Je podľa vás normálne ak žialim na priateľovu bývalú lásku zo strednej školy a porovnávam sa s ňou? Priateľ s ňou už ani nieje v kontakte no stále mám tendenciu sa s ňou vo všetkom porovnávať a dosť sa v tom utápam. Nejaké rady ako s tým bojovať?
Bože. Keď už je s tebou ta nač riešiš kktiny z minulosti. Minulosť je mrtva. Rieš čo sa deje teraz. Skôr mysli na to že s nim nebudeš do konca života lebo takto to nefunguje a rozídete sa. Nad tým uvažuj. A utapaj sa nad tým.
bojovať s tým môžeš jedine tak, že presmeruješ svoje terajšie myšlienky na niečo iné....to je celé... všetko záleží len od tvojho rozhodnutia a pevnej vôle... lebo ako píše demoniqangel - ak by mal záujem o ňu, tak by bol s ňou....ale on je s tebou
Nie, vôbec to nieje normálne a očividne ani opodstatnené. Moja bývalá mala presne rovnaké sklony a bolo to neskutočne otravné. Vlastne na ňu občas nadávala a to som už naozaj nechápal ako toto môže niekto robiť na niekoho koho nepozná, nevída a býva 400 km ďaleko. Takže sa proste zmier s tým , že pred tým ho mala ona a buď rada, že teraz ho máš ty. Pokiaľ ju nekontaktuje tak to nerieš, pretože keď to budeš preháňať môže mať k tebe istý druh odporu, niečo ako k chorobne žiarlivému človeku.
... neveril som , že je vás s takými sklonmi na svete viac, celkom ma to vzalo
mne to nepríde normálne ... možno na začiatku vzťahu je to také že človeka to občas samozrejme napadne ... ale večné porovnávanie sa a žitie v minulých spomienkach alebo predstavách ktoré už neexistujú nie je správne ... uniká človeku potom súčasnosť
prečo to riešiš, keď spolu nie sú v kontakte? Ak by s ňou chcel byť, tak by nebol s tebou, nie? divné to je
ale zase, ja mám o divnosti čo rozprávať pár mesiacov po tom, čo som si našla priateľa, zoznámila som sa s jeho ex a stali sa z nás fakt super kamarátky, stále sme boli spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
... neveril som , že je vás s takými sklonmi na svete viac, celkom ma to vzalo
ale zase, ja mám o divnosti čo rozprávať pár mesiacov po tom, čo som si našla priateľa, zoznámila som sa s jeho ex a stali sa z nás fakt super kamarátky, stále sme boli spolu
ja žiarlim na všetko
neznášam sa.