ale čisto teoreticky, keď už niekto niekoho zabije, tak aký je rozdiel medzi tým, či ho zje, alebo zakope dakde v lese? Veď hentak je to ešte i ekologickejšie, nie?
@nobile samozrejme! a šetril miesto na cintoríne a zabránil znečisteniu ovzdušia kremačným dymom.. taktiež ušetril životy mnohých zvierat, ktoré by inak prišli o život, aby ho nasýtili... (a okrem toho, raz sa tu skoro všetci zhodli, že život človeka a zvieraťa by mal mať rovnakú hodnotu), takže jednoznačne poľahčujúca okolnosť!
@mielikki Nechces zajst na nejake svajciarske forum? Akoze testovne, par nejakych najst.. A porovname aj s inymi narodnostami, ze kto je najvyzivnejsi ?
@mielikki No síce veruže veru! Tak si dáš falošnú fotku, aby bol zmätený a nemohol udať aspoň podľa tváre .
Ale beztak by ma vcelku zaujímalo, čo sa asi odohralo takto mimo éter, že si to pán samovrah rozmyslel. Či mal egoistickú chvíľku, alebo čo...
Tak ale.. tuk nie je sval, to pozor! Ty chceš jesť samú slaninu ? Práveže nejakých dobre stavaných atlétov minimálne treba vybrať. Alebo si zaloviť vo vodách kulturistiky - to máš pravdu.. To by si si mohla založiť aj vcelku výnosné mäsiarstvo .
Bôčik, alebo trapéz, drahá pani? Všetko podľa Vašej chuti!
@interrupcio presne tak ako píšeš, dúfam, že naša Imperátorka Lady Tena Radičová nezabudne dať vysoké štátne vyznamenanie Spišiakovi za zásluhy a pridá mu na plate 5 tisíc €...
v Rusku bol kanibal, čo zožral 300 ľudí a nič sa nedialo.........
@zajko30 no ved aj tie smiesne tresty... zabijes cloveka a dostanes par rokov aj tak ta pustia kor za dobre spravanie... najdu u teba travu, alebo chytia ta jak sprejujes na stenu, tak dostanes jak za vrazdu... ludsky zivot v tejto demokratickej krajine ma cenu vreca zemiakov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
@majusssska nielen teba!
Nemali by to na sude brat ako polahcujucu okolnost ?
...Pachatel svojim umyslom skonzumovat obet po zavrazdeni dbal na zivotne prostredie ! ...
a výkrmne najvýživnejší budú isto nejakí tuční američania, tých ani len na oleji nemusíš pripravovať, majú dosť vlastného tuku
a zas takí kulturisti, to by bolo mäsa!
Ale beztak by ma vcelku zaujímalo, čo sa asi odohralo takto mimo éter, že si to pán samovrah rozmyslel. Či mal egoistickú chvíľku, alebo čo...
Tak ale.. tuk nie je sval, to pozor! Ty chceš jesť samú slaninu ? Práveže nejakých dobre stavaných atlétov minimálne treba vybrať. Alebo si zaloviť vo vodách kulturistiky - to máš pravdu.. To by si si mohla založiť aj vcelku výnosné mäsiarstvo .
Bôčik, alebo trapéz, drahá pani? Všetko podľa Vašej chuti!
ale taká slanina sa môže hodiť, občas, na chlieb s cibuľkou
a ako! z jednej zabíjačky aj 100kg mäsa, to skoro ako krava
Tak áno, ale až toľko? Aj keď to je trvanlivé..
No, človeče! To sa Ti už dnes oplatí viac zabiť kulturistu .
no veď čo nezješ, predáš
veru, tam získaš dosť mäsa hádam aj z malíčkov
V zom novom mäsiarstve ?
No, to u kravy sa Ti nestane určite .
samozrejme
a myslíš, že býva vývar z kopýt?
v Rusku bol kanibal, čo zožral 300 ľudí a nič sa nedialo.........
filip
Tak OK .
Miesto slepačej kopýtková? Možno.
ejha
...môžeme si zriadiť povedľa mäsiarstva aj mäsôtky (lahôdky a malé jedlá z mäsových ostatkov).
áno!
Masôtky ... Počuj, ale.. aj tak nám nemôžeš všetko zjesť, lebo čo potom dáme klientom?
To mi je jasné... a aj to, že inak by som sa moc vykŕmila a tiež skončila na predajnom pulte
Ale tak to by bol už aký paradox?
no čo, irónia osudu alebo proste potravinový reťazec
Ano. Ostatna vacsina ludi by Ta za progresivnu myslienku iste uznanlivo pochvalila.
tomu neverím
Čo, spravím Ti na to dotazník a prejdem sa po pár bytoch ?
môžeš
Tak diky, ze dovolis.
(inak, všimla si si, že tu debatujeme len my dve?
(Vsimla, ale tak.. nie celkom. A ja uz napr. pre dnesok koncim tak.. mozes dalej pokracovat uz len sama .)