Mam jednu otazku...Baby co si myslite o analnom sexe? Ja by som ho chcela strasne vyskusat,ale sa aj bojim,ked mam pravdu povedat,ale myslim,ze to asi kazda,ked to este neskusila..Proste zaujima ma ako sa na to pripravit a ci to boli alebo tak...Budem rad
Ja som sa tiez bala, ale ked na to idete s partnerom pomaly a postupne, ide to a je to vcelku prijemne.
V prvom rade musis byt vyprazdnena a uvolnena, najlepsie je zacat dlhsou predohrou, pripravte si lubrikant (predsa len nasucho by to nebolo nic prijemne) a mozte ist na to. Ak by si citila, ze sa stahujes, mozes si trosku (pripadne partner) postimulovat klitoris a to stiahnutie povoli. Pripadne si ho mozes drazdit stale.
citala som si viacere diskusie na fore a myslim, ze to nie je o nic horsie ako podaktore ine. Je to len diskusia, vymienanie si skusenosti, nazorov. Vzdy je lepsie popredu vediet...
Dalej - je tu este aj samostatna zlozka Love&sex.
A mimochodom - aj tvoj nick by musel byt nevhodny...
To BAMBI a to mi chces povedat ze kazdy kto ma v nicku cislo 69 tak co musi znamenat len POLOHU ? kukni na strankach co cislo 69 znamena. vies to musis kukat stranky aj ine ako su eroticke. takze prajem hodne zdaruv hladany. cawko zatim
marek tvoja poznamka je nadmieru nevhodna tak v prvom rade by som hovoril o tom ci je vhodne aby 10 rocne deti mali pristup k internetu ked uz tak erotiki je na nete vela dokonca aj ked si chces kuknut cheaty na annu zo zeleneho domu vidis na abc games eroticke reklamy na tejto stranke sa nehovori nic uchylne a je velmi dobra pre informovanost ako to robit dobre,spravne a bez ohrozenia takze si nemyslim ze by tu bolo niekde nieco nevhodne
Tak ako hovorila Bambi....treba lubrikant. Ináč ja análny sex dosť nepreferujem. Je to neprirodzené a análnym sexom sa prenáša najviec pohlavných chorôb, takže treba použiť kondóm. S análnym sexom treba opatrne, pretože ak ho budeťe robiť príliš často a dosť prudko, môže sa sval na análnom otvore oslabiť a nebude sa vedieť poriadne stiahnuť....určite si vieš predstaviť aké problémy s tým prichádzajú.
presne tak Drag-on ked ti bude treba kakat tak neudrzis a pustis ...mimochodom analny sex sa mi hnusi ..ja osobne by som nechcela pichat niekam kde byvaju hovienka
To Marek 69 - myslim, ze poucovat ma nemusis. Moja poznamka bola len reakciou na tvoj prehnane "puritansky" prispevok. A kedze sa bavime o erotike, narazka na nick bola tym smerom. That`s all.
partnerka by mala vedieť vycítiť, či je jej fyzický stav na to vhodný.. /to bolo slušne.. /
určite použite lubrigačný gél.. alebo aspoň niečo mazľavé, ale to sa neodporúča zo zdravotných dôvodov. ak budeš cítiť bolesť po nanesení, prestaňte a nanes znova. je treba väčšie množstvo..
je to veľmi príjemné, dokonca môžeš pri ňom dosiahnuť orgazmus len musíš byť naozaj uvoľnená. a pozor.. Nemá to bolieť!! takže nepokračuj, ak to bolí..
niekomu to vyhovuje, niekomu nie.
no a niečo pre chlapov.. je užšia a nemusíte mať ochranu takže iba toľko..
/aspoň nejaký pozitívny príspevok
/ale inak dosť nechutné s tou rajčinou.. blleee.. na to som narážala v mojej prvej vete..
Treba najprv análny výplach a zadoček bude čistý. Túto vec ste zabudli uviesť. Aj v našej Bratislave o tomto niektorý ľudia nevedia alebo nevedeli. A klasický sex nieje moderný. Potom si niektorý ľudia, ktorý nepraktizujú anál myslia, že akí sú moderní. Anál je pre mňa omnoho príjemnejší ako klasika alebo orál. Samozrejme do ženského zadočku. Anál je najlepší!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
V prvom rade musis byt vyprazdnena a uvolnena, najlepsie je zacat dlhsou predohrou, pripravte si lubrikant (predsa len nasucho by to nebolo nic prijemne) a mozte ist na to. Ak by si citila, ze sa stahujes, mozes si trosku (pripadne partner) postimulovat klitoris a to stiahnutie povoli. Pripadne si ho mozes drazdit stale.
Vela stastia.
citala som si viacere diskusie na fore a myslim, ze to nie je o nic horsie ako podaktore ine. Je to len diskusia, vymienanie si skusenosti, nazorov. Vzdy je lepsie popredu vediet...
Dalej - je tu este aj samostatna zlozka Love&sex.
A mimochodom - aj tvoj nick by musel byt nevhodny...
partnerka by mala vedieť vycítiť, či je jej fyzický stav na to vhodný.. /to bolo slušne.. /
určite použite lubrigačný gél.. alebo aspoň niečo mazľavé, ale to sa neodporúča zo zdravotných dôvodov. ak budeš cítiť bolesť po nanesení, prestaňte a nanes znova. je treba väčšie množstvo..
je to veľmi príjemné, dokonca môžeš pri ňom dosiahnuť orgazmus len musíš byť naozaj uvoľnená. a pozor.. Nemá to bolieť!! takže nepokračuj, ak to bolí..
niekomu to vyhovuje, niekomu nie.
no a niečo pre chlapov.. je užšia a nemusíte mať ochranu takže iba toľko..
/aspoň nejaký pozitívny príspevok
/ale inak dosť nechutné s tou rajčinou.. blleee.. na to som narážala v mojej prvej vete..
nerob to keď máš vetry!!