Čaute, mám jednu super kamarátku.
Problém však je že si s ňou iba píšem aj keď ju poznám osobne, ako ju mám presvedčiť aby šla von alebo iba tak volať?
Chat nie je to čo by som preferoval aj keď si rád píšem, chcem ju proste iba lepšie poznať
Ďakuje
akurát som cestou z práce včera pemýšlal o tom ako sa velmi zmenil svet z dajme tomu roku 1997 - 2007 kedy sa stretávalo medzi sebou o dosť častejšie, komunikovalo výhradne telefonicky alebo smskami ktoré aj niečo stáli ...
od približne roku 2008 (ale aj pred ním) tu bol síce pokec a podobne ale až FB-kom sa to rapídne zmenilo ... dnes vidim že ludia prevažne komunikuju len chatovo ... nehovorím že ja som predtým nechatoval ... ale naše chaty prebiehali prevažne v noci ... a dohadovali sme sa kedy sa stretneme atd ...
dnes mam pocit že každy s každym iba chatuje ... iba chatuje
Čo komplikuješ? Proste narovinu treba všetko, neznášam omáčky okolo...
Proste jej priamo povedz že by ste mohli niekam skočiť...
Prípadne treba z nej vycítiť možnosti podľa písania...
@insidious tak sa jej nepýtaj, keď má krámy... Ale najlepší nápad je zavolať ju niekde, kde budete viacerí, aby ste neboli len sami, lebo to môže byť nepríjemné/trápne pre ňu, ale aj pre teba. Prípadne jej povedz, že ju chceš len lepšie spoznať a nie s ňou chodiť, aj to môže pomôcť...
Ked je taka super perfis kamoska a poznas ju osobne, tak ju normalne kurva na rovinu zavolaj von, co ste male deti, pice krista? Abo seriozne jeb na to
@insidious Je otázkou či má aj ona záujem niekde ísť. Ak sa vyhovára,alebo to presúva tak to nesil. Keby chcela ísť tak už by ste dávno mali pár stretavok za sebou. Ak tak jej napíš, že ak bude mať niekedy čas a chuť tak nech sa ozve.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ak nechce sama, tak nechce...
od približne roku 2008 (ale aj pred ním) tu bol síce pokec a podobne ale až FB-kom sa to rapídne zmenilo ... dnes vidim že ludia prevažne komunikuju len chatovo ... nehovorím že ja som predtým nechatoval ... ale naše chaty prebiehali prevažne v noci ... a dohadovali sme sa kedy sa stretneme atd ...
dnes mam pocit že každy s každym iba chatuje ... iba chatuje
Proste jej priamo povedz že by ste mohli niekam skočiť...
Prípadne treba z nej vycítiť možnosti podľa písania...
Ona totiž nevie čo chce, raz chce ísť von a potom zase nie