O dievčatách
48
Najidealnejsi pomer/ vyska vaha u dievcat
aky je podla vas najidealnejsi pomer vysky a vahy u dievcat? Konkretna vyska a k nej vaha, resp. vzorec, akym ju vy najlepsie posudite? Otvor fórum »
23. 10. 2012 23:32
17
michaelamadzikova > O dievčatách
Je tu nejaká 13,,. rocná lesba z Po???????
Caute, som normalny clovek a naozaj si vyprosím taketo odpovede ako kvázi: boze bez spat, pod perinku plienky, alebo si trapn a omgg... !.. vy by ste sami povedali vsetko o vasom myseni a charaktere, ked... Otvor fórum »
20. 10. 2012 17:11
13
Vlasy
Ahojte vedeli by ste mi poradiť ? Strašne mi vypadavaju vlasy, je pravda, že ich mám strašne znicene a suche. stale si ich zehlicku lebo inak sa neda, to by som si nemohla dat ani com keby som si ich... Otvor fórum »
20. 10. 2012 14:50
26
Kuriózny problém
Zdravím možno tomu nebudete veriť alee....mám priatelku. Včerajšia noc malá byť najkrajšia akú sme kedy mali. Zistil som že má penis a teraz si fakt nerobím srandu. Ako mám na to reagovať ? Otvor fórum »
18. 10. 2012 20:47
32
Ženy nevedia riešiť problémy
Včera som čítala článok o rozdieloch medzi ženským a mužským mozgom. Okrem iného tam bolo v jednom bode napísané, že keď muži narazia na problém, dajú si ho do osobitného "priečinka" v mozgu a začnú ho riešiť. Zatiaľ... Otvor fórum »
18. 10. 2012 07:34
7
20. roky
Máme v škole takú akciu a musíme sa obliecť v štýle 20. rokov, mohli by ste mi poradit co by bolo dobre, a aby mi nebola an moc zima, lebo to bude na konci októbra Otvor fórum »
17. 10. 2012 17:37
30
Ako zbaliť ženu - návod na balenie a zvádzanie žien. Funguje to ?
Ano, chod a vyskúšaj to - stojí to za to##Nie, nechaj to... naučí Ta to život sám Otvor fórum »
17. 10. 2012 09:42
20
2x v živote
Videla som jedného človeka 2x vo svojom živote , veľa krát písala , niekedy mi napíše prvý on , veľmi sa mi páči. Ako sa ho mám spýtať či sa mu aspoň trochu páčim (nekomentujte priblblými... Otvor fórum »
16. 10. 2012 19:52
29
Pomožte mi prosím !!!
Spoznal som jednu krásnu babu ktorá sa mi veľmi páči a neviem ako ju mám zbaliť, ale to je ten problém že má už frajera z ktorým chodí už cca 1 rok páčim sa jej aj já vždy keď... Otvor fórum »
15. 10. 2012 21:17
20
Ake mate osvedčené temy na rande??
Mám schôdzku. s jedným dievčaťom a newem o čom sa s ňou bawit ( je to futbalistka) poraďte pls diki Otvor fórum »
15. 10. 2012 20:46
19
Lesbicky
Ak su tu nejake dievcata ktore su orientovane na dievcata, tak ako ja, tak ake dievcata sa vam pacia a ci dakedy nelutujete ze ste s nou, alebo ze by ste to radi skusili s chalanom :) Otvor fórum »
14. 10. 2012 23:15Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty