Čaute,
chcel by som sa opýtať, kde sa zoznamujete so ženami, pretože mám 19 rokov a už je na čase si niekoho nájsť. Najradšej by som sa zoznámil online, nepoznáte napr. nejaký portál? NIE pokec
Všade sa dá spoznať vonku, v bare, v práci, v škole, v MHD, pri športe, na internete, v obchode. Som mal 100 chutí osloviť jednu kočku pri pokladni minule stála v rade za mnou, nakúpené strongbowy a furt pohlad na mňa úsmev. Aj som mal 100 chutí ju osloviť, len stará by ma zabila
Vonku v spoločnosti, v škole... aké miesto si vyberieš, takého človeka nájdeš...
Hlavne si nebuduj s niekým vzťah, pre to, že "je na čase"...
ale preto, že si zistil, že nejakú ženu robí šťastnou tvoja prítomnosť, tvoje skutky... tým nemyslím, že je od teba závislá.
ja to skôr berem tak, že budem mať vzťah až keď stretnem niekoho s kým sa to vážne oplatí. nechcem venivať svoj čas a pocitu niekomu len preto aby som ho označil za "moje dievča"
vyjeb sa na virtualnu lasku. Skutocna laska existuje len v offline svete. Jednoducho chod von, hovor co rad citas, robis a co chces robit, rozoberaj svoje pocity, neboj sa dievca pozvat na kofolu, tvoj usmev a ustretovost su najsilnejsie zbrane ako zbalit svoju buducu ex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
do pice
Vonku v spoločnosti, v škole... aké miesto si vyberieš, takého človeka nájdeš...
Hlavne si nebuduj s niekým vzťah, pre to, že "je na čase"...
ale preto, že si zistil, že nejakú ženu robí šťastnou tvoja prítomnosť, tvoje skutky... tým nemyslím, že je od teba závislá.