mas 21... takze si mozes robit co chces.... ja som s mojim chalanom 3 mesiace a spavame spolu uz dlho.. vem ze ma lubi ja lubim jeho..takze nevidim problem...tak odpoved na tvoju otazku: podla mna ano
@3 mas pravdu..myslim si,ze po tak kratkej dobe toho druheho nemozes este dobre poznat...podla mna je to absolutna nezodpovednost ludi, ktori sa na seba vrhnu po dvoch dnoch
Tak máš vek, ako keď som ja mala a bolo to po dvoch mesiacoch, ale poznali sme sa spolu už pol roka a boli sme spolu skoro každý deň, takže sme sa poznali veľmi dobre.
Ale oficiálne sme spolu chodili len dva mesiace, kým sme sa prvýkrát milovali.
A čím ďalej, tým lepšie
lol. a co je na tom, že spolu spite po dvoch mesiach? keby to boli dva tyzdne nic nepoviem. ale ked sa pritahujete a mate sa radi.. co je na tom zle? ked si budete davat pozor, tak myslim, ze to neni nezodpovednost ale mas vlastny rozum. podla mna sex ku vztahu patri takze asi tak
ak je to vzťah dvoch ľudí čo sa poznajú dokopy tri mesiace tak asi nie, jedine že by obaja boli také povahy a sex považovali len za niečo prízemné a citovo nepodložené. ak sa poznajú dlhšiu dobu, dôverujú si a vedia, že ten jeden ten vzťah celkom isto neživí len kvôli tomu sexu, potom je to podľa mňa v poriadku...
@17 je mi ukradnuté dáke decko
začať sexuálne žiť po dvoch mesiacoch je ok hlavne u dospelých ľudí čo už mali sex predtým...ale pochybujem že niekomu by dala panna po dvoch mesiacoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a k @1 verim, ze sa budete lubit aj nadalej
Tak to je iné ako pri niekom, kto vážny vzťah a sex ešte nemal.
Ale aj tak je to každého osobná vec.. tvoja vec čo spolu robíte a po akom čase
Ale oficiálne sme spolu chodili len dva mesiace, kým sme sa prvýkrát milovali.
A čím ďalej, tým lepšie
začať sexuálne žiť po dvoch mesiacoch je ok hlavne u dospelých ľudí čo už mali sex predtým...ale pochybujem že niekomu by dala panna po dvoch mesiacoch...