@cabicabi nie, ja sa len tesim, ze taketo informacie postupne plavaju na povrch o par dni niekto zalozi forum s fotkami, na ktorych bude @hniso curat vo vani cez gaťky!
keď viem že niečo robím/vravím dobre ale ten druhý ma bude stále presviedčať že to tak nie je... to je asi najbežnejší príklad.. potom sú aj také ktoré ma fakt že naserú ale to sa nestáva bežne takže.. take it easy..
absencia súdnosti, potláčanie intelektu, resp. seba samého v prospech kraviny alebo kolektívu
manipulácia, ktorú všetci zožerú, akákoľvek krivda a nespravodlivosť, zovšeobecňovanie, nihilizmus a fatalizmus, absencia sebaúcty a sebauvedomenia, martýrstvo, falošná skromnosť, prospechárske pokrytectvo, tolerovaná agresivita, náboženské a rodinné násilie, nerovnosť medzi ľuďmi, viaceré inštitúcie a autority, krátkozrakosť, svetonázor ,,po nás potopa", perverzný humor, vláda lúzy, ekonomika, drogy, slepé obhajovanie multikulti, mimovládky čo iba kecajú, každý druh fanatizmu na planéte, Bruseloocentrizmus, USAcentrizmus, tolerancia zvráteností, Kriminoviny
To musim mat uz tak zlu naladu, aby mnou nieco pohlo. Inak sa to snazim eliminovat na najmensie prijatelne minimum .
Ale co ma vazne dokaze vytocit som ja. Ked neviem nieco, co som mala vediet. Alebo nerozumiem a vsetci ostatni rozumeju . Skratka, necitim sa dobre, ked vyzeram, ako debil a uz sa z toho neda ani sranda urobit.
keď má niekto iný názor ako ja, a ide ma o tom svojom presviedčať.. alebo keď sa niekto tvári ako veľká spriaznená duša a potom sa na mňa totálne vysere! ..a je toho oveľa viac.. áá presne, ešte neznášam, keď ma súdi niekto kto ma videl 2x v živote a sotva ma pozná! a vie o mne len tie (zlé) veci z rozprávania druhých...!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@16 poznam zopar byvalych
manipulácia, ktorú všetci zožerú, akákoľvek krivda a nespravodlivosť, zovšeobecňovanie, nihilizmus a fatalizmus, absencia sebaúcty a sebauvedomenia, martýrstvo, falošná skromnosť, prospechárske pokrytectvo, tolerovaná agresivita, náboženské a rodinné násilie, nerovnosť medzi ľuďmi, viaceré inštitúcie a autority, krátkozrakosť, svetonázor ,,po nás potopa", perverzný humor, vláda lúzy, ekonomika, drogy, slepé obhajovanie multikulti, mimovládky čo iba kecajú, každý druh fanatizmu na planéte, Bruseloocentrizmus, USAcentrizmus, tolerancia zvráteností, Kriminoviny
juj, ako sa mi uľavilo!
lebo niekedy by som najradšej hodinu vkuse nadávala, ale výchova nedovolí a niektorým blízkym ľuďom povedal škaredé veci a to zas nedovolí svedomie
-keď si neviem spomenúť na nejaké slovo alebo vec a celý deň na tým rozmýšľam
-keď mi niekto hovorí, čo mám robiť
-keď niečo chcem a nemôžem to mať
-keď sestra používa moje veci
-keď si niekto nevie priznať chybu a stále si stojí za svojim, len preto, že je tvrdohlavý a nechce si vypočuť iné názory
- atď...
keď ma ešte niečo napadne, dopíšem
Ale co ma vazne dokaze vytocit som ja. Ked neviem nieco, co som mala vediet. Alebo nerozumiem a vsetci ostatni rozumeju . Skratka, necitim sa dobre, ked vyzeram, ako debil a uz sa z toho neda ani sranda urobit.
.......ak by začala vojna, mám vybraných zopár ľudí, ktorých ihneď odbachnem ako divé svine.............filip
- kto este?