svet nieje skazeny, je len taky, aky su ludia. a ludia su len ludia. vyvinutejsie zvierata (s egom) v snahe prezit co najpohodlnejsie a podla moznosti nie osamote. laska nieje ani nikdy nebola. je to len idealisticky pomenovana snaha, ktorej clovek nieje schopny, lebo to nieje jeho prirodzenost. laskou mozes nazvat chorobnu naviazanost na nejakeho cloveka, alebo vypocitave vyuzivanie toho ze si na tebe niekto ukaja ego alebo samotne hladenie si ega vztahom s nejakym clovekom, niekedy zvyk ktory sa uz neda zmenit. to ze pre niekoho ste tu a mate ho radi a "lubite ho" premyslene zakryva vas vlastny zistny zaujem. ignorujem utoky na moju osobu za tieto vyroky
určite existuje, ale len pre ľudí, ktorí tomu veria. Nikto nemôže čakať, že keď bude podozrievavý a každý deň bude prenasledovať svoju partnerku (partnera) na každom kroku, že zažije čistú lásku bez klamstiev.
Láska je o dôvere a kto ju chce zažiť musí dôverovať. V láske sú však vždy dvaja, takže aby mohlo ísť o čistú úprimnú lásku, musia sa stretnúť takí dvaja ľudia, ktorí dokážu veriť. Dokážu veriť jeden druhému a dokážu veriť v existenciu pravej lásky.
Samozrejme zalezi od toho co rozumies pod cistou laskou. Kazdy den si vyvolavat na mobile a pisat SMky typu "CMUQAM TA MIWACIQ!!!!1" urcite nie.
Podla mna moji rodicia sa cisto miluju. Su spolu uz cez 30 rokov, vychovali mna, mojho brata, nehadaju sa, a su spolu spokojny a este stale maju sex. Aj ja chcem byt taky ked vyrastiem.
nie je... v tejto dobe ocakavat vzta kde sa budu obaja milovat a busu si verny no snivaj dalej.. a to som si myselal ze v takom vztahu som ale to sa proste neda okolo je tolko ku... ze asi neodola... alebo naozaj nelubi takze laska neexistuje aj ked ja lubim... napriek vsetkemu....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Láska je o dôvere a kto ju chce zažiť musí dôverovať. V láske sú však vždy dvaja, takže aby mohlo ísť o čistú úprimnú lásku, musia sa stretnúť takí dvaja ľudia, ktorí dokážu veriť. Dokážu veriť jeden druhému a dokážu veriť v existenciu pravej lásky.
Podla mna moji rodicia sa cisto miluju. Su spolu uz cez 30 rokov, vychovali mna, mojho brata, nehadaju sa, a su spolu spokojny a este stale maju sex. Aj ja chcem byt taky ked vyrastiem.
Neznášam nezmyselné klišé opísané do názvu témy ...
vidno kolko zatrpknutych ludi sa tu zislo...