umývanie riadu, vyberanie umývačky, dávať prať veci, vyberanie a vyvesenie šiat, žehlenie, umývanie okien,občasné varenie, kompletné upratovanie domu (boli časy keď sme upratovali spolu so sestrou ale tá je už veľmi málo doma tak ej to na mne..ale tak pri všetko sa striedam s maminou, katastrofa bola keď ona bol na 6 týždňov na služobke to som musela všetko robiť.. ale inak.. všetko too beriem už ako samozrejmosť...
no, tak, čo sa týka vysávania, utierania prachu atď atď to mám na starosti vrámci vlastnej (a chcem aby nezomrela - čiže občas sestrinej izby....
polievam kvety, ráno venčím havina, periem, raz za čas umývam, ..
inak nemám právo na vreckové (čo sa u mňa rovná peniaze na oblečenie a kozmetiku, topánky a vlastne všetko, máme to vymyslené tak, že čo dostanem, to si môžem minúť, ale navyše mi nedajú ani cent.)
Tak to si na tom veľmi dobre...Ja musím denno-denne umývať a utierať riad, minimálne 3x do týždňa umyť podlahy a povysávať + utrieť prach, polievať kvety...Ešteže o pranie, varenie a umývanie okien sa starajú naši...
Keď som občas doma: vysávanie, zametanie a umývanie schodov a podlahy na chodbe, pomoc v záhrade, vyčistenie zajačích chlievikov - ale to robím rád, umývanie riadu - ale už máme umývačku - len veľké hrnce a nože ručne
na intráku upratujem takmer len ja, ale som tam najviac, takže je to ok, tak raz,dvakrát za dva týždne pozametám, dvakrát do roka umyjem zrkadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
povinností je habadej
polievam kvety, ráno venčím havina, periem, raz za čas umývam, ..
inak nemám právo na vreckové (čo sa u mňa rovná peniaze na oblečenie a kozmetiku, topánky a vlastne všetko, máme to vymyslené tak, že čo dostanem, to si môžem minúť, ale navyše mi nedajú ani cent.)
na intráku upratujem takmer len ja, ale som tam najviac, takže je to ok, tak raz,dvakrát za dva týždne pozametám, dvakrát do roka umyjem zrkadlo
To by u nás už čo bol aký svinčík