ešte pred tým než odídem z bytovky, tak zamknem náš byt. potom vždy už idem dole po schodoch a rozmýšlam či mám všetko.. napadne ma, či som zamkla. a vrátim sa zasa hore, samozrejme zamkla som a ešte si aj možno na niečo spomeniem čo som doma zabudla.....
Vstanem, idem do kuchyne, najem sa, potom idem do kúpeľne, umyjem si zuby a tvár, potom idem do izby a oblečiem sa. Keď som oblečená, učešem sa a ak stíham, tak sa namaľujem...Potom zoberem mobil, skontrolujem či všetko mám, obujem a ide sa
môj ranný rituál je taký, že ani budíček si nemusím nastavovať, lebo sa prebudím na zaklopanie na dvere od mojej kamarátky a rýchlo vstanem z postele a z ledva roztvorenými očami jej odomkýnam a vravím "už idem" rýchlo sa oblečiem a idem na ranajky. a keď prídem z ranajok tak ranný rituál pokračuje tým že si zapnem hudbu a pri tom si po celej izbe hladám učebnice a oblečenie a ledva stíham o ôsmej vyjsť z izby aby som stihla prísť pred učiteľom do triedy
no a neodídem bez lístka na obed, mobilu a netbooku
Zobudím sa, idem na záchod, potom sa naraňajkujem, umyjem si tvár, zuby, prezlečiem sa, zapnem comp, spravím si niečo s vlasmi, nachystám si tašku, spravím si desiatu, nestíham, vypnem comp, obujem sa a utekám z domu.
skôr ako otvorím dvere na izbe sa oblečiem, tak pokračujem do kúpelňe zmyť hlavu a umyť sa. Vrátim sa späť dám si šošovky, do tašky dám púzdro a nejakú knihu na čítanie, usb, mobil do vrecka a idem si dať dole uteraák z hlavy.. v prípade, že je niečo doma, naraňajkujem sa, inak idem do školy... Neodchádzam z domu bez čipovej karty, mobilu, púzdra na šošovky a kľúčov od bytu
Nejak sa zobudím a zapnem MTV to je prvé ! mama mi donesie do postele raňajky, áno každé kždučké ráno aj cez víkendy zjem si svojho obľúbeného pribináka, idem na wcko, kúpeľne. Potom sa oblečiem,namaľujem a učešem a idem so psom... a už ma čaká spolužiak, s ktorým chodím do školy toto všetko musím stihnúť medzi 6:45 - 7:15
Rituál jedine, že sa asi 3x pozriem do zrkadla až potom idem
Ale ako vstanem, idem do kuchyne, pozriem sa von oknom, čumím do skrine, oblečiem sa, idem raňajkovať, som v kúpeľni, hodím si veci do tašky, pozriem do zrkadla a idem
A to stíham za 30 minút sa divím, pri mojom tempe.
Najskôr stresujem že nestíham,a potom mám ešte čas,tak kontrolujem či som si niečo nezabudla. a ked idem do školy musím mať mobil,kľúče a balzam na pery
Ale tak mám budík na niečo pred 6tou a po väčšina zaspím a nestíham, tak rýchlo nasadím šošovky , utekám do kúpelne , nejak sa namaľujem ( niekedy ani to nestihnem ) , oblečiem ( väčšinou si veci pripravím už večer ) , spravím si vlasy a bežím dole, ak mama spravila desiatu tak rýchlo hodím do tašky a ak nie tak si vezmem nejaké peniaze a utekám na bus ..
a bez čoho nemôžem odísť ? - kľúče od skrinky, karta na BUS ( aj tú som už niekoľko krát zabudla ) , slnečné okuliare, žuvačky .
o 7 zazvoni budik odlozim ho na 10 min potom horko tazko sa postavim obleciem nasledne idem do kupelne tam si umyjem zuby povytlacam pupaky dam make up ak sa na mna neda pozerat ocesem sa obujem sa este si sprfavim desiatu to je uz 7.55 a potom utekam do skoly...napadne ma ci som zamkla vratim sa..a ano zamkla som..atd
ked mi zazvoní aj tretí budík tak vstanem idem na wc, umyjem si vlasy,oblečiem sa, vyfukam vlasy,učešem vlasy, dam špiralu, idem sa najesť/ niie vždy raňňajkujem/ alebo si len vypijem čaj, umyjem zuby zbalim veci a hybaaaj do školy
zastavím budík ,čumím do blba potom 15 minút očúvam pesničky,ďalej smer kúpelka a wc,zas sa dotrepem k posteli, čumím do skrine,oblečem sa,očešem sa idem do obchodu,dojdem domov zeberem tašku a idem smer škola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ak mám urobiť niečo navyše, musím si to večer pred spaním napísať na lístok a ten nalepiť na viditeľné miesto, inak zabudnem
no a neodídem bez lístka na obed, mobilu a netbooku
nápodobne
raňajky je u mňa dokonca to prvé čo spravím keď rozlepím oči
Ale ako vstanem, idem do kuchyne, pozriem sa von oknom, čumím do skrine, oblečiem sa, idem raňajkovať, som v kúpeľni, hodím si veci do tašky, pozriem do zrkadla a idem
A to stíham za 30 minút sa divím, pri mojom tempe.
Ale tak mám budík na niečo pred 6tou a po väčšina zaspím a nestíham, tak rýchlo nasadím šošovky , utekám do kúpelne , nejak sa namaľujem ( niekedy ani to nestihnem ) , oblečiem ( väčšinou si veci pripravím už večer ) , spravím si vlasy a bežím dole, ak mama spravila desiatu tak rýchlo hodím do tašky a ak nie tak si vezmem nejaké peniaze a utekám na bus ..
a bez čoho nemôžem odísť ? - kľúče od skrinky, karta na BUS ( aj tú som už niekoľko krát zabudla ) , slnečné okuliare, žuvačky .