Ahojte, mal som 2 a pol ročný vzťah. Skončilo sa to. Najprv sme sa rozchádzali vzájomne, potom sme 2 mesiace vôbec nekomunikovali, a ja som sa teda naplno venoval škole. Teraz, ako končí skúškove sm sa jej ozval, a vraj dakoho už má, že aj ked ma lubi, sa
Stavaju sa aj horsie veci. Vzdat sa je najlahsie stale. Predmety sa prenasaju uplne bezne takze no problem.Ked si teraz dole tak pride den ked budes zas hore
nemáš to v sebe uzavreté, chýba ti to že ste boli spolu, chýbaš si ty, kto si bol kým si bol s ňou.
ona v tom má jasno. nechce sa vracať. stretla niekoho iného a je asi šťastná, to je fajn nie? vyrovnala sa s tým rýchlejšie alebo inak ako ty.
ako, spomienky ti ostanú a časom to prebolí
musíš sa rozhodnúť čo chceš ty..dúfať a klamať si, alebo ísť ďalej.
a rozlúčiť sa? čojaviem, skús..ale kým ju máš v hlave tak ti to nepomôže.
@memories1 Nekašli na to. Bude to ako bumerang. pred pol rokom som si týmto prechádzal. AK ti môžem poradiť, sprav všetko preto aby ste sa dali znova do kopy, ak to chceš. Ak sa nič neposunie dalej, skúste medzi sebou nájsť taký vzťah kt. by Vám obom vyhovoval. Ak sa s tebou nebude chcieť komunikovať, treba to rešpektovať.
Nechcem byť frázovitý, ale tá hláška : že "čas všetko vylieč"; Niečo na tom bude aj ked sa to nezdá, ja som tomu napríklad neveril, lebo ten pocit, bolesť, ľútosť, výčitky, nádej, sklamanie, boli v mojej mysli také reálne a zakorenené že som si nevedel predstaviť ich koniec. No stalo sa. Hlavne sa neľutuj, a skús spraviť ničo pre seba. Ved čo je v živote dôležitejšie ako zdokonalovať svoj vlastný život? Vymeň myšlienky na ňu za iné myšlienky. Aj ked z počiatku nebude ľahké, nezúfaj, ten čas ked sa to podarí raz príde. Ver mi
Na ňu kašli, ja som sa po 4 rokoch rozišiel s priateľkou a aj keď by som ju chcel naspäť, už by som do toho znova nešiel. Treba ísť ďalej. Nemyslím si, že ti niekto poradí a ono ťa to osvieti a prestaneš sa trápiť. Chce to veľa veľa času. Niekomu menej, niekomu viac. Z mojej skúsenosti babám fakt len trochu času.
@method to presne vystihol, mal som úplne podobný prípad a v depkách som bol pol roka, ráno som skoro vstával, v noci som sa budil a dokonca aj plakal.. áno. vieš, tá "odmilovanosť" ťa bude týždeň po týždni menej a menej bolieť, až pokiaľ neodíde, hlavne treba byť chlap
@pragnostick To mu radíš super vec:
- rozbiť jeho priateľke nový vzťah
- otvoriť znovu problémy ktoré medzi sebou mali
- pravdepodobne ho už chcieť nebude
- keď sa dvaja rozídu a dlhodobo to neklapalo tak by nebol dobrý nápad sa dávať znovu dokopy, vždy to skôr či neskôr znovu stroskotá, len na to prečo to neklapalo sa vrámci porozchodového obdobia zabúda a spomína sa na to ako bolo fajn ˇ_ˇ"
A k autorovi fóra - na školu určite nekašli, tú jednu skúšku prenes, na ďalší pokus ju určite dáš. Najlepšie bude, ak so slečnou prerušíš všetky kontakty, nejaký čas bude trvať kým ťa to prejde ale prejde to.
ako môže mať niekto depresiu z rozchodu ? pochopím kebyže niekto podvedie, ublíži tak to naštve , ale z rozchodu ? Vyspíš sa a ideš dalej, predsa sa kvoli tomu nebudeš lutovať teraz !
@memories1 prežil som niečo podobné ... bolo to skôr ako dva mesiace a bolo to tri a pol roka vzťahu ... vzalo ma to veľmi ( nebudem to porovnávať kedže neviem ako to bolí teba ) ... asi dva týždne som sa trápil hrozne, bol zatvorený doma a nad ničím iným nepremýšlal ... až som sa rozhodol to riešiť pretože som videl že sa len ničím ... prijal som to, prijal som tu myšlienku a aj fakt že sa to stalo a že to tak má byť a že ja mám isť dalej ... vyplnal som najskor moj čas iným prostredím a inými ludmi ( starí známi, ktorých som už dlho nevidel ) a časom to trochu ústupilo ... až napokon to odišlo ... stále cítim z toho bolesť ale čo je podstatné, prijal som to a je to už omnoho lepšie ... skús to nejako zmeniť aj ty a hlavne sa sústred na tu školu, viem že je to zložité v takejto situácií ale uvedom si čo je preteba dôležité, či ju urobiť alebo nie ... skombinuj teda svoj čas s niečim odlišným a začni sa obklopovať aj inými vecami a ludmi na ktoré/ktorých si bol doteraz zvyknutý, pomôže to ...
a čo sa týka toho stretnutia ... ja som sa s ňou mohol stretnúť normálne až po 4 mesiacoch čo som sa to dozvedel ... až vtedy som sa cítil dosť vyrovnane na to aby som to zvládol, ale každý je iný ... veľa šťastia
(tieto veci sú najhoršie, ilúzie, očakávania, ... )
@memories1 rozhodne sa s ňou opäť nestretávaj, vezme ťa to ešte viac, ako si na tom teraz.. Rozhodne by to nebola z tvojej strany rozlúčka. Na také niečo sa nedá pripraviť a nedá sa ani rozlúčiť.
Povedala by som ti, pohni sa ďalej a zabudni, ale to je ďalší blud, pretože ona s tebou (minimálne v mysli) ostane stále. Musíš to iba prečkať. Bude to bolieť, bude ťa to ešte trápiť, ale rozhodne pre to neodchádzaj zo školy. Život ide ďalej, a je mu jedno, ako na tom si. Robí si to, čo chce. Ničí ľudí. Ale zároveň im dáva i silu.
Si ešte mladý. Nebudem ti tvrdiť, že si nájdeš lepšiu. Alebo že nájdeš niekoho ako je ona. Lebo nenájdeš. Ale neostaneš sám. Buď budeš mať vzťah, ktorý bude lepší ako bol tento.. alebo nie. Ale každopádne, po čase sa pohneš.. a nakoniec toto všetko bude iba spomienka. Zachovaj si ju ako peknú spomienku, bude to lepšie, ako keby si mal na to spomínať takto.. aký si bol zničený..
A venuj sa škole, sprav skúšku, sprav čokoľvek, čo budeš musieť, aby tvoj život nabral nový, lepší smer. I keď ťa to bude stáť všetky sily. Raz si za to sám poďakuješ.
@anniedecadence ale práveže ano a velmi ! ale racionalne načo by mi bolo dobré trápenie, ved automaticky idu emocie bokom ked vidím že to nemá zmysel a vidíš že druhý si poradí aj bez teba.
@topanocka tak potom mas moj obdiv, seriozne, na to treba silnu osobnost, nech ti to vydrzi.. ja aj ked som videla a uvedomovala som si, ze som tomu druhemu ukradnuta, nechcela som si to priznat ..a stale lubim aj ked netusim preco.. a celkom to boli.. som sliepka co uz..
@anniedecadence ale nie si, len sa neponižuj žiaden chlap ti zato nestojí. Vieščo niekedy by som chcela byť aj slabá , vymanipulovať si ludsky zaujem ale neurobím to, žiadna osoba ti zato nestoji čo ako velmi by si ju lubila, aby si sa takto znížila Ale čo najdoležitejšie nikdy by som do vzťahu nedala všetko pokiaľ nemam istotu že to má význam. Nech by to bol aj ten najdokonalejší chlap a vyzeral jak Brad Pitt trebars , nikdy nie si povinná vzdať sa všetkého , to si treba nechať pre niekoho o kom budeš vedieť že ťa neberie ako dalšiu ovcu do stada. Takže ano milovať, ale s rozumom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A z tej skusky si nic nerob, skusky su ako zeny, kazdu na prvy krat urobit nemozes.
ona v tom má jasno. nechce sa vracať. stretla niekoho iného a je asi šťastná, to je fajn nie? vyrovnala sa s tým rýchlejšie alebo inak ako ty.
ako, spomienky ti ostanú a časom to prebolí
musíš sa rozhodnúť čo chceš ty..dúfať a klamať si, alebo ísť ďalej.
a rozlúčiť sa? čojaviem, skús..ale kým ju máš v hlave tak ti to nepomôže.
Nechcem byť frázovitý, ale tá hláška : že "čas všetko vylieč"; Niečo na tom bude aj ked sa to nezdá, ja som tomu napríklad neveril, lebo ten pocit, bolesť, ľútosť, výčitky, nádej, sklamanie, boli v mojej mysli také reálne a zakorenené že som si nevedel predstaviť ich koniec. No stalo sa. Hlavne sa neľutuj, a skús spraviť ničo pre seba. Ved čo je v živote dôležitejšie ako zdokonalovať svoj vlastný život? Vymeň myšlienky na ňu za iné myšlienky. Aj ked z počiatku nebude ľahké, nezúfaj, ten čas ked sa to podarí raz príde. Ver mi
len ho nepočúvaj, to, že budeš robiť všetko preto aby si si tu babu získal späť, si ju prinajhoršom asi len znepriatelíš.
- rozbiť jeho priateľke nový vzťah
- otvoriť znovu problémy ktoré medzi sebou mali
- pravdepodobne ho už chcieť nebude
- keď sa dvaja rozídu a dlhodobo to neklapalo tak by nebol dobrý nápad sa dávať znovu dokopy, vždy to skôr či neskôr znovu stroskotá, len na to prečo to neklapalo sa vrámci porozchodového obdobia zabúda a spomína sa na to ako bolo fajn ˇ_ˇ"
A k autorovi fóra - na školu určite nekašli, tú jednu skúšku prenes, na ďalší pokus ju určite dáš. Najlepšie bude, ak so slečnou prerušíš všetky kontakty, nejaký čas bude trvať kým ťa to prejde ale prejde to.
Díky za kontrolu kvality.
a čo sa týka toho stretnutia ... ja som sa s ňou mohol stretnúť normálne až po 4 mesiacoch čo som sa to dozvedel ... až vtedy som sa cítil dosť vyrovnane na to aby som to zvládol, ale každý je iný ... veľa šťastia
(tieto veci sú najhoršie, ilúzie, očakávania, ... )
Povedala by som ti, pohni sa ďalej a zabudni, ale to je ďalší blud, pretože ona s tebou (minimálne v mysli) ostane stále. Musíš to iba prečkať. Bude to bolieť, bude ťa to ešte trápiť, ale rozhodne pre to neodchádzaj zo školy. Život ide ďalej, a je mu jedno, ako na tom si. Robí si to, čo chce. Ničí ľudí. Ale zároveň im dáva i silu.
Si ešte mladý. Nebudem ti tvrdiť, že si nájdeš lepšiu. Alebo že nájdeš niekoho ako je ona. Lebo nenájdeš. Ale neostaneš sám. Buď budeš mať vzťah, ktorý bude lepší ako bol tento.. alebo nie. Ale každopádne, po čase sa pohneš.. a nakoniec toto všetko bude iba spomienka. Zachovaj si ju ako peknú spomienku, bude to lepšie, ako keby si mal na to spomínať takto.. aký si bol zničený..
A venuj sa škole, sprav skúšku, sprav čokoľvek, čo budeš musieť, aby tvoj život nabral nový, lepší smer. I keď ťa to bude stáť všetky sily. Raz si za to sám poďakuješ.