Čo sa týka vzťahu, hocičo. Povedala by som, že ani nadbiehanie iným chlapom/babám nie je celkom košer.
Ale kurvenie sa je aj to keď je človek sám a....povedzme to tak, že má veľmi pestrý sexuálny život s mnohými partnermi. Babe sa hovorí kurva, chlapovi slušne "sukničkár" alebo aj kurevník. Takže kurví sa.
@peacexp prečo zase iba baba? Tento sexizmus ma rozčuľuje...(vo všeobecnosti, nie iba u teba). Chalan môže mať každý týždeň inú a je to v poriadku, baba je už potom kurva...neobhajujem to ani u jedného pohlavia, celkovo sa mi to nepáči a ani sama som taká nikdy nebola.
hm, ja si pod tým predstavujem aj nejaký, neviem to úplne dobre nazvať, ale ako keby "morálny úpadok"
napríklad vo vete: "Dievčatá, nejako sa mi kurvíte." ...neznamená to len samotnú sexuálnu aktivitu, ale to, že dievčatá sa dali na zlé chodníčky, čo ale pokojne sexuálnu aktivitu zahŕňať môže
@nobile , viete, z hľadiska správania sa v spoločnosti nieje celkom na mieste...hm, ak udržiavate pravidelný sexuálny styk s nepravidelnými partnerkami. Čo do časového rozmedzia, ktoré môžeme označiť za krátke....
...ťažko povedať. podľa mňa je to skôr tak nejak o prístupe, keď sa človek napríklad hrozne ožerie, pretiahne niekoho/nechá sa pretiahnuť niekde v kríčku ani poriadne nevie prečo, kedy a ako, a na druhý deň si to buď nepamätá, alebo je mu to jedno... asi... alebo keď keď jediný dôvod styku bol na zvýšenie nejakého pomyselného "skóre" s ktorým sa bude neskôr niekomu chvastať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
no obcas sa pritrafi,ze sa nieco poriesi,ale s domnienim,ze to bude pokracovat..
tieto kurvenie,ktore trvaju iba par hodin neznasam..
Ale kurvenie sa je aj to keď je človek sám a....povedzme to tak, že má veľmi pestrý sexuálny život s mnohými partnermi. Babe sa hovorí kurva, chlapovi slušne "sukničkár" alebo aj kurevník. Takže kurví sa.
Ak proste takyto clovek vie, ze tym nikomu neublizuje a nema voci nikomu zavazky, tak "who cares"?
napríklad vo vete: "Dievčatá, nejako sa mi kurvíte." ...neznamená to len samotnú sexuálnu aktivitu, ale to, že dievčatá sa dali na zlé chodníčky, čo ale pokojne sexuálnu aktivitu zahŕňať môže
proste, pre mňa má toto slovo široký význam
každopádne je v tom zapojený sex.