Jedného dňa utečiem od Meliny Marchetty popri tom učení som za začítala do knihy, ktorú som už asi 5krát prečítala a stále sa do nej môžem pustiť odznova
mám kopu rozčítaných kníh ale mi stoja na poličke lebo sa ku tomu neviem dostať, takže teraz si tu čítam vymedzenie pojmov a pravidlá cestnej premávky, bŕ
@perkele jj tieto testy som myslel... no tak to mate blbe ,ze vam vymysleli nove...ono v podstate ak chces spravit skusku tak musis vediet perfektne histolu... ja som sa ucil z konradovej a k embryole stacia len zakladne veci.
@wermington ja som to začala čítať, ale prišla som len po tú stranu, ako kráča po tom namrznutom chodníku .... neviem, nejako ma to nezaujalo, možno skúsim neskôr
...dnes mi akurát prišla kniha "Rovnako iný ako ja", tak sa do toho pustím
Bez urazky a mozno su to len hlupe predsudky...... nehadam sa. Ale mam taky vnutorny pocit, ze knihy, ktore chytia masu ludi mi nejak nemaju co dat.... preto ich ani necitam. Tymto sposobom ma obisiel HP , Da Ficov kod aj A 'n' D
práve som dočítala knihu od O. Wilda - Portrét Doriana Graya, mám rozčítané od Shakespeara - Tragédie a od Mušky a Igora Molitorovcov - Dievčatko s Krajiny drakov
chystám sa čítať knihu od R.L. Stevensona - Ostrov pokladov
čítala som od nej zatiaľ iba 3 knihy, na viac sa ani nechystám, po tom čo som zistila, že skoro všetky sú o tom istom. Ale tie tri sa mi páčili, lebo som pri nich revala jak divá a také mám rada.
Asi 10 naraz :S Knihu o Blanche a Marie od Enquista, Dobru volu od Bergmana, druhy diel Gormenghastu od Peaka, Cudzinca od Camusa, Vceli Med od ani neviem koho, Herzoga od Bellowa, Cit slecny Smilly pre sneh od Hoega, Gosta Berlinga od Lagerlofovej. Vecer si asi pojdem lahnut o osmej .)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
81 komentov
zas
a zase raz čítam Doriana Graya
Papierovú výberovku Lagerkvista (už som s tým tuším trápna) a Hitlerovy horské jednotky, čo vlastne čítam už vyše roka
@hereiam obe knihy sa dajú objednať z Anglicka za cca 11€ ma obe vyšli a poštovné zadarmo
Ale aj Pád
( hej , už som na 1 strane )
ale v momente, keď mi príde z eshopu toto:
tak to hneď prečítam
@applejill = Jedného dňa utečiem som tiež čítala asi 20 krát! A plakala som pri tom asi 10 krát!
A teraz čítam Annu.
William Worthsword,
Diane Setterfield -The Thirteen tale
...dnes mi akurát prišla kniha "Rovnako iný ako ja", tak sa do toho pustím
A čakám kedy mi príde Voda pre slony.
Ale na stole mi už leží Chatrč..
ale dúfam, že už čo najskôr sa pustim do: Stephen King - Podpaľačka
a Vybrané správne procesy - Potasch a kol.
@pavlinkaa nekaz si vkus vasilkovou☺
chystám sa čítať knihu od R.L. Stevensona - Ostrov pokladov
čítala som od nej zatiaľ iba 3 knihy, na viac sa ani nechystám, po tom čo som zistila, že skoro všetky sú o tom istom. Ale tie tri sa mi páčili, lebo som pri nich revala jak divá a také mám rada.
a teraz čítam Dr.Joseph Murphy-Moc nášho podvedomia