Na Detvianskych slávnostiach Tam ma dotiahla starká. Vlasy som mala v gumičke, strapatá ako bosorka, vo výhľade sáčok od nejakých sladkostí, som tam zhrbená.. Úf.. Najradšej by som ju vyhodila! Musí byť vycapená rovno pod telkou??!!
na fotke zo sesterniciných promócii....vonku neskutočne pleštilo slnko do očí a ja sa na fotke usmievam od ucha k uchu a oči mám zatvorené ...no tak možno nie je najhoršie, ale najsmiešnejšia
Na občianskom vyzerám fakt dosť zle a asi o 50 kíl ťažšia, než normálne som.
Ale keď som bola minulé Vianoce za našimi v Londýne, tak vznikla fotka, kde uchlipkávame s mamou na trhoch z vianočného punču a ja tam mám tak divne hlavu a pohľad, že vyzerám ako strašne strašne strašne opitá Logicky tá fotka nie je nikde uverejnená
moja fotka z obcianskeho ... v ten den mi bolo priserne zle, takze mam aj taku zelensiu farbu pokozky, vlasy ako po vybuchu a na fotke to vyzera akoby som nemala tricko ... mala som totiz na sebe to bez ramienok ...
jj na máloktorých vyzerám dobre,ale uplne NAJhoršie, to bola síce asi len momentka,ale mám tam strašne hnusny ksicht a bol som STRAŠNE opitý vlastne zle vyzerám na všetkých,kde som opitý
to bolo pred zakrokom, vtedy som dost pil, aby som sa v zrkadle nevidel jasne a za volantom toho auta som iba sedel, nesoferoval som, lebo som bol aj vtedy pripity a ani vodicak nemam
ja všade vyzerám dobre bohužial,tkaže žiadne také zlé nemám..... alebo len jednoduchio chápem,že nemôžem vždy vyzerať super. ale raz ma zhodili z barovej stoličly a strkali mi ponočky do papule a potom to fotili.... a mala som na sebe takú indiánsku deku,tak asi to.
nie som fotgenický takže ani na jednej ... až na pár výnimiek skôr som viac videogenický na kamere mi to jednoducho sekne ... pretože tam su vidieť moje pohyby a nevypadajú nijako divno ako keď sa spraví jeden obrázok je to také ... neprirodzené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Na školských sa dokážem prekvapivo príčetne tváriť.
a potom skoro každá školská fotka :/
Na tých vyzerajú všetci zle
a potom aj občiansky a pas sú strašné
Ale keď som bola minulé Vianoce za našimi v Londýne, tak vznikla fotka, kde uchlipkávame s mamou na trhoch z vianočného punču a ja tam mám tak divne hlavu a pohľad, že vyzerám ako strašne strašne strašne opitá Logicky tá fotka nie je nikde uverejnená
» www.birdz.sk/webka/pirrom/fo...
to bolo pred zakrokom, vtedy som dost pil, aby som sa v zrkadle nevidel jasne a za volantom toho auta som iba sedel, nesoferoval som, lebo som bol aj vtedy pripity a ani vodicak nemam
Alkohol robí divy
a nebudem ich radšej opisovať