Dúfala som, že v nadpise je obyčajný preklep, ale nie je ...
Na opačnom pohlaví si nič necenním. Ale cením si najmä charakter, schopnosť sa vyjadrovať a vedieť písať gramaticky správne. Jasné, že sa sem tam nejaká chyba pritrafí, ale tvoje fórum je moc. A ešte, aby som odpovedala, nech je milý, úprimný, všímavý, odviazaný. Výzor ma až tak netrápi, hlavne nech sa o seba prehnane nestará, ale ani nezanedbáva ... taká zlatá stredná cesta
Ja si cením, keď má dobré srdce, že to na ňom proste vidno, že je taký... Nazvala by som to "správny chalan." Taktiež si veľmi cením inteligenciu, vyjadrovanie sa a ochotu.
Čo sa týka výzoru, tak hlavne aby bol vyšší ako ja. To je pre mňa dosť dôležité.
Každý detail zaváži, každá chyba odradí, každý úsmev poteší, každé gesto ohúri. Je všeličo, čo sa mi páči a zároveň nepáči u iných, Ťažko generalizovať. No ale asi hlavne to, čo každému. Krása bez pretvárky a masky.
@lujly som len človek, a prepáč že neviem naspamäť všetky gramaticke pravidlá každý robi chyby ale keď ty si dokonalý tak sa teším s tebou . Ale vďaka za odpoveď vsetkym. Veľmi sa mi páčila odpoved Turbolienky , Melancholika,Panakoja1
Z tej výzorovej sa mi páči, keď má muž pekné ruky a z tej povahovej, keď je muž slušný, milý, má dobré srdiečko, nemá potrebu sa dievčaťu vysmievať a nemá koníčky typu ožieranie sa, fetovanie, pichanie si do žíl a tak.
Mne sa páči vzajomna magneticka pritazlisvosť vola sa to aj iskrenie alebo inak aj sexapeal alebo neviem kolko to má pomenovaní napríklad chemia.Bud je alebo nie je--- staci pozriet do oči tie vyžaruju pravdive informacie--kaslat na kecy okolo a ine hluposti ---ked je chemia aj a ludia su --na jednej vlne....tak je o zabavu vždy postarane a teraz nemyslim iba sex ale aj ine veci...
Najma charakter moze byt krasny ako chce ale ked je to taky pupus tak...proste mam rada takych co sa ako chlapi spravaju nechcem zazit ze raz nas niekde prepadnu a budem branit ja jeho nie on mna
to sa fakt neda, takto, pritahovalo/bol som s viacerymi babami a mozu mat spolocne znaky ale tych je velmi a je to velmi vseobecne
lahsie by bolo sa spytat co ma odpudzuje
ja ani neviem vlastne.. mne sa proste jedna baba páči a druhá nie.. ale fakt neviem čo.. asi celok.. veľakrát ma priťahujú také svojské zaujímavé dievčatá, niekedy aj dosť divné, neviem prečo, nemôžem si pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
zebskost,zenska krasa...jemnost,nevinnost-mierna vulgarnost...inteligencia nadpriemerna ... a chut k sexu (tajomna-ukryvana)
Na opačnom pohlaví si nič necenním. Ale cením si najmä charakter, schopnosť sa vyjadrovať a vedieť písať gramaticky správne. Jasné, že sa sem tam nejaká chyba pritrafí, ale tvoje fórum je moc. A ešte, aby som odpovedala, nech je milý, úprimný, všímavý, odviazaný. Výzor ma až tak netrápi, hlavne nech sa o seba prehnane nestará, ale ani nezanedbáva ... taká zlatá stredná cesta
Braindead ty kks, ale to som uz davno vedel
že až..
Čo sa týka výzoru, tak hlavne aby bol vyšší ako ja. To je pre mňa dosť dôležité.
a ešte keď naskočíme na podobný vibračný disk
lahsie by bolo sa spytat co ma odpudzuje