čaudee.neviem či to tu už bolo ale tak asi hej,nechce sa mi to hladať.proste neviem čo by som mu mala kúpiť,sme spolu pol roka,jeho záluby sú kajakovanie,skatebordovanie.Chcela som mu kúpiť elektrickú cigaretu lenže mám len 40 eur pre všetkých na darčeky.
je pravda, ze ked som mal 16 by ma rum prilis nepotesil. lenze keby mi vtedy niekto daroval rum, predisiel by som niekolkym rokom bezcielneho pitia vodky.
kúp mu krabičku kondómov zabaľ do krabičky a pribaľ tam papierik z nápisom "keď skončíš vysokú potom ich môžeš na mne použiť " DDDDDD ale fakt mu to sprav
moja spolužiačka kupuje frajerovi trenírky s názvom jeho obľúbeného futbalového klubu, alebo kamarátka kúpila/teda dala spraviť vo fotoslužbe takú šálku, ktorá ked si tam naleje niečo horúce, tak sa mu zobrazí jej fotka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
je pravda, ze ked som mal 16 by ma rum prilis nepotesil. lenze keby mi vtedy niekto daroval rum, predisiel by som niekolkym rokom bezcielneho pitia vodky.
a toto by si mal uvedomit kazdy 16 rocny chalan
tam musim ist!
tričko XXL na spanie pre obidvoch, kde máte spoločnú fotku.
(ach) fakt díky! veľa sa teraz teším na vianoce. očividne dostanem voňavku z číňaku
@6 DDDDDD
... ale rozíď sa s ním až potom, čo ti dá ten svoj...
@n0win0u spokojne