dobre, neboli to velmi dlhe roky, ale to je jedno. v podstate hej. neviem ci to mozem nazvat priatelstvom, ale su urcite veci, ktore si na tom cloveku doteraz vazim a tak je to aj z jeho strany voci mne.
@cryingwords láska je z časti založená na dokonalom priateľstve medzi dvoma ľuďmi. Vyznáva princípy priateľstva no v láske ide aj o iné veci, hlbšie city a styky.
podľa mňa sa to môže stať ... len či budete vedieť po rozchode fungovať na takomto "nižšom" leveli hlavne keď si obaja budete vytvárať vzťahy vlastné každý sám
Nie som si istá, či sa to môže stať, pretože ak sa rozídete v zlom, tak nie a ak v dobrom, to znamená, že jeden z nich ešte stále niečo cíti k tomu druhému, možno obaja, takže neskôr sa to buď zvrhne zase do lásky, alebo sa prestanú stretávať, aby si netrhali city...
no... bolo to osem mesiacov, priatelstvo len z mojej strany. on chcel viac, ale neostavalo mu nic, len sa s kamaratstvom uspokojit. az kym... a nevymenila by som ho
Noo hej, snáď niečo podobné.. Boli sme najlepší kamoši, potom sme sa do seba zaľúbili ale po čase sme sa dohodli že budeme zas iba kamoši. A funguje. Je to skoro také isté ako pred tým Občas sa zasmejeme na tom ako sme boli do seba šialene zamilovaní
Nemal som ešte možnosť zistiť, ale verím že sa také stáva, asi jeden z tých lepších koncov, napr u taký mojich rodičov sa to zmenilo skôr na nepriateľstvo.
po takmer 4ročnom vzťahu sa z toho vytratila láska a sme kamaráti...ale len čo sa týka mňa, z jeho strany tá láska stále trvá, čiže kvôli tomu sa poriadne ani nestretávame..čiže to kamarátsvo ani nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov