ona je užasna ženska a hrabe mi z jej peničiek totalne aj dnes som bola rozdávať letaky a spievala som si jej pesničku without you a vobec mi nevadilo ze som na ulici
tu pesnicku co si sem pridala je pekna a aj video games aj carmen inak sm nepocula viac ale ona ma taky zvlastny hlas ale taky moc hruby na zenu mi pride ataky ze sa jeje necche spievat ale ved nahrala len jeden album a dost tak asi preto totak len naspievala a este ma sklamalo kedsom videla video ako spieva na zivo to video games strasne .. a este krasna to zenska!
Na to, že "rádiovej" hudbe sa oblúkom radšej vyhnem na mňa pôsobí veľmi príjemne. Kebyže sa hrá viac takýchto vecí v rádiách, možno by som si ho aj zapla a nemala by som v aute ticho.
without you je naaajkrajsia pesnicka , mijujem tu pesnicku a aj ostatne ale ona mi je dost nesympaticka taka namyslena a bezemocna mi pride a strasne sprosta ved si len pozrite nejake interview s nou aka je plytka
úžasná a jej texty hmm je to jednoducho niečo iné ako sme navyknutý ten dnešný pop a samé barbínky a bieberovci ako že kto mám počúvať ?! samozrejme ked sami zapáči tak si ju vypočujem ale mám pocit že lana de rey sa dá počuvať vždy no aspon JA
K Lane mám pozitívny názor. Nie je ako napríklad (trápna) Rihanna. Má svoj vlastný štýl ktorý mi pomáha keĎ mám depresie, blbý deň a pod. Milujem jej pesničky najviac asi Video Games... to počúvam keď idem spať . Ale nie je moja "naj" speváčka. A určite (podla mňa) je lepšia než Adele... tú naozaj neznášam !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
K Lane mám pozitívny názor. Nie je ako napríklad (trápna) Rihanna. Má svoj vlastný štýl ktorý mi pomáha keĎ mám depresie, blbý deň a pod. Milujem jej pesničky najviac asi Video Games... to počúvam keď idem spať . Ale nie je moja "naj" speváčka. A určite (podla mňa) je lepšia než Adele... tú naozaj neznášam !