@nataly005 Odhliadnuc od toho že takáto anketa tu bola 1456742869-krát, tak je ďemencia súdiť ľudí podľa hudby čo počúvajú ako ty v komente @1 , to ja len tak..
Zu dem Thema: punk, oi, hardcore, rap, ska, reggae, folk
a ja nechcem sudit ludi podla toho co pocuvaju aj ked to tak mozno vyznelo prost ema to zaujima pretoze naozaj nechapem ludi ktory pocuvaju napriklad hip-hop nepaci sa mi napriklad ani techno ale to pochopím skorej
@nataly005 - po a) nie je hip-hop ako hip-hop po b) je úplne ale úúúúplne irelevantné sa baviť o hud. vkuse, lebo ako si správne napísala - každému sa páči niečo iné... takže hud. vkus je z hľadiska výpovednej hodnoty nevýpovedný
@nataly005 - bolo by to nadlho, nechce sa mi to tu všetko vypisovať - v kocke - myslím napr. SK HH alebo taký ten poctivý, z NY streets, s prvkami dub, reggae, afr. rapu a pod.
b) je to jednoduché - ty nechápeš hip-hop, niekto iný zasa nechápe to, čo počúvaš ty - vec vkusu, ktorý o človeku ako takom nevypovedá takmer nič alebo len veľmi málo...
@nataly005 pre budúcnosť odporúčam pred založením ankety si aj danú problematiku naštudovať... tu je veľmi v obľube rýpanie... a ja nie som výnimkou, mehehee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@nataly005 Odhliadnuc od toho že takáto anketa tu bola 1456742869-krát, tak je ďemencia súdiť ľudí podľa hudby čo počúvajú ako ty v komente @1 , to ja len tak..
Zu dem Thema: punk, oi, hardcore, rap, ska, reggae, folk
ale hlasovala som za metal ten momentalne pocuvam najviac
je mi jasne ze tu tato anketa bola milion x ale ziadnu aktualnu som tu za posledne dni nevidela je na tom nieco zle ?
a ja nechcem sudit ludi podla toho co pocuvaju aj ked to tak mozno vyznelo prost ema to zaujima pretoze naozaj nechapem ludi ktory pocuvaju napriklad hip-hop nepaci sa mi napriklad ani techno ale to pochopím skorej
tak tento štýl ma ani nenapadol je tam ale aspon vyjadril som sa nižšie
Ale klasika a rock môže byť.
a k téme: iné - vyjadril som sa už viac krát v rovnakej téme :p
tak presne som narazala na hip hop nepochopim ludom ktorym sa to moze pacit .... :/
asi som sa mala vyjadrit inak ako normalny chapem kazdemu sa paci nieco ine
to ma ani nenapadlo
dala som iba par zakladnych ale tak stale je tam moznost vyjadrt sa nizsie --- vsetko co som zabudla
nechapem a/ nieje hip-hop ako hip hop?
a to druhe je na mna tiež dooosť zložite
b) je to jednoduché - ty nechápeš hip-hop, niekto iný zasa nechápe to, čo počúvaš ty - vec vkusu, ktorý o človeku ako takom nevypovedá takmer nič alebo len veľmi málo...
to som si uz vsimla