite nie a o rok si o nich potom uz setci hovoria, ze aa ta ti da za nou chod...
V 16 sa chalani nevedia veľmi ovládať...lomcujú z nimi hormóny a teda jasne že to vyzerá že to chcú ale v skutočnosti na to ešte niesu pripravený. Ak ťa ma rád tak počká pretože mu bude záležať na tom ako to cítiš ty. Kľudne aj dlhšie. Nikam sa neponáhľaj si mladá a následky môžu vyjsť draho. Správne by si to mala začať robiť až keď sa budeš cítiť dostatočne vyspelá na to aby si sa postarala o prípadné dieťa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
you made my day!
p.s.: radšej počkaj kým dospieš a nebudeš natoľko ovplyvniteľná len tým, že by tvoj milý "už chcel"
Ach, ste už ako rómovia : )
Ludia zvyknu dievcata v tvojom veku zneuzivat, koli tomu ake su este naivne a sa rychlo daju bez urazky ale je to tak.
Pockaj s tym este, nikde sa neponahlaj neprides o nic. A ak ta ten chlapec ma rad tak to pochopi neboj
nech sa uvedomý, a btw je to trestné
koli chalanovi nieco robit no nie to musis chciet ty ja by som chcel vlastny dom! kup mi ho! aa aj baworaka 120d chcem! aj to budem mat?! po 20r je to neskoro ja to chcem najneskor do 19tky!
takže nasrať.
Ak máš chvíľu času, mohla by si napísať, že v akom zmysle si myslela @13 .
Pretože sú asi štyri možné výklady toho textu a neviem, ktorý si mám vybrať.
ale musim priznat pobavilo a to pri pomysleni zeby som ja ta rozmyslala
chudáčik, nech len nečaká, isto to bude pre neho už neskoro, ved koľké by už stihol..., mne je fakt z toho zle
Je všeobecne známy fakt, že v súčasnosti toto etnikum súloží od okamihu, kedy sa im vyvinú pohlavné orgány.
Majorita im tento fakt vyčíta a je naozaj paradoxné, že majoritné deti sa k týmto hedonistickým radovánkam uchyľujú tiež v tak skorom veku.
"uz by mohlo nieco konecne vrazit do tejto zasratej planety."
No, tuším, že tento svet fakkt "speje do záhuby", keď ľudia za najväčší problém považujú takúto tému ...
viem ze je to ako hrach o stenu hadzat ked ti to hovorim ale ty si musis uvedomit ze mas iba 14 rokov a "milovat" a "skutocne lubit" este nie si schopna. este nevies o com to je a tak ti radim to, co si aj povodne chcela. pockaj. toho tvojho "frajera" neber vazne, v zivote ich este budes mat dost aj ked teraz sa ti moze zdat ze je jediny a podobne... teraz sa s nim vyspat je to najhorsie co mozes spravit.
@sexiritka , prečítaj si vlastný nick.