preco nie, niektori aziati vedia byt sexy podla mna
ale niektori to az moc prehanaju, ze vyzeraju zenskejsie ako ja
a mam skusenost ze vysportovanym blondinkam sa casto pacia cernosi
ved kludne, je to ich vec ale ci by som si s nejakym bola schopna zacat vztah, to netusim, zalezalo by to dost na nom ale s nejakym arabom alebo islamistom alebo niecim takym uz skorej nie, jedine ze by aj jeho predkovia zili tu.. lebo ta mentalita, neviem neviem
strýko je Arab z Maroka, sesternica mala manžela z Tahiti, jej dcéra má Kanaďana s africkým pôvodom a sestra randila s Kórejčanom => mňa ich skúsenosti nepresvedčili. Komplikácie sú vo vzťahoch aj bez takýchto rozdielov, toto vnímam ako ďalšie možné zdroje problémov.
sama v takom som kedysi som si myslela, že do takého niečoho nepôjdem, ale za tých pár mesiacov bolo jediným problémom to, že on je zvyknutý jesť strašne v noci a neraňajkuje, a ani mi nechce robiť raňajky
ale inak je takých párov okolo mňa dosť a jediné, čo ma na tom zaráža je jazyková bariéra. poznám niekoľko párov, ktoré sú na tom s angličtinou dosť biedne, jedna aj druhá strana, tak si neviem veľmi dobre predstaviť, ako medzi sebou komunikujú..
Nevadi mi to, nech si kazdy randi/zije/spava/sobasi sa s akoukolvek rasou, etnikom. Nabozentsvo mi tiez nevadi, ale viem si predstavit tie prekazky co musi dvojica prekonavat ak je napriklad kombinacia krestan-moslim. Plus nehovorim o kulturnych rozdieloch. Ale vidim to kazdy den, je to uplne bezne, nepozastavujem sa nad tym.
ja v takom vzťahu som a necítim sa o nič okrátená a nie je tam ani žiadna jazyková bariéra nevidím na tom vôbec nič zlé, berem človeka podľa toho, ako sa prezentuje, nie akého je pohlavia, vierovyznania, rasy alebo národnosti..
len co najdem prvu peknu japonku ktora ma bude chciet, tak si ju beriem.. a potom ai druhu, tretiu, stvrtu.. a odstahujem sa niekde, kde je povolene mat viac zien
Všetko je o rešpekte, ktorý by nemal v žiadnom vzťahu chýbať. V rase problém nevidím, isté komplikácie môžu nastať pri diametrálne odlišných kultúrach - Slovenka - Masaj, žid- moslimka a pod. Neviem to podložiť vlastnou skúsenosťou, ja si to len myslím
Jednak to nie je moja vec, jednak mi to príde úplne normálne.
Osobne síce považujem islam, ale aj striktnejšie poňaté kresťanstvo / akékoľvek iné náboženstvo za nezlúčiteľné s mojimi názormi (podotýkam u človeka - potenciálneho partnera, priatelia nech si vyznávajú, čo chcú), a v kultúrach, v ktorých je postavenie ženy podriadené, by som tiež veľmi nepochodila.
Štatisticky to nie je dobré, navyše nie je vhodné, ak vyspelá Európa preberá prvky z mentálne barbarských, alebo stredovekých národov.
Samozrejme, sú prípady, keď všetko klape jak má, ale určite by som do takého vzťahu nešiel, pretože chcem, aby sa rodina rešpektovala a zhruba zhodla na určitých veciach. Výnimku by som urobil pri Japonke, alebo príslušníčke iného vyspelého národa.
nic na tom neni , teda tie nabozenstva no to uz moze byt komplikovane ... no ale inak preco nie mne by bolo jedno ci je moja partnerka cierna , zlta atď... a tak isto by mi bolo jedno odkial je pokial by sme si teda rozumeli ..... no dobre konec basnenia ja budem aj tak sam ale mam taky nazor aky som napisal
jaj a co by som povedal tej kamaratke no nic tak isto ako aj keby si nasla slovaka
a nechapem tie vase predsudky kurva sak clovek jak clovek ide o povahu jednotlivca ... 100 tisice slovakov/sloveniek su kokoti a pice mozno aj miliony a tak to je vsade ... mozno v niektorych krajinach a u niektorych etnik/ras je to mozno vacsina ale urcite taky niesu seci tak nechapem ako mozete povedat ze "nee nevedel by som si to predstavit" teraz keby ste stretli slusneho/nu cigana/ku a spoznali by ste sa a rozumeli si spolu tak by ste povedal "nechcem ta lebo nemas taku farbu ako ja" alebo co ? dpc toto je rozmyslanie a potom ze svet ide do pice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ale niektori to az moc prehanaju, ze vyzeraju zenskejsie ako ja
a mam skusenost ze vysportovanym blondinkam sa casto pacia cernosi
ved kludne, je to ich vec ale ci by som si s nejakym bola schopna zacat vztah, to netusim, zalezalo by to dost na nom ale s nejakym arabom alebo islamistom alebo niecim takym uz skorej nie, jedine ze by aj jeho predkovia zili tu.. lebo ta mentalita, neviem neviem
a mam spoluziaka greka a ten je normalny, ako ostatni
Zmiešané rasové manželstvá neuzávam s výnimkou prípadu, že je jedna zo strán mongoloidná. Vravte si čo chcete.
hlavne ked som nieco zle vyviedol, nikdy som nemal koho by sa ma zastal
ale inak je takých párov okolo mňa dosť a jediné, čo ma na tom zaráža je jazyková bariéra. poznám niekoľko párov, ktoré sú na tom s angličtinou dosť biedne, jedna aj druhá strana, tak si neviem veľmi dobre predstaviť, ako medzi sebou komunikujú..
A keby aj hej, neviem prečo by mi malo záležať na tom, koho si vodí domov moja kamarátka
Osobne síce považujem islam, ale aj striktnejšie poňaté kresťanstvo / akékoľvek iné náboženstvo za nezlúčiteľné s mojimi názormi (podotýkam u človeka - potenciálneho partnera, priatelia nech si vyznávajú, čo chcú), a v kultúrach, v ktorých je postavenie ženy podriadené, by som tiež veľmi nepochodila.
Samozrejme, sú prípady, keď všetko klape jak má, ale určite by som do takého vzťahu nešiel, pretože chcem, aby sa rodina rešpektovala a zhruba zhodla na určitých veciach. Výnimku by som urobil pri Japonke, alebo príslušníčke iného vyspelého národa.
mne žrať javorový sirup k všetkému zatiaľ dosť vyhovuje
a nechapem tie vase predsudky kurva sak clovek jak clovek ide o povahu jednotlivca ... 100 tisice slovakov/sloveniek su kokoti a pice mozno aj miliony a tak to je vsade ... mozno v niektorych krajinach a u niektorych etnik/ras je to mozno vacsina ale urcite taky niesu seci tak nechapem ako mozete povedat ze "nee nevedel by som si to predstavit" teraz keby ste stretli slusneho/nu cigana/ku a spoznali by ste sa a rozumeli si spolu tak by ste povedal "nechcem ta lebo nemas taku farbu ako ja" alebo co ? dpc toto je rozmyslanie a potom ze svet ide do pice