myslite si, ze sa da dvakrat zalubit do toho isteho cloveka?...mne dala dnes po roku aj dvoch mesiacoch holka kopacky vraj ma uz nelubi od septembra ( vtedy sme sa prvykrat rozisli) a bola so mnou len preto lebo sa o mna bala...moze byt clovek takyto falo
nechápem súvis s prvou otázkou... ale súhlasím, že toto nenávidím a to je to najhoršie... keď je niekto s niekým už len z ľútosti a nakoniec to musí aj tak ukončiť, no a potom to dopadá tak, že ťa zničila ešte viac ako keby ťa nechala už vtedy v septembri a dala ti pokoj...
my sme boli prve mesiace spolu stastny, ona bola velmi zalaskovana a chcela byt stale so mnou...raz sme sa ale dost pohadali a vtedy povedala ze dost uz ju to viac nebavi...a to ma akoze prestala lubit zo dna na den? odvtedy sa spravala inak ako predtym...
este si pamatam vtedy ako som siel prosit o sancu a pytal som sa jej nie je to z lutosti? a este mi do oci povedala ze nie je, lubim ta...a pritom len klamala
Mám kamarátku, ktorá mi pol roka plakala nad svojim frajerom, vravela že jej je ho ľúto, lebo keby sa s ním rozišla, zosypal by sa, lebo on nemá žiadnych kamarátov a že majú zlý vzťah, ale dokonalý sex...aj mi ho ponúkala, či ho nechcem. Hovorila o ňom, že je škaredý. Vravela, že pred maturitou je to ešte ťažšie poslať ho do pekla, lebo ona si ventiluje stres sexom...No a to bolo v maturitnom ročníku. Čo viem, sú stále spolu, ona na VŠ...a boli spolu 3 roky či koľko a ešte to ťahá štvrtý...čiže dá sa. Keď sa chce...pokiaľ je tam aspoň nejaký dôvod, tak samozrejme, človek si trikrát zváži, či pošle k vode niekoho, kto mu poskytuje úžasný sex alebo už čokoľvek je v jeho prioritách.
aha...tak ta moja sa od toho spetembra spravala inak...nepocul som uz ani lubim ta ani ziadne pekne slovo..a predtym som take pocul pravidelne...vravela ze chce vidiet ako sa zmenim a dala mi sancu ale bola to len lutost....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale hej,dá sa zaľúbiť dvakrát do toho istého človeka