Cestovanie
14
Poradteeeeee
kam by som mohla ist cez vikend s rodinkou niekde na slovensku okrem vychodu .. okrem zoo a kolotocov :D ... kde by sa dalo zabavit a odniest si domov nejaky zazitok .. ... Otvor fórum »
16. 7. 2013 13:30
4
Ostrava letisko, ľudia, čo to tam poznáte sem, prosím
ako sa dostanem, prosím..dajme tomu ..ak neberiem do uvahy taxík... z ostravy dajme tomu hlavnej stanice, alebo nádražní(križikova), to je jedno, centrum proste ostravy, aké čislo busu, alebo niečoho chodí na letisko tam ?do mošnova ? poradíte prosím... Otvor fórum »
15. 7. 2013 22:23
4
Pracoval už niekto cez rakúsku firmu Markas?
Ahojte v auguste plánujem ísť pracovať ako brigádnik cez firmu Markas v Rakúsku, preto by som bola veľmi vďačná tým, čo majú už nejaké skúsenosti s touto firmou. Či je to niečo solídne, dôveryhodne. Vopred... Otvor fórum »
15. 7. 2013 13:11
5
Bansko Štiavničania? :)
Ahojte potrebovala by som od vas pár typov kam sa pozriet, co sa oplatí alebo len kam si sadnut do akej reštaurácie proste vypísať všetko najlepšie čo sa nachádza v Banskej Štiavnici bo ideme tam na taky trojdňovy trip... Otvor fórum »
14. 7. 2013 16:29
3
Nepoznáte nejakú cestovnú agentúru, ktorá sprostredkuváva poznávacie zájazdy pre študentov? Alebo niečo podobné? (Nie pre triedy ( čiže NIE školské výlety)) A keď už nie toto- nejakú dobrú a lacnú cestovku pre obyčajné... Otvor fórum »
11. 7. 2013 21:17
32
Dovolenka
Dúfam, že táto téma tu nebola už miliónkrát. :D Len viete, chcela som sa spýtať ako dovolenkujete? Kde ste boli/chystáte sa do zahraničia? :) Ak sa chystáte.. A ak nie, kam... Otvor fórum »
11. 7. 2013 12:02
8
Mapa Slovenska do mobilu
Vie niekto poradiť, kde by som mohol stiahnuť, najlepšie free, mapu Slovenska do mobilu ? Ale nie pre dotykový mobil... ? Otvor fórum »
10. 7. 2013 21:13
6
Výlety v Rakúsku
Aké miesta sa oplatí navštíviť v Rakúsku okrem Viedne? Myslim jedno- dvojdňové výlety. Ďakujem Otvor fórum »
10. 7. 2013 11:44
6
Cestovanie vlakom a jak kúpiť lístok do zahraničia
Čaute, kde si môžem kúpiť lístok na vlak do zahraničia? Cez slovakrail na niektoré vlaky to ide, na niektoré nie, neviem podľa čoho to je. Na hlavnej vlakovej sa bude dať? Aj spiatočný a... Otvor fórum »
10. 7. 2013 11:43
35
Leto- vase plany?
Ahojte; ) Ake mate plany na leto ? Nemate nejake dobre napady kam ist v lete......niekde kde je zabava ... . Otvor fórum »
9. 7. 2013 12:16
42
Birdz stanovačka 2013?
2012- http://www. birdz. sk/forum/birdz-stanovacka-/93189-tema. htmlv Kto by šiel na takú akciu stanovačku tak na 2-3 dni. Východné Slovensko okolie Prešova cez prázdniny kto by išiel? Otvor fórum »
8. 7. 2013 02:46Kategórie diskusií
- Auto-moto
- Biznis, komercia
- Cestovanie
- Dejiny, história
- Filozofovanie
- Humor
- Hry
- Politika
- Šport
- Veda a technika
- Záhady, mýty