Chcel by som poradiť. Mám dobrú kamarátku, ktorá je zadaná, ale keď sme spolu samy tak sa ma stále dotýka objíma ma a túli sa ku mne a lepí sa na mňa, hladká ma . Stále za mnou behá a chce byť so mnou. čo vlastne odo mňa chce ? Ďakujem za rady.
mozno v tebe vidi len velmi dobreho kamarata cosi jak brata... poznam take slecny a takych typkov co sa k sebe spravaju podobne ako pises ty a pritom spolu nic nemaju ani nemali. Prinajhorsom sa jej spytaj =D
mozno ta ma radsej ako kamosa.... a preto sa ta chce dotykat stale.... a mozno ta fakt ma len rada ako toho brata a tak ze to dotykanie a tak berie tak, ze si v jej blizkosti a je rada ze ta ma
porozprávaj sa s ňou tak na rovinu, nehanbi sa, prečo to robí, že ti je to zvláštne, keď ma priateľa...
a tak povyzvedaj, či je s ním šťastná, či je pozorný a tak, však otázok máš určite aj sto, čo by si chcel vedieť...
opýtaj sa jej, prečo to robí... úplne jednoduché... niektorí ľudia sú proste taký "dotykový" alebo ako to nazvať radi sa objímajú a podobne. niekeedy za tým nič viac nie je... a niekedy je za tým viac a preto sa treba opýtať tej osoby ktorej sa to týka... s dobrou kamarátkou sa predsa môžeš baviť o hocičom nie?
Ak by mi toto robila kamarátka určite by som to neriešil na Birdzi a nezakladal fóra ale poriešil by som ju kamarátsky... Asi jej chýba "neha" tak jej ho daj
Aj ja mám takú kamarátku, ktorá sa rada lepí na ostatných, aj keď je zadaná. ... A je jedno či na chalanov, alebo na baby. Je to proste taký typ. Ja to napríklad nemám až tak rada, keď je niekto veľmi blízko, A dotýka sa ma, pokiaľ to výslovne nechcem.
Zacni sa jej tiez nenapadne dotykat a sleduj reakcie. Ked sa dostanes k vnutornym stehnam, vase pohlady sa prekvapene stretnu a budete mat sex, podla mna chcela nieco viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a tak povyzvedaj, či je s ním šťastná, či je pozorný a tak, však otázok máš určite aj sto, čo by si chcel vedieť...
Povedz jej nech sa uvedomi a sprava sa ako zadana...
...no nechcela by som byť na mieste jej frajera...